obsesif kompulsif başlangıcımı acaba:44:durumun yoksa devlet hastanesine gidip dr a bir sor canım..
Anlattigim gibi mesela okulda bi oyun var onu oynamami istemz ben oynarm ama bunu ona derim ama yinede korkarm ya baskasi senin kiz bak oyun oynyr falan gibi ne bilym sadce nisanlim deil arkadsmada yapiyorum arksndan kotu bisy demis gbi bile olsam gelip bak bunu bunu dedim baskasndan duyma diye derim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu iyi bir şey değil ama senin haklı olduğun yerlerde dahi seni haksız duruma düşürür. Koz verirsin insanlara kendi elinle.
Evet heep oyle oluyor zaten
O zaman bu yönünün üzerine gitmelisin. Ne zaman suçluluk duygusu hissedip bir şey anlatacak olsan, başka bir konuya geç anlatma.
bende yayım sende kendimi gördüm bi an dedim acaba yaymı öyleymiş cidden.. inan bende bir olayı büyütür dururum herseyim hatasız olsun isterim kusursuz olcak yani... hatta karşı taraftada bir hata gördümmü tahammülsüzüm... bende bu duruma bir çare bulamadım insanların hakkımda söylediklerini çok önemsiyorum ve hemencik kırılıyorum... böyle gitcek sanırım bizim durum
sanırım bu yay burcunun özellıklerı bu özellığımden nefret edıyorum bende .. ama yapacak birşey yok
kendı kendımı sakinleştirmeye çalışmaktan başka :)
Asla yapiyorum gecenin kaci olursa olsun kendimi kotu hissetigim insanin arar anlatirim asla icimde tutamam
Çok fazla abartı. Hatta insanları bayarsın ben sana diyeyim. Bunalırlar senden..
Psikolog falan hikaye sen kendi doktorun ol. Mesela tikin var ya da bir bağımlılığın var gibi düşün ki benzer şeyler..
Malesef yukselenimde yay burcumda :)
kendi kendimizi sakinleştirmekten başka bir yol yok .. ben öyle bır çözüm buldum kendımce
he çok kötü olduğum zamanlarda oldu. ozaman bir kaç kez yardım aldım ama iş yıne bizde bittiğinden
direneceğiz yapacak birşey yok :))
selamlar hanımlar,
konu sahibesi arkadaşım. evet burçlar iyidir, hoştur ama ııh bu burç işi değil. kafa işi. ben ayyyynen böle kendime hayatı zehreder dururdum. o küstü mü, bu kızdı mı, ama bunu neden yaptım... her gece yatağa yatınca kime ne dedim, nasıl dedim düşünür? küstü mü acaba diye kalp çarpıntıları ile uyumaya çalışırdım. kızmayın ama şimdi düşünüyorum da manyakmışım sanki biraz
sonra hayatıma eşim girdi, kendisi yaydır gayet ama nasıl bir yay, rahatlıktan ölcez nerdeyse :) baktım, o kimseye yaptığı hareketi 40 defa kafasında kurup ta düşünmüyor. hiç içinde kötü niyeti yoktur ve inan insanlar bunu hissediyor, dalgınlıkla, bilmeden bir kabalık yapsa, birini üzse bile kimse ona kırılmıyor, kızmıyor çünkü niyet bellli, onu tanıyan tanıyor. anaaaa e ben bunu görünce kendi halime acıdım yeminlen.
ve hayatta öyle başka dertler, öyle büyük mutluluklar var ki kimseyi yaptıklarına, düşündüklerine inandırmak zorunda değilsin. hata yapacağız tabi, nişanlın yapmıyor mu senin yapılmasını istemediğin şeyleri mesela. ooohooo hem de neler yapıyordur, insan çünkü.
sana minnak bir eski manyak tavsiyesi :) etrafındaki enrahat, en gamsız ve yine de çok sevilen kişiyi gözlemle. bak hiç öyle kılı kırk yarmadan nasıl da sevdiriyor herkese kendini, neden? çünkü saf, temiz, iyi niyetli, içten.
sakin ol, ölünecek hiiiiiiiiiç bir şey yok. nişanlınla bunu paylaş ve onun seni sakinleştirmesi için yardım iste.
