:)ne yapcan onlar getirio işleri bu haleAH AH bende evliliğin ilk yıları balkonda yolunu gözlerdim. şimdi aynı sen gibi akşam bazen evde olmasa daha iyi oluyo gibi geliyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)ne yapcan onlar getirio işleri bu haleAH AH bende evliliğin ilk yıları balkonda yolunu gözlerdim. şimdi aynı sen gibi akşam bazen evde olmasa daha iyi oluyo gibi geliyor.
canim, her erkek e$inin i$ güç yaparken nazlanmasini istemez, sende dene, nazlanmadan hiç söylenmeden bir hafta evini gül gibi yap, bu arada ona özel degilmi$ gibi davranip süslen püslen, o gelincede hiç bir$ey umrunda degilmi$ gibi davran, yani ona özel yaptigini belli etme, böyle bir dene eger olmazsada daha farkli $eyler dü$ünmen lazim
ama dedigim gibi nazlanma, benim babamda öyledir annemle aralari ne kadar iyi olsada, bir $ey istese ve annem geç getirse veya unutsa yada nazlanirsa, o istedigi $eyi istemiyorum der ve bagirir, yani erkek milletinin huyu bu maalesef...[/QUOTE haklısın ama insan keyifsiz olunca hizmet falan istemior ama denerim tşk
canım ben bu konuyu dün kocama sordum..
hani bi erkek olarak yorumlasın olabilirmi böyle bişey diye...
cidden ilginç geldi bana..
dedim ki.
"akocum şimdi bi hanım var eşi ilk geceden sonra karısına ilgi duymamaya başlamış uzun yıılar beraber olup evlenmişler. karısına artık onu cinsel anlamda istemediğini bu durumun böyle devam edeceğini söylemiş"
eşim de dedi ki.
"kadınla aynı yatakta olup etkilenmeyen bi erkek olmaz üstelik karısı bu adamda bi sorun vardır o zaman"
bende dedim
"ama adam böyle söylemiş seviyomuş karısını ama o yönden sıkılmış"
eşimde
"tenleri uyuşmamıştır" dedi..
bende
"o zaman adam eşiyle yaşayacak herşey normal ama başkasıyla mı olacak" dedim..
eşimde
"evet" dedi.
benim tepem attı tabi
"o zaman kadında başkasıyla yapsın ihtiyaç değil mi bu sonuçta" dedim.
bu sefer eşim ters ters bakmaya başladı :)
"aman bi ihtiyacınızda eksik kalsın kadınla erkek aynı mı" dedi..
kız dövüyodum adamı nerdeyse...
yani bi erkekte bu konuda eşinin sorunlu olduğunu düşünüyo
kızlar az önce konu açmıştım içerik nedeniyle taşındı pro üye değilim yorum yazamıyorum artık .sabah konuşurken eşim iş yaparken söyeniosun gerçekten önemli bişey yapıyomuşsun gibi dedi.benim içimden gelmior normalde temiz ve hamaratım ama bu evde hiç bişey yapmak gelmior içimden agresif oldum ilgisizlik beğenilmeme hissi beni başka insan yaptı neymiş annesi benim yaptığımın 2 katını yapıomuş ama ses etmiyomuş bende mutlu olsam 5 katını yaparım ama gelin görünki içimden gelmiyor haksızmıyım?hembana senden bıktım diyor(cinsel anlamda)hemde ilgi bekliyor
Bu erkekler böyle işte..evleninceye kadar peşinden koşarlar deli divane olurlar, nikahı basınca tamamen değişirler..
Tabi artık, çantada keklik durumu oluyor....
Hiç üzülme arkadaşım..hatta elinden geldiğince iplememeye çalış..söylediklerini duymamaya çalış..onu iplemediğini farketsin..sen önemsizsin söylediklerinde önemsiz hissi ver...
Ammaa bu arada kendinle ilgilen,,öyle evde 5 karış suratla gezme..kırılacak kadar üzülecek kadar ciddiye alınmadığını görsün..şarkılar söyle fıkır fıkır ol..evde bu şekilde gez..mecbur kalmadıkça konuşma..
