biktim artik kocamdanda anasindan da babasindan da

onun babasi bana demedigini birakmadi sana 1000 vega feda olsun diye benim bi tartismamda babam annem esimi savundu hep aman ayip olmasin diye

eve gitmiycekmisin simdi
bu erkeklerin akli bi karis havada, ne kadar çabuk doldurusa geliyolar boyle ..

Allahım ya bu erkek aileleri kendini ne sanıyor anlamıyorum ya bide araba sizinmis ne demek vermiyorum verme arabanı bi daha onlara ise giderken sana bıraksın esin onlara neden bırakıyor anladigim kadariyla esin ailesinin sözünden çıkmayan biri

İş ailede bitiyor ben her zaman bunu bilir bunu söylerim.
Anne babanın evladım bu arabanın bizde işi ne? Bebek hasta olur eder bırak karında dursun acil bir şey olur lazım olur demesi lazım!....

var hemde soforlugum cok iyidir
O zaman sana da lazım olabilir.
eşin bunu düşünemiyor mu?
Sen nasıl müsade ettin bu olaya?
Bence biraz pasif kalmışsın.
Yoksa bir erkek eşini ezip geçemez normalde.

normalde esimle bi yere gideerken ben kullanirim ama

zaten demek istediğim ; tek başınızayken vermek istemiyor.. kıskançlık ya da güvensizlik gibi sebeplerle eşine arabasını vermeyen erkek o kadar çok ki..

sonuçta kocanız size arabayı vermek isteseydi kp yok diyemezdi..

arabayı akşamdan isteseydiniz o zaman fikrimin doğru olduğunu anlayacaktnız

O zaman sana da lazım olabilir.
eşin bunu düşünemiyor mu?
Sen nasıl müsade ettin bu olaya?
Bence biraz pasif kalmışsın.
Yoksa bir erkek eşini ezip geçemez normalde.
arabayla oraya gidip servise ordan biniyor o yuden hic laf etmedim ehliyetimde yeni ondan once hic laf etmedim ilk defa istedim aldim agzimin payini oturdum

arabayla oraya gidip servise ordan biniyor o yuden hic laf etmedim ehliyetimde yeni ondan once hic laf etmedim ilk defa istedim aldim agzimin payini oturdum
çok kötü. Onlar alıştı tabi şimdi.
Eşin de onları mutlu görünce şimdi sen çomak sokar gibi oluyorsun.
Ben senin yerinde olsam gider alırım arabayı lazım diye.
bir iki bir iki, hatta sen söyle kpederine falan. "Bana da lazım oluyor. Size lazım olunca siz gelin alın" gibi. Kavga etmeden, uygun bir ses tonuyla..

arkadma esim yokki ne diyim de alayim

Kendi arabanizi bile izinle aliyosun, bu erkekleri kadin olarak doguracaklarmista herhalde hatlar karismis ..

Ne demek ailen gelmesin , sende gelme ?
Yerinde olsam giderim anneme bir haftada gitmezdim gorsun gununu ..
Iyi bir ders lazimmis kocana!!

Kendi arabanizi bile izinle aliyosun, bu erkekleri kadin olarak doguracaklarmista herhalde hatlar karismis ..

Ne demek ailen gelmesin , sende gelme ?
Yerinde olsam giderim anneme bir haftada gitmezdim gorsun gununu ..
Iyi bir ders lazimmis kocana!!
oyle yapacagim zaten hos kayinpederin ve k.valideninde istedigi bu ya sana 1000 vega fane ederim demeyi biliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…