Asla ki ben bu kadar takintili bi insanim herseyime kadar soyledim ki sevgilim gecmise okdar asla takilmaz yani gercekten ben herseyimi en ince detaya kadar anlattim boyle biseyin olmasi imkansiz
yaptığın söylediğin düşündüğün her şey çok normal sende anormal hiçbir durum yok. sadece fazla kafaya takıyorsun. ayrıca diğer insanların düşüncelerini okuyamadığımızdan sadece kendi aklımızdan geçeni birebir bildiğimizden kendimizi çok yadırgıyoruz ama emin ol bir çok insan senin gibi, sein gibi saçma şeyler düşünebilir. düşünsene beynimiz sürekli işliyor, düşünmeden geçen bir anımız yok ve bu durum herkeste böyle... durum böyle olunca beyin her anımızı saçma veya saçma olmayan, gerekli veya gerekli olmayan düşüncelerle dolduruyor. bir de kendine böyle bakmayı dene. ben bile öyleyim inan her olayı en ufak ayrıntısına kadar düşünüyorum ve düşünürken de yaşıyorum yaşadığım için de içimden birilerine kızdığım bile oluyor :) karşımdakine yaptıklarımı bırak duygu ve düşüncelerime kadar anlatırım. kişilik tarzı diyelim o kadar. çok kafana takmışsın biraz daha yeptıklarına düşündüklerine normal gözüyle bakarsan hiçbir sorun olmadığını göreceksin
Asla ki ben bu kadar takintili bi insanim herseyime kadar soyledim ki sevgilim gecmise okdar asla takilmaz yani gercekten ben herseyimi en ince detaya kadar anlattim boyle biseyin olmasi imkansiz
yaptığın söylediğin düşündüğün her şey çok normal sende anormal hiçbir durum yok. sadece fazla kafaya takıyorsun. ayrıca diğer insanların düşüncelerini okuyamadığımızdan sadece kendi aklımızdan geçeni birebir bildiğimizden kendimizi çok yadırgıyoruz ama emin ol bir çok insan senin gibi, sein gibi saçma şeyler düşünebilir. düşünsene beynimiz sürekli işliyor, düşünmeden geçen bir anımız yok ve bu durum herkeste böyle... durum böyle olunca beyin her anımızı saçma veya saçma olmayan, gerekli veya gerekli olmayan düşüncelerle dolduruyor. bir de kendine böyle bakmayı dene. ben bile öyleyim inan her olayı en ufak ayrıntısına kadar düşünüyorum ve düşünürken de yaşıyorum yaşadığım için de içimden birilerine kızdığım bile oluyor :) karşımdakine yaptıklarımı bırak duygu ve düşüncelerime kadar anlatırım. kişilik tarzı diyelim o kadar. çok kafana takmışsın biraz daha yeptıklarına düşündüklerine normal gözüyle bakarsan hiçbir sorun olmadığını göreceksin
Evet dusuncelerime kadar soyluyorum sorunda bu ama kendi kafamda bitirmem gerek bu isi :)
Kizlar gercekten biktim takintilarimdan ne yapicam bilmiuorum kafamda kuruyorum bisey yapmasam bile yapmisim gibi hissediyorum nisanlima kendimi kotu tanitiyorum biktim gercekten bi insan oturupta suan dunyada kac kisi dedikodumu hatalrimi konusuyo diye dusunurmu biktim artik kendimden nefret ediyorum kimsenin hayatini mahvetmeye hakkim yok benden insan olmaz
Bende aynen senin gibiyim.İnsanların düşüncelerini çok umursuyorum ve sırf bu yüzden okulu bırakıp evlenmeyi düşündüm belki susarlar diye ama forumda herkes evlenme dedi biraz kendime geldim ama hala kaç kişi hakkımda konuşuyor acaba diye kendi kendimi yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?