• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bıktım artık kıskanç insanlardan:((

Hayattaki tek zenginliğim dostlarım. O TV lerde gördüğünüz dostluk kardeşlik sahnelerinden daha muhteşemini yaşıyorum, hergün iyiki varsın diyerek, hergün Allaha şükrederek ( :nazar: 41 kere maşallah diyeyim, Allahım korusun dostluklarımı) Hele bir dostum eşimden daha iyi tanır beni. Neredeyse can dostuma seni seviyorum dediğim kadar, eşime demiyorum.

Ama illa kızdığın şeyler olur, illa birşeyi yanlış anlarsın, illa bir fikir ayrılığı olur. Ama geçer bunlar, hiç uzun sürmez.

Acaba diyorum siz, dostluk değince dikensiz gül bahçesimi bekliyorsunuz ? Çünkü hiçbir insan ilişkisi dikensiz gül bahçesi değildir. Özveri had safhadadır, elindekini kaybetmekten korktuğun için özen sonsuzdur.
tabiki de gerçekte vardır.Ama bana öyleleri denk gelmiyo işte.Ailem bile diyo hep arkadaşlarını seçemiyosun diye..

valla bende gayet güzelim kıskananlar da oluyor ama snein gibi hertarafım kıskanc dolu değil sen secimlerini doğru yapmalısın arkadaşlık konusunda

tam olarak hangi özelliğini kıskanıyo olabilirler tatlım....
tüm yorumları okumadım ama merak ettim...
nedir yani diğer insanları bu derece kıskandıracak ölçüde olan muhteşem tarafın...
etrafında ki herkesi böyle bişeyle suçlarken tekrar düşün derim ben...
ya durumu abartıyorsun yada düşündüğün kadar süper bi insan olmayabilirsin o yüzden uzaklaşmış olabilirler...
sakın sakın yanlış anlama beni seni kırmak kesinlikle değil niyetim....
dışarıdan bakan bi insan olarak bu yazdıklarını okurken bunları sormak zorunda kaldım...

Ben kolay kolay kimseyi alaya almam haddime değildir bu kardeşim.
Kaldı ki senin duymak istediğin yorumu yaparsam hem kendimi hem seni kandırmış olurum.Hafıza konusun da haklı olabilirsin ama çevremde ki herkez beni kıskanıyor dersen.Bu gerçek olması uzak bir olasılık, bu durum da neden bu insanları çekiyorum diye sormalısın kendine.Yoksa kimsenin seni incitmek gibi bir durumu yok bilesin.

Son düzenleme:
Tv'lerde gördüğün dostlukların gerçekte çokta mümkün olacağını düşünümüyorum
Yok öyle dostum için canımı veririm falan,hikaye bunlar biraz
Ama şunuda bilmelisinki herkes beni kıskanıyor mantığından kurtulamadığın sürece asla dost edinemezsin

insanlardan mümkün olduğunca uzak yaşamak en iyisi kimin sizi neden kıskandığını bile anlayamıyorsunuz herkes ruh hastası olmuş sanki

Bende seninle aynı şeyleri yaşadım canım, boşver kötü insanların hayatında olmasından olmaması daha iyidir.

tam olarak hangi özelliğini kıskanıyo olabilirler tatlım....
tüm yorumları okumadım ama merak ettim...
nedir yani diğer insanları bu derece kıskandıracak ölçüde olan muhteşem tarafın...
etrafında ki herkesi böyle bişeyle suçlarken tekrar düşün derim ben...
ya durumu abartıyorsun yada düşündüğün kadar süper bi insan olmayabilirsin o yüzden uzaklaşmış olabilirler...
sakın sakın yanlış anlama beni seni kırmak kesinlikle değil niyetim....
dışarıdan bakan bi insan olarak bu yazdıklarını okurken bunları sormak zorunda kaldım...

