Bikinili fotoğraf

Siz bastırdınız mı

• Evet

OY: 17 21,5%
  • Hayır

OY: 18 22,8%
  • Pozum bile yok

OY: 44 55,7%

• Ankete Katılan
    79
Ya o kadar foto nasıl çekiyorsunuz ben bibimi çok çekerim sadece ve düzenli temizlerim fotoları office de 35 bin fotomu dedi

kızım öyle fotolar var ki resmen yeniden yaşadım, işsiz olduğum dönemde o makine ne çekti benden hhaha

pelin- bastıralım kutular bozulur mozulur gider bütün emeğimiz

benim koca fotocu zaten, hele tatilde haberli habersiz çat çat çeker
ben de severim dağı taşı, çiçeği böceği çekmeyi, zaten en az 1000 tane onlar vardır, torunlar görse nenem deliymiş derler
Benim koca fortçu okuyan ben bende öyle cicek böcek cekiyorum sonra siliyorum nedense

kızım öyle fotolar var ki resmen yeniden yaşadım, işsiz olduğum dönemde o makine ne çekti benden hhaha

pelin- bastıralım kutular bozulur mozulur gider bütün emeğimiz
Ne fotolar özelden at bana

Konuda abartılı size dert olacak bişey yok Allah başka dert vermesin
Birde anket yapmışsınız üşenmeden
Benim de vardı tatil albümüm kaybettim çok güzellerdi tatilde zaten ailem görüyor beni öyle yani çıkartmıştım evde duruyordu bunda abartılı bir durum yok

Bikiniyi sevmem oldum olası bana yakışmıyor ama mayolu onlarca resmim var ve hepside basılmış. Gençliğimi unutmak istemiyorum ne var bunda ki

Ben kapali bi bayanim ama bastirirsa bastirsin.siz niye bu kadar dert ettiniz ki.kim ne yapmak isterse yapar size ne zarari var anlamadim

Foto bastirmami kaldi :) normal giyinik olani bastiriyosa bikiniliyide bastirabilir

İster bikinili, ister ciplak, ister kostumle foto cekip, bastırır. Herkes ayni tip dusunup, davranacak degil ya. Dunyada 7 milyar insan var, herkesin ayni davranmasini beklemeyin.

Baştan söyleyeyim, problem sizde; çünkü milletin kendi zararsız hobileri, anı biriktirme anlayışı size dert olabiliyor. İlginç.

Bikinili pozum var; lise sondaki halim de var, üni. zamanı da var (Bunlar tek şezlongda çekilmiş dediğiniz gibi), sadece omzumdan yukarısını çektikleri yüzüme odaklı deniz içinde fotoğrafım da var, denizden çıkarken fotoğrafım da var. Ve "Eski günler" albümüme başlayacağımda, hepsini de bastıracağım.

Aynı an için, eğer spontane gelişmediyse 10 kez poz aldığımı-aldırdığımı bilirim; en iyi çıkanı aralarından ayıklayabilmek için. O anı mükemmel bırakmak isterim kafamda. Fotoğraf çıkarmak, albüm düzenlemek (Oğlumu albümü-doğum macerası vs vs ayrı, tatiller bir arada, söz,düğün vb. süreç, kuaför maceraları, gelin odasında kuzenlerle sigara kaçamağı bilmem nesi hepsi bir ayrı albümde, eşimin bekar zamanları, okul zamanları, bizim birlikte olduğumuz tüm resimlerin ayrı albümü vs vs albümler yaptım ayrı ayrı) , tarihleri not düşmek ve minik yazılar yazarak o gün bilgisi geçmek, beni rahatlatan, ana götüren-anı topladığımı hissettiren bir hobi.

O bikinili pozları da bastırıp belki de "Ben de eskiden baya taşmışım haa!" albümüme koyacağım 60 yaşımda bakmak için mesela. Sorun nedir?

Ay size ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…