Saçsa beni bağlamazda gözüme gözüme sokuyorBanane yarı çıplak pozlarından
Hay ağzınıza sağlıkBu durumda siz de o bahsettiğiniz bikinli arkadaşa reelde söz söyleyemeyip burada gıyabında başlık açmakla özgüvensiz biri olduğunuzu kabul etmiş oluyorsunuz ve kadının düşmanı olan diğer kadın da sizsiniz sanırım yanılıyor muyum ?
Benimde canım bu konuyu açmak istedi OH olsun idrak ettin mi :)))Hay ağzınıza sağlık
Yok o niye böyle yaptı neden bunu giydi, bu minareden ters atladı öteki ipli bikini giydi, falanca haberim yokmuş gibi poz verdi.
Sebebini söyleyeyim mi konu sahibi?
Canı istemiştir.
İdrak ettiniz mi?
Canı öyle istemiştir.
Hayr tatlım kalbini kıracağım bir durum değil. Fotoğraflar gayet hoştu ve bende bunu dile getirdim zaten kendisine. Sadece ısrarla göstermesi insana içinden yetti be dedirtiyor azıcık ama o kadar. Bu mesele için kalbini kırmam. 2 çift laf edemediğimden değil yani.Bu durumda siz de o bahsettiğiniz bikinli arkadaşa reelde söz söyleyemeyip burada gıyabında başlık açmakla özgüvensiz biri olduğunuzu kabul etmiş oluyorsunuz ve kadının düşmanı olan diğer kadın da sizsiniz sanırım yanılıyor muyum ?
Sizin canınız milletin hayatını didiklemek istemiş bunu idrak ettim merak etmeyinBenimde canım bu konuyu açmak istedi OH olsun idrak ettin mi :)))
Beni kıskandırmak içindir canımBenimde mayolu bikinili pozlarim var küçükken cekinmisim bastirmis bizimkiler acaba niyetleri neydi
Aynen öyle ankete evet cevabı verenlere özelden mesaj atıyorum “göstersene fotoları” diyeSizin canınız milletin hayatını didiklemek istemiş bunu idrak ettim merak etmeyin
O hallerimi kiskanmazsin givekli sisko bi kizceymisim ahhahahaBeni kıskandırmak içindir canımZira soru sorduk diye kıskanç olduk
Ya çok güldüm sen çok yaşaO hallerimi kiskanmazsin givekli sisko bi kizceymisim ahhahaha
Belki guzek ciktiysa iltifat duymak icin gosteriyordur surekli. Vir arkadadima ellerin parmaklarin guzelmis demis bulunfum ondan sonra devamli ellerini gosterip ya cok mu cirkin demeye basladi. Boomerang yapıp parmaklarini oynatiyofu falan ahhahahaha deli cok
ben geçen gün bellekten foto seçip bastırayım dedim 35 bin foto birikmiş tek tek bakarken torun - torbaya karışırım zaten diye geri vazgeçtimçocuklara albüm yerine hard disk bırakacağız
konu sahibi bastırabilir normal..
Ya o kadar foto nasıl çekiyorsunuzben de bizim kız için albüm hazırlayacağımda 1 hafta uğraşmıştım, ki o zaman 3 yaşındaydı
bizim tatil fotolarına dalarsam 1 hafta çıkamam
hard diski bıraksam küfrederler yahu, kim bakar benim 100 bin fotoğrafıma, bir 50 tane seçip bastıralım bence
Bana fesat diyen şahısa cevap olarak yazdım onu. Üşenmeden okumuşsunda, okuduğunu anlasan bariHerkese sana ne fesat kalbi kirli diyen birisinin açtıgı konuya bak. Sana ne!
Ya o kadar foto nasıl çekiyorsunuzben bibimi çok çekerim sadece ve düzenli temizlerim fotoları office de 35 bin fotomu dedi
Böyle düzgün yorumlara teşekkür ediyorum daha güzel anılarınız olsun onlarıda ölümsüzleştirinBenim var evet böyle bir fotografim.
Albümde de duruyor havali havali, sosyal medyaya koymak icinmi cekiliyor artik fotograflar?
Nedenine gelince, güzel bir ani olmasi icin cekindim o resmi, her fotografda oldugu gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?