sülale olarak söylüyorum babam hapse girince bizim eve gelip yok şu kadar sene yatar yok hapisten çıktığında onu öldürürler gibi daha bir çok laf ettiler fazla ceza almıycağnı öğrendiklerinde ise kimse gelmedi komşularımızdan başka...Babam hapse gittiğinde bizim çok paramız gitti..Sonra babam çıktı işleri yoluna koydu ev aldık.Herkes nerden geliyo para diye laf etmiş.Kimseyi takmadı babam daha da çalıştı güzel bi araba aldı.Sonra tekrar ev aldık babam bunları yaparken herkes bizden yavaş yavaş uzaklaştı .Daha doğrusu biz koyduk mesafeyi..
Okul olarak da ortaokuldayken hiç aşk meşk ne bilmezdik erkekleri de arkadaş gibi görürdük hep.Ama ne zman işin içine aşk girdi o zaman bozuldu herşey.Biri birinden hoşlanıyodu gelip o kişide bana teklif edince konuşmuyolardı benle.Sırf bu yüzden ben bi arkadaşıma nasılda yalvarmıştım bana bunu yapma diyerek ama dinlemediler bni..Ben onlar için herşeyi yaptım çoğuda beni sömürdüğü için mesafeyi ben koymak zorunda kaldım...Ben nişanlı olduğum halde kuzenimin sevgilisi beni rahatsız ediyo.Nişanlım askerde olduğu içinde söyleyemiyorum..Bunu ben kuzenime açıklarsam onunlada bozulacak aram.

Belki de sizi çok mülayim ve saf gördükleri için tepenize binmiştir bazı insanlar ... :44:
Arkadan kuyu kazmak için en büyük sebeplerden biri de budur.

Yani herkes kıskanıyor demek bana hiç mantıklı gelmedi.
Fesat insanlar olur her insanın hayatında ama herkes de öyle olmaz ki ... Hem fesat da olunsa iyi muhabbet edilebiliyor birileriyle. Çünkü artık çoğunlukla herkes kendini düşünüyor. Görmezden gelebilince, akıllı davranınca problem yok.

sülale olarak söylüyorum babam hapse girince bizim eve gelip yok şu kadar sene yatar yok hapisten çıktığında onu öldürürler gibi daha bir çok laf ettiler fazla ceza almıycağnı öğrendiklerinde ise kimse gelmedi komşularımızdan başka...Babam hapse gittiğinde bizim çok paramız gitti..Sonra babam çıktı işleri yoluna koydu ev aldık.Herkes nerden geliyo para diye laf etmiş.Kimseyi takmadı babam daha da çalıştı güzel bi araba aldı.Sonra tekrar ev aldık babam bunları yaparken herkes bizden yavaş yavaş uzaklaştı .Daha doğrusu biz koyduk mesafeyi..
Okul olarak da ortaokuldayken hiç aşk meşk ne bilmezdik erkekleri de arkadaş gibi görürdük hep.Ama ne zman işin içine aşk girdi o zaman bozuldu herşey.Biri birinden hoşlanıyodu gelip o kişide bana teklif edince konuşmuyolardı benle.Sırf bu yüzden ben bi arkadaşıma nasılda yalvarmıştım bana bunu yapma diyerek ama dinlemediler bni..Ben onlar için herşeyi yaptım çoğuda beni sömürdüğü için mesafeyi ben koymak zorunda kaldım...Ben nişanlı olduğum halde kuzenimin sevgilisi beni rahatsız ediyo.Nişanlım askerde olduğu içinde söyleyemiyorum..Bunu ben kuzenime açıklarsam onunlada bozulacak aram.

Tahmin ettiğim gibi. Siz biraz fazla yumuşak başlısınız. Onla aram bozulacak, şu olacak bu olacak diye sesinizi çıkarmazsanız daha çok incineceksiniz.

Bizim akrabalar da benim ailemle ilgili ileri geri laflar etmişlerdir, kırıcı konuşmuşlardır, annem bir kere ayağını burkmuştu yerinden kalkamıyordu, resmen gelip dalga geçmişti birileri. Ama geçti gitti. Karalar bağlamaya vay benim dertli başım demeye lüzum yok. Şimdi yine görüşüyoruz ve güzel güzel geçiniyoruz. Napalım yani. Herkes melek değil.

