Bikinili fotoğraf

Siz bastırdınız mı

• Evet

OY: 17 21,5%
  • Hayır

OY: 18 22,8%
  • Pozum bile yok

OY: 44 55,7%

• Ankete Katılan
    79
Saçsa beni bağlamazda gözüme gözüme sokuyor Banane yarı çıplak pozlarından

Bastırır da kim bu Nasıl gözünüze sokuyor

Her gün bikinili poz bastırıp göstermeye mi getiriyor kardeşiniz vs odaya mı koyuyor

Yani bikinili poz çektirilebilir kağıda bastırılabilir de bu Nasıl göze sokulur

İnsanların tercihleri farklı farklıdır. Bunu sorgulamak kimseye düşmez ki iyi de..
Dileyen dilediğini yapar.
Bana tuhaf gelen, bir başkasına normal gelir.
Ne garip dertleri var bu insanların da..

Hay ağzınıza sağlık

Yok o niye böyle yaptı neden bunu giydi, bu minareden ters atladı öteki ipli bikini giydi, falanca haberim yokmuş gibi poz verdi.

Sebebini söyleyeyim mi konu sahibi?

Canı istemiştir.

İdrak ettiniz mi?

Canı öyle istemiştir.

Teknolojiye güvenmiyodur, fotoğraflar elinde olsun istiyodur. Bir de bazı insanlar fotoğraf albümü yapmayı seviyor bence de dijital ortamda saklamaktansa elinde olması daha güzel

Benimde canım bu konuyu açmak istedi OH olsun idrak ettin mi :)))

Hayr tatlım kalbini kıracağım bir durum değil. Fotoğraflar gayet hoştu ve bende bunu dile getirdim zaten kendisine. Sadece ısrarla göstermesi insana içinden yetti be dedirtiyor azıcık ama o kadar. Bu mesele için kalbini kırmam. 2 çift laf edemediğimden değil yani.
Ve sadece merak ettim ilk kez böyle bir durumla karşılaştığım için. Ama tabiki herkes yine almış eline taşını stres atıyor mübarek :)) olumsuz yorumlar zerre umrumda değil gülüyorum

Benimde mayolu bikinili pozlarim var küçükken cekinmisim bastirmis bizimkiler acaba niyetleri neydi

Beni kıskandırmak içindir canım Zira soru sorduk diye kıskanç olduk
O hallerimi kiskanmazsin givekli sisko bi kizceymisim ahhahaha
Belki guzek ciktiysa iltifat duymak icin gosteriyordur surekli. Vir arkadadima ellerin parmaklarin guzelmis demis bulunfum ondan sonra devamli ellerini gosterip ya cok mu cirkin demeye basladi. Boomerang yapıp parmaklarini oynatiyofu falan ahhahahaha deli cok

Ya çok güldüm sen çok yaşa

ben de bizim kız için albüm hazırlayacağımda 1 hafta uğraşmıştım, ki o zaman 3 yaşındaydı
bizim tatil fotolarına dalarsam 1 hafta çıkamam
hard diski bıraksam küfrederler yahu, kim bakar benim 100 bin fotoğrafıma, bir 50 tane seçip bastıralım bence

Ya o kadar foto nasıl çekiyorsunuz ben bibimi çok çekerim sadece ve düzenli temizlerim fotoları office de 35 bin fotomu dedi

Ya o kadar foto nasıl çekiyorsunuz ben bibimi çok çekerim sadece ve düzenli temizlerim fotoları office de 35 bin fotomu dedi

benim koca fotocu zaten, hele tatilde haberli habersiz çat çat çeker
ben de severim dağı taşı, çiçeği böceği çekmeyi, zaten en az 1000 tane onlar vardır, torunlar görse nenem deliymiş derler

Benim var evet böyle bir fotografim.

Albümde de duruyor havali havali, sosyal medyaya koymak icinmi cekiliyor artik fotograflar?

Nedenine gelince, güzel bir ani olmasi icin cekindim o resmi, her fotografda oldugu gibi.

Benim var evet böyle bir fotografim.

Albümde de duruyor havali havali, sosyal medyaya koymak icinmi cekiliyor artik fotograflar?

Nedenine gelince, güzel bir ani olmasi icin cekindim o resmi, her fotografda oldugu gibi.
Böyle düzgün yorumlara teşekkür ediyorum daha güzel anılarınız olsun onlarıda ölümsüzleştirin çemkirmeye gelenlere inat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…