Ya o kadar foto nasıl çekiyorsunuzben bibimi çok çekerim sadece ve düzenli temizlerim fotoları office de 35 bin fotomu dedi
Ben okuduğumu çok iyi anladım cicim sen arkadaşını gömmek için açtığın konuyu anlamamış gibi yapıp yaptığı şeyi, burda dedikodusunu yapmak istedin ama yemedikBana fesat diyen şahısa cevap olarak yazdım onu. Üşenmeden okumuşsunda, okuduğunu anlasan bari
Benim koca fortçu okuyan benbenim koca fotocu zaten, hele tatilde haberli habersiz çat çat çeker
ben de severim dağı taşı, çiçeği böceği çekmeyi, zaten en az 1000 tane onlar vardır, torunlar görse nenem deliymiş derler
Ne fotolarkızım öyle fotolar var ki resmen yeniden yaşadım, işsiz olduğum dönemde o makine ne çekti benden hhaha
pelin- bastıralım kutular bozulur mozulur gider bütün emeğimiz
Aynen kız nerden bildin özele gelseneBen okuduğumu çok iyi anladım cicim sen arkadaşını gömmek için açtığın konuyu anlamamış gibi yapıp yaptığı şeyi, burda dedikodusunu yapmak istedin ama yemedik
Annem kızıyor gelememAynen kız nerden bildin özele gelsene
O da gelsin gıybet yaparızAnnem kızıyor gelemem
Konuda abartılı size dert olacak bişey yok Allah başka dert vermesinBir insan neden manken edasıyla bikinili pozlar verip daha sonra bu fotoğrafları bastırır ? (Sosyal medyada fotoğraf paylaşmıyor bu kişi. Çok nadir o da toplu kalabalık fotoğraflardır)
Neden poz verir demiyorum yanlış anlaşılmasın buraya kadar her şey normal. Neden bastırma ihtiyacı duyar ben ilk kez böyle bir durumla karşılaştım var mı aranızda yapan ? Varsa rahatlayacağım problem bendeymiş diye..
Bir insan neden manken edasıyla bikinili pozlar verip daha sonra bu fotoğrafları bastırır ? (Sosyal medyada fotoğraf paylaşmıyor bu kişi. Çok nadir o da toplu kalabalık fotoğraflardır)
Neden poz verir demiyorum yanlış anlaşılmasın buraya kadar her şey normal. Neden bastırma ihtiyacı duyar ben ilk kez böyle bir durumla karşılaştım var mı aranızda yapan ? Varsa rahatlayacağım problem bendeymiş diye..
Üşenmedim şimdide size cevap yazıyorum.Üşenmemiş bide anket açmışsınız.
Üşenmedim şimdide size cevap yazıyorum.
Üşenmeyip okudunuz mu konumu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?