- Konu Sahibi benbirkelebegim
-
bende sımdı aldırdım amelıyat eldıvenını. kısa tuylerıde rahatlıkla alabiliyomusun ya ben tereddut edıyorumda dennycem ınsallah
o eldivenleri bende denedim öyle acisi falan yok ama sabir isi hakikaten.. hele bide senelerdir jiletten sonra eldivene gecen biri icin..
eldiven kullananlar o bölge icin kac saatte bitiriyolar acaba merak ettim:26:
seninle ayni durumdayim yaa... agda yapamiyorum canim cokkkk aciyo ve yillardir bikini bolgemi ve koltuk altimi jiletliyorum
suan killar sert ve kalin ve ben biktim artik bu killardan.. bi kere bu eldivenleri denedim ama bir tutam aldiktan sonra vaz gectim yapamadim acidigi icin degil ama tavuk gibi yollanmasi migdemi kaldirdi ya:26::26:
ama cesaretimi toplamak istiyorum ve bu killardan kurtulmak istiyorum....
bu arada altini nasil aliyorsun yaa ben alsam sadece ustunu alabilirim:26::26:
ya ama lazerde dusunuyorumda emin degilim
bu konuda haklısınvalla ben bölge bölge aldığım için mesela alta doğru 2 parmak genişliğinde olan yeri alıyorum 20 dk falan sürüyor. (benim çok sıktı tüylerim ama azalır diye ümit ediyorum) üst kısmı böylelikle 2 günde 1 saatte falan bitirdim birden hepsini almadım yani... kendi belirlediğim bölgeyi alıp günlük işlerime devam ediyorum. altları daha hiç ellemedim zaten ben ilk defa buraya kadar jiletsiz aldım :26: bu kadarı bile mutlu etti
aynı durumdan bende muzdaribim ya
jiletten artık bıktım agdaya da cesaretim yok nasıl alıyorsun eldivenle ya sertleşmiştr yani önceden jilat kullanıosun acımıyor mu
kremın markası neydı acaba:44:hemde nasıl serttt kökü afedersiniz ama toplu iğnenin topu gibiydi nerdeyse o derece. bir çekişte 4 5 tane geliyordu canım aslında çok acımıyor jilet jilet nereye kadar... kuaför desen gitmeye utanıyorum en azından biraz azalsın kökleri incelsin öyle giderim diye düşünüyorum tabi gerek kalırsa :) bi de bitkisel kremim var onunla birlikte denicem tüy inceltici onu bacaklarımda kullanıyordum cidden azaldı 1 yılda falan hepsi yok oluyormuş tabi düzenli kullanmak gerek ben düzenli kullanmadım ona rağmen bacağımın arkasında tüy yok denecek kadar az. onu bikini bölgemde denicem düzenli olarak pahalı değil 15 lira bişeydi
kremın markası neydı acaba:44:
sivol diye bir kremdi sanırım bulunca tam adını yazarım
o eldivenleri bende denedim öyle acisi falan yok ama sabir isi hakikaten.. hele bide senelerdir jiletten sonra eldivene gecen biri icin..
eldiven kullananlar o bölge icin kac saatte bitiriyolar acaba merak ettim:26:
ben birkaç aydır eldivenle alıyorum, epilatörün yanında acısı çok çok az bu yöntemin. en son pazar günü aldım, 45 dk sürdü, 10 dakikada epilatörle kalan minikleri ve çok aşağıda göremediklerimi aldım, ayda bir defa 55 dakika çok değil bence, belki elimi çabuk tutsam daha kısa zamanda hallederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?