onun babasi bana demedigini birakmadi sana 1000 vega feda olsun diye benim bi tartismamda babam annem esimi savundu hep aman ayip olmasin diyeBunlar nasil insanlar boyle ya? Su erkeklere zaten soyleyicek laf bulamiyorum. Evlenmeden once ailelerini kafalarina takmazlar, evlenince hepsi kiymete biniyor. Tabi herkesin ailesi onemli ama benimde artik bir ailem var bende bir babayim diye dusunmeleri lazim. Saygi ayri kendini azdirmek ayri. Acaba bizim anne babalarimiz bunlarin yaptiklarini yapsa neler olurdu acaba?
Allahım ya bu erkek aileleri kendini ne sanıyor anlamıyorum ya bide araba sizinmis ne demek vermiyorum verme arabanı bi daha onlara ise giderken sana bıraksın esin onlara neden bırakıyor anladigim kadariyla esin ailesinin sözünden çıkmayan biribugun annem aradi anneanne gitcem sende gel dedi hava fena degil ama donerken sorun olabilir otobus mesefesinde anneannemin evide
esimi aradim babana oylede arabayi biraksin dedim
aradi yok dedi dedi
delirdim tabi birdaha istemem kuura bakma dedim kapadim k.validem aradi nerye gidiyorsun dedi anneanneme gitcem dedim babamin arabayi alcam dedim citi cikmadi
bebekle gidemezmisim ondan vermemis ee pardonda babamin arabayla giderken bebegim gelmiyormu
cok dusunuyorlaer ya
esimle tartistik ve bana artik ailen gelmesin dedi ende gelme dedi cok sinirliyim
tabi eski deterlerde acildi bayagi tartistik
bu arada araba bizim
Ne kadar ilginç ya.. Senin ehliyetin var mı?bana izinle aliyor normalde ise giderken onlara birakiyor bi ihtiyaclari olur diye aksam arabai alip donuyor
gitmiycem annemdeyimeve gitmiycekmisin simdi
bu erkeklerin akli bi