Kizlar gercekten biktim takintilarimdan ne yapicam bilmiuorum kafamda kuruyorum bisey yapmasam bile yapmisim gibi hissediyorum nisanlima kendimi kotu tanitiyorum biktim gercekten bi insan oturupta suan dunyada kac kisi dedikodumu hatalrimi konusuyo diye dusunurmu biktim artik kendimden nefret ediyorum kimsenin hayatini mahvetmeye hakkim yok benden insan olmaz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar gercekten biktim takintilarimdan ne yapicam bilmiuorum kafamda kuruyorum bisey yapmasam bile yapmisim gibi hissediyorum nisanlima kendimi kotu tanitiyorum biktim gercekten bi insan oturupta suan dunyada kac kisi dedikodumu hatalrimi konusuyo diye dusunurmu biktim artik kendimden nefret ediyorum kimsenin hayatini mahvetmeye hakkim yok benden insan olmaz
hiçbir şey anlamadım ben biraz daha açabilir msiiniz :26:
fazla duyarlı karakterlerde olan bir durum canım.. bir psikologtan destek alsan iyi olur senin için.. ama şuanlık en basit önerim hayata biraz şu şekilde bak; "amaannn, salla gitsin!"
mesela? tam olarak anlatır msıın? sanırım anlık bir nöbetle yazdın biraz daha sakince anlatsan iyi olabilir canım.
çokmu fazla mükelliyetçi yapın var canım bu arada burcun ne yay mı ??
Evet burcum yay kendim mukemmelim demiyorum asla aksine boyle bi insan olamz digorum lanet ediyorum kendim gibi bi insana
bende yayım sende kendimi gördüm bi an dedim acaba yaymı öyleymiş cidden.. inan bende bir olayı büyütür dururum herseyim hatasız olsun isterim kusursuz olcak yani... hatta karşı taraftada bir hata gördümmü tahammülsüzüm... bende bu duruma bir çare bulamadım insanların hakkımda söylediklerini çok önemsiyorum ve hemencik kırılıyorum... böyle gitcek sanırım bizim durum
Hayat sana degismeyi ögretmek zorunda kalmadan,sen ögren herseyi bu kadar büyütmemeyi.
Herkesi o kadar ciddiye alma,her sirrini anlatma erkek arkadasina.
Ölecek bisey yok ortada,sakin ol.
Hayat akiyor biz istesekte istemesekte.
Ezik hisetme kendini,dik dur hayata karsi,söylemesi kolay biliyorum fakat sen ne kadar ödün verirsen insanlar o kadar incitebilir.
Sıkma canını bu şekilde düşünerek kendini yıpratırsın.
Bi doktora git istersen sana elbet faydası dokunacaktır canım.
Sevgiler ..
Tedavi olun. Ölmekten kolaydır. Psikiyatr tercih edin, ilaç takviyesine ihtiyacınız var gibi görünüyor.
hay allahım yavtüm insanlar mükemmeş sanki..bende genç kızken öyleydim artık yendim o düşünceleri..
Sadece bu deil okuldayim acaba ben bu cocuga baktimmi cocuk sevgilimi taniyo ya gidip senin kiz bize bakiyo derse gibi sacma seyler kafamda kuruyorum artik bilmiyorum ne olcak sonum gercekten bilmiyorum
Burada kilit bir şey var. Nasıl �başkasından duymasın benden duysun� diye..
Bu sağlıklı bir düşünce tarzı değil.
Eğer bu ilişkiden önce yaşadığın bazı şeyler varsa şu an nişanlının bilmesi gereken, başkasından duyar diye korkup paranoya yapıyorsun gibi geldi bana.
Burada kilit bir şey var. Nasıl �başkasından duymasın benden duysun� diye..
Bu sağlıklı bir düşünce tarzı değil.
Eğer bu ilişkiden önce yaşadığın bazı şeyler varsa şu an nişanlının bilmesi gereken, başkasından duyar diye korkup paranoya yapıyorsun gibi geldi bana.
Asla ki ben bu kadar takintili bi insanim herseyime kadar soyledim ki sevgilim gecmise okdar asla takilmaz yani gercekten ben herseyimi en ince detaya kadar anlattim boyle biseyin olmasi imkansiz
O zaman takıntı yaptığın şeyler neler? Mesela duymasından endişe ettiğin şeyler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?