- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.623
- 498
- Konu Sahibi benbirkelebegim
-
eldivenle nasıl alınıyor ?
eldiveni elimize geçirip sonra ağdayı sürüp çekiyor muyuz ? yardımcı olursanız sevinirim..bende jiletle almaktan bıktım artık.
özellikle de bu yaz aylarında,tam deniz havası zamanı.bikini giydiğim için jilet artık bi işe yaramıyor .hemen çıkıyorlar
eldiveni takip tutup cekiyosun tüyleri cimbiz gibi.. tertemiz bi islem aslinda
teşekkürler.onun acısına nasıl dayanacağım bilemiyorum.düşünürken bile canım acıyoronları tek tek yolucağına ağda bezini koy çek daha mantıklı aslında.en azından
eldivenle çektiğinden daha fazla geliyor.
teşekkürler.onun acısına nasıl dayanacağım bilemiyorum.düşünürken bile canım acıyoronları tek tek yolucağına ağda bezini koy çek daha mantıklı aslında.en azından
eldivenle çektiğinden daha fazla geliyor.
agda daha cok acitiyo ama
Eldivenle yolmak mıCanım tatlı benim dayanamam. Ben epilatör kullanıyorum gayet rahat
benimde canım çok tatlıydı bi gün oturdum tek tek cımbızla yoldum sırf bir gün bikiniye uğraştım ondan sonra da ağda ile kalan minikleri temizledim daha sonra çok uzatmadan ufakken ağda yaptım daha rahat oluyor bi süre sonra uyuşuo ağrımıo :) tavsiye ederim
Hiç acımıyor. Dudak kısımlarına özen gösterdikten sonra bir sorun yokhayatta alamam epilatörle.canın acımıyor mu senin ?
ben ön kısımlarını cımbızla alıyorum .sen arka kısımlarıda mı cımbızla alıyorsun ?
evet haklisin 55 dk cok degil ama ben biraz sabirsizim galibadün aldim üst kismindan bi sira yarim saat sürdü.. pes edip biraktim..
peki madem epilatörun acisina dayanabiliyosun onunla almiyosun heryeri:26:
ya kızlar üstleri hiç acımadı evet ama...
bacak arası yani alt bölge... offfff nasıl bir acıdırdün gece denedim biraz ama yapamadım olmadı napıcaz bu tüylerle yaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?