Pardon ama ben ne sizinle ne de bir başkasıyla alay etmedim, edecek bi yapıda da değilim..

Fazla bir detay yok sadece çevremdeki herkes beni kıskanıyor deyip durmuşsunuz.. Bende 3 - 5 kişi olabilir ama herkes kıskanıyor diyor isek dönüp kendimize bakmalıyız deyip başsağlığı diledim..

Alay bunun neresinde ?

Yorumlara sinirlenip herkesten alıntı yapıp aynı yoruma sığdırmaya çalıştığınızdan mıdır nedir bilemedim beni de alay edenler kervanını katmayı başarmışsınız.. Hayret bir şey.. :19:

Son düzenleme:
öncelikle başınız sağolsun
herkes sizi neden kıskansın ki hem ne güzel işte kötü gününüzde yanınızda olmuşlar ben şayet dostlarımın akrabalarımın kötü günümde yanımda olmalarını isterim ve yazdıklarına göre bana hiçte kıskanıyolarmış gibi gelmedi kendi kendine kuruntu yapıyo olabilir misin birini 1 bilemedin 2 kişi kıskanır herkeste kıskanmaz ki canım

kardeşim babaannenmlerle köye giderken trafik kazası geçirdi.Babamda sarhoş birine çarptı bi ay hapishanede yattı..Bende dersaneye giderken servis kaza yaptı.. Oldu mu şimdi yeterince açıklayıcı oldum mu??Bunların hepside aynı sene olmadı isterseniz tarihlerini de yazayım.

Gayet normal bi şekilde bişey sordum neden bu şekilde tepkili cevap verdiniz anlamadım. tepkinizi çok yersiz buldum :19:

kızlar sizin hayatınız nasıl?Dostunuzmu çok düşmanınız mı?
Benim için herşey küçükken başladı 5 yaşındayken o zman kardeşimi kaybettim trafik kazasında:43::43:Şimdi 19 yaşındayım yokluğu o kadar koyuyo ki:43::43:Fotoğraflarına bakıp duruyorum hergün dua ediyorum ama onu bi daha göremiycem:43::43:
Ailemde daha geniş olarak sülalede herkes bizi kıskanıyo bizim kötü olmamızı istiyo babam bi kaza geçirdi hepsi de akbaba gibi eve gelip kötü kötü şeyler söyledi herşey yolunda gidince de kimse uğramadı..
Nişanlanacağım zman da nişanlımın ailesine gidip benim hakkımda ileri geri konuşmuşlar...Bi sürü olaydan sonra şimdi nişanlıyız..

Okulda da liseye kadar çok arkadaşım dostum vardı ama lisedeyken ve sonrasında hepsi birer birer kazık attı.Ben hep iyi insan olmaya çalıştım ama onlar hep kıskandılar beni:43:Ben sırf onlar iyi olsun diye onlar için herşeyi yaptım ama onlar fesatlığa devam ettiler.Bunların içinde bi tanesi vardı o kadar samimi davranıyodu ki bana kötü davranmayan sadece oydu.Fakat kıskançlar kervanına o da katıldı sırf hoşlandığı çocuk benim için biriyle kavga etti diye:43:Ben hep iyi olmaya çalıştım....Hep iyi ama bi gün kötü bi gün kaza geçirdim 8 gün komada yattım bi tane bile dostum dediğim arkadaşlarım aramamış sadece arayanlar ziyarete gelenler erkek arkadaşlarım...Bunları gören duyan komşu kadınlarda laf çıkarmışlar o erkeklerle gezip tozuyo diye.