Neoldu niye konuşmuyorsun dediğinde, bilmemmmmm hiç farkında değilim canım..de :)))))
bu taktiği denemeni isterim...biraz sabır gerektiriyor ama
ne demişler dinsizin hakkından imansız gelir...
annemler yaşadıklarımı bilseler çok üzülürler ve bi daha eşimin yüzüne bakmazlar bıkmak kelimesi beni çok rencide etti yarın ailemin yanına gidicem bi kaç gün belki daha fazla kalırım
walla sormana sewindim bi erkeğin bakış açıısı benim için önemli çünkü onlar bizden farklılar ten uymamıştır diye düşünürdüm ama şöyle bi durum var evlenmeden önce tam anlamıyla beraber olmasakda bişeyler yaşadık o sıralar fırsat yaratmaya çalışıodu şimdi bölyle oldu ihtyaç konusuna gelince ewet bu bi ihtiyaç ve sana katılıyorum ama erkekler bu mevzuda çok hırt kadının böyle bi ihtiyacı olamaz diye düşünüoar heralde yada olsa bile onlar dışarda karşılar ama biz namussuz oluruz tabiki böyle bişeyin taraftarı deilim ama bi kadın beğenilmekler istenmekle besleniomuş bunun farkına vardım .bi anormallik var mı bende düşünmeye başladım açıkçası walla şaşırdım kaldım:)bu arada benim sorunum sizin evde ufak çaplı krize neden olcak gibi:)kusura bakma cannımcanım ben bu konuyu dün kocama sordum..
hani bi erkek olarak yorumlasın olabilirmi böyle bişey diye...
cidden ilginç geldi bana..
dedim ki.
"akocum şimdi bi hanım var eşi ilk geceden sonra karısına ilgi duymamaya başlamış uzun yıılar beraber olup evlenmişler. karısına artık onu cinsel anlamda istemediğini bu durumun böyle devam edeceğini söylemiş"
eşim de dedi ki.
"kadınla aynı yatakta olup etkilenmeyen bi erkek olmaz üstelik karısı bu adamda bi sorun vardır o zaman"
bende dedim
"ama adam böyle söylemiş seviyomuş karısını ama o yönden sıkılmış"
eşimde
"tenleri uyuşmamıştır" dedi..
bende
"o zaman adam eşiyle yaşayacak herşey normal ama başkasıyla mı olacak" dedim..
eşimde
"evet" dedi.
benim tepem attı tabi
"o zaman kadında başkasıyla yapsın ihtiyaç değil mi bu sonuçta" dedim.
bu sefer eşim ters ters bakmaya başladı :)
"aman bi ihtiyacınızda eksik kalsın kadınla erkek aynı mı" dedi..
kız dövüyodum adamı nerdeyse...
yani bi erkekte bu konuda eşinin sorunlu olduğunu düşünüyo
öyle olmuş ne tuhaf de mihiç bir yere gitme..evini bırakıp gitme sakın...
nişanlıyken falan sana karşı nasıldı hisleri...ilk geceden sonra birden bire mi değişiklik oldu..???
işin içinde incitmek için üstüne basarak söylemede var tabitatlım bence aynen bu söledini söle 'bende mutlu olsam 5 katını yaparım' ya bırak ne hali varsa görsün bence senin eşin bıktığından falan değil karakter olarak böle kendine çok güvenen bir insan ve sırf seni incitmek üzmek için yapıyor benim eşimde böledir önce beni çıldırtır böle sinirimden sonra kendi siniri geçince hemen tatlım bitanem aşkım oluveriyolar. sende ne yap bırak başka odada yat kalk sabah saçlarına fön çek kısa kısa giyin biraz kendini toparla bırak onu kendi haline bakalım hiç aldırma takma (çok zor olduğunu biliyorum) arkadaşlarınla gezmeye falan çık yada hiçbişey yapamıyosan komşuya git ama eşine arkadaşlarımla gezdik die yalan söle. valla bazen erkekler de çok şey hakediyor ama işte ah ah
ewet çok doğru bi kelime sewişme ruhsatı sewişmeyi meşrulaştıran bişey ewlilik bi erkek için kendini saklıosun bişey yaşamıosun evleniosun daha beter oluyor belki bu tarz sorunu annelerimiz çevremizde başka kadınlarda yaşadı ama onlar bizim gibi değildi seksi ayıp olarak gördükeri yada erkeğin hakkı olan bişey olarak gördükleri için sorun çıkmıodu ama ben öyle görmüyorum yada benim jenerasyonumdaki kadınlar böyle görmüyo kadının da ihtiyaçları vardır kadın yemek yapma yada çamaşır yıkama makinesi değildir o böyle mutlu olabilir ama ben deilimDegindigin noktada cok haklisin... Kadinin ihtiyaclari ne olacak peki? Kimse kusura bakmasin ama eli ayagi tutan, sakat olmayan bir kusuru olmayan ama sirf bikmis bunalmis olmasindan dolayi esiyle iliskiye girmeyen erkegide bosamak gayet normaLDIR BENCE.Heleki ulkemizde evlilik demek resmi olarak sevisme ruhsati almak gibi birsey. Elbet herkesin secimine kalmis fakat yillarca kadin aman evlenmeden yapmayayim diye beklesin sonrasinda evlensin sonra evlendikten sonrada birsey degismesin bu seferde kocasi SIKILDIGI icin yapamasin:) yok oyle yagma,,,Ben kesinlikle bosanirdim buna karsi cikanlar olacak ama cinsel hayat evlilikte cok onemli. Bunun eksikligiyle kimse yasamak zorunda degil
evliliğimi normal bi şekilde yaşayamam bende stres ve agresiflik yaratıor (cinsel anlamda)açıkcası içimden gelmemesinin nedeni bu yoksa yemek yapmayıda temizliğide çok severim ama 2 aydır elim kolum kalkmıyor yardımcı tutmak şu an mantıklı değil akşama kadar evdeyim çock da yok biraz anormal olur annesiyle kıyaslaması benide çok üzdü saygısızlık yapmak istemem ama ben annesini bazı konularda ikiye katlayabilcek kapasitediyim çünkü bekarkende çok iş ve yemek yaptım mutsuzluk çok kötü bi zehirmiş insanın bütün vücudunu ele geçiriyorBir erkeğin eşini annesiyle kıyaslamasına son derece sinirleniyorum.Bu ne adap dışı bir durum..
Haksız değilsiniz ama çok haklıda görmüyorum sizi.Ama sadece bu konuda..İçerde neler yaşanıyor siz biliyorsunuz..
Ne olursa olsun gerçekten iş yaparken söylenen insanlar sinir bozucu olabiliyor..
Ya yapmayacak, imkanı varsa yardımcı tutacak, ya da yapınca söylenmeyecek..
Belki kirletilmemesi için, alınanların tekrar yerine konulması için yardımcı olmalarını söyleyebilirsiniz eşinize tatlı dille.
Çünkü bunu istemek en doğal hakkınız..Bunun aksinin yapılması her bayana özensizlik saygısızlık olarak gelir.
evden şe işden eve olmasa şüphelenicem bide babasıyla çalışıyor yani işindede olan bitenden haberim olur öyle ekstra bi yere gittiği yok yoksa benimde aklıma başka seçenek gelmez ama durum bu maalesefcanım beni yanlış anlama lütfen ama eşin seni aldatıyor olabilir mi?hiç hissettin mi böyle bir şey?
bir de şunu belirtmek isterim.erkekler gerçekten söylenen kadından nefret ediyor.benim bebeğim var ve bazen sabahlara kadar uykusuz kalıyorum.ama yine de eşime azıcık dert yansam "bir de söylenme yaaa" diyiveriyor.bu benim de zoruma gidiyor.hep çabala çabala bir "ah" deyince hemen dırdırcı oluyoruz.erkekler bu tip sitemlerden nefret ediyorlar.