Hayr tatlım kalbini kıracağım bir durum değil. Fotoğraflar gayet hoştu ve bende bunu dile getirdim zaten kendisine. Sadece ısrarla göstermesi insana içinden yetti be dedirtiyor azıcık ama o kadar. Bu mesele için kalbini kırmam. 2 çift laf edemediğimden değil yani.
Ve sadece merak ettim ilk kez böyle bir durumla karşılaştığım için. Ama tabiki herkes yine almış eline taşını stres atıyor mübarek :)) olumsuz yorumlar zerre umrumda değil gülüyorum
Gene çeteler gelmiş nıç nıç nıç
Bu aralar kk nın favori lafı daha diyen olmamış diyeyim dedin
Konu sahibi herkes sende hata bulmuş bir düşün istersen
Ama o kıskanç değil lütfen gerilmek falan aslaaaa kınıyorum seni sende bu çetelerden misin haBir insan bunu kendine nasıl sorun edebilir, anlayamadım, deniyorum... Yok, anlamıyorum.
Elalemin bastırdığı bikinili pozu bir insanı niye gerer acep?
Ve bunu bir forum sitesinde niçin ankete açar?
Sence neden olabilir Bibi?
Ama o kıskanç değil lütfen gerilmek falan aslaaaa kınıyorum seni sende bu çetelerden misin hakonu sahibi iç sesi
Cevap mesajın içinde
Dun oturup eski albumlere baktik, oyle guzel bi his ki o fotograflara dokunmak, sayfa sayfa incelemek..ben geçen gün bellekten foto seçip bastırayım dedim 35 bin foto birikmiş tek tek bakarken torun - torbaya karışırım zaten diye geri vazgeçtimçocuklara albüm yerine hard disk bırakacağız
konu sahibi bastırabilir normal..
En güzeli printer almak evde basmakDun oturup eski albumlere baktik, oyle guzel bi his ki o fotograflara dokunmak, sayfa sayfa incelemek..
Telefondaki fotolara bakmak bunlar kadar keyif vermiyor.. Bi de eskiden 36 poz hakki olunca daha degerliydi foto cekmek, cekinmekGozu kapali da ciksan care yok, basılır gelirdi : )
Ben de hard disk'e yedekledim, keske hepsi elimde basili halde olsa ama inanilmaz pahali olur sanirim, binlerce fotoğraf..
Dun oturup eski albumlere baktik, oyle guzel bi his ki o fotograflara dokunmak, sayfa sayfa incelemek..
Telefondaki fotolara bakmak bunlar kadar keyif vermiyor.. Bi de eskiden 36 poz hakki olunca daha degerliydi foto cekmek, cekinmekGozu kapali da ciksan care yok, basılır gelirdi : )
Ben de hard disk'e yedekledim, keske hepsi elimde basili halde olsa ama inanilmaz pahali olur sanirim, binlerce fotoğraf..
Yazici var da kartuş dayanmaz bana.. Kartuşu kendinden olan kağıtlar varmış, onlardan alabilirim belki..
Yazici var da kartuş dayanmaz bana.. Kartuşu kendinden olan kağıtlar varmış, onlardan alabilirim belki..
20-25 kuruşa varsa cok cok iyi, benim duyduklarım en az 50 kuruştu hep..Hayır pahalı olmuyor. Tanesini 20 kuruş-25 kuruş-50 kuruş gibi fiyatlara basan yerler var eski tip fotoğraf boyutunda.
Sorun fotoğrafçılara, fiyata göre çıkarın, çok güzel oluyor albüm hazırlaması ^_^
Benzer pozlardan 20-30 tane çıkarmaz, ayıklarsınız ki o ayıklama bile çok eğlenceli oluyor.
Size ne !Amma çok sizeneci varmış yahu. Burda size ne demeye zibilyon tane konu bulursunuz sırf bunun için mi burdasınız? Gidip biraz belgesel izleyip bilimle ilgilenin madem mantık arıyorsunuz
Çok bastırıcaksan muhtemelen zaten indirim yaparlar tabi albümde almak lazım çok mastaf ya hdd de kalsın20-25 kuruşa varsa cok cok iyi, benim duyduklarım en az 50 kuruştu hep..
Arastiracagim insaAllah : ))
Senin BAN'a gönlün var gibi gibiAma o kıskanç değil lütfen gerilmek falan aslaaaa kınıyorum seni sende bu çetelerden misin hakonu sahibi iç sesi
Cevap mesajın içinde
Ama bana soru soruyorlar cevap vermiyeyim mi ayıp yahu telefonu yüzüne kapatmak gibiSenin BAN'a gönlün var gibi gibi
Şubata kadar gitmemeliyim diyordun, sakin ol
abooo gı bende cok ozenıyrum oyle pozlar cekınıp bastrmayı ama kcam kesnlıkle karsı cıkıyoılerde yaslanınca bakardım anam ne guzel fızıgım varmıs derdım torunlar bakardı anane sen gencken ne guzelmıssın falan derler desınler ısterım unutmamak ısterım ama olmuyr yaptrmıyr herıf
Korkuyorum yine griye dönmendenAma bana soru soruyorlar cevap vermiyeyim mi ayıp yahu telefonu yüzüne kapatmak gibi
Çok bastırıcaksan muhtemelen zaten indirim yaparlar tabi albümde almak lazım çok mastaf ya hdd de kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?