Girdiğim her yerde benle ilgileniyolar bunları ben istemiyorum benim derdim bana yetiyoken bi de bunları yaşıyorum hayatımda nişanlımdan başka ailemden başka güvenip başımı yaslayabileceğim kimsem yok:43::43::43:

olayları çocukluğuna bağlamana anlam veremedım açıkçası...aılem ve nısanlımdan başka güvendığım insan yok diyorsun yaa? daha ne ıstıyorsun ki?
en azından senı seven aılen ve nısanlın var...ya onlarda olmasaydı?? herkesın aynıdır tatlım, dost kazığı yemeyen var mıdır ki?

hem neden herkesın senı kıskandığını düşünüyorsun ?? kendını çok mu kusursuz buluyorsun ki, böyle bır kanıdasın?? belki elektrığınız uyuşmuyordur..ya da doğru ınsanları secemıyorsundur bunlara bağlamayı düşündün mü hiç olayları..

geçmişi bırak şuan yanında olmayan insanlardan yakınacağına, yanında olduklarınla yetınmesı bıl...
insana aılesı ve sevdıgı ınsandan başka kımse yakın olamaz bu normal yani..
kendıne dert satın alma durduk yere...haline şükret ne ınsanlar var aılesı bıle yok yanında..

Son düzenleme:
Bazen insan sadece görmek istediklerini görür.
Yeriniz de olsam bu kadar yazılanlara kızmaz ,sinirlenmez bu kadar insan söylüyorsa vardır bir bildikleri der bir şeyler kapmaya çalışırdım.

Benide cekemeyen insanlar var ozelliklede ablamin esinin ailesi..ornek ben nisanliyken kaynanam beni dovmus....bu yasima kadar adam olamamisimda buyuk kaynim beni adam etmis....kina gecemden sonra ailemle vedalasirken kaynim bana bagirmis....hadi oyalanma cabuk olim diye....kocamla surekli sorun yasiyormusum....kocam beni dovup sokaga atmis....vayyyy be bir tanesi dogru olsa icim yanmicak...simdi gidip sorsam hepsi inkar eder bilirim...coyle cok dostum yoktur herkese dostum demem dedigimde bir sure sonra kendiliginden mesafe girmistir....acikcasi insanlar tarafindan hic sansim yok ama cok mutlu yuvam var cocuklarim esim var....varsin dostum olmasin en buyuk sansim allahtan yana olsun cok sukurki allahim hicbiezaman beni yanliz birakmadi....varsin kiskananlar kiskancligiyla catlayip patlasinlar....

KISKANÇ İNSANLAR HİÇ BİTMEZ. BİZİM Bİ KOMŞUNUN KIZI VARDI ALLAHIM YAA KIZ BENİ GÖRÜR GÖRMEZ İLK İŞİM GİYDİKLERİME BAKAR. AYAKKABIMA ÜZERİME .TEK TEK FİYATLARINI SORAR. SONRA SURAT YAPAR. YOLDA HİÇ TANIMADIĞIM KADINLAR BİLE SARI ÇİYAN DİYE LAF ATIYO. DURDUK YERE Bİ ÖFKE OLUYO BANA KARŞI.TAKTIĞIM KÜPEDEN SÜRDÜĞÜM RUJA KADAR AYNISINI ALIYO BAZILARI.BEĞENDİKLERİ İÇİN DEĞİL,SIRF BENDE VAR DİYE. ÇOK GÜLER YÜZLÜ BİRİYİM KİMSEYİ KIRMAMAYA ÇALIŞIRIM. KENDİ HALİMDEYİM. AMA ÜZERİME GELİYOLAR ÇOĞU ZAMAN.. BU TARZ İNSANLARIN SORUNU NE ANLAMIYORUM. AKILLARINDA VAR HERHALDE. GEÇENLER DE Bİ CÜMLE OKUDUM SİZİNLE PAYLAŞAYIM KIZLAR ; Kıskanılmayan, imrenilecek bir fazileti olmayandır. Aeschylus
KISKANAN DA KISKANSIN VALLA ÇATLASIN PATLASIN HİÇTE UMRUMDA DEĞİL

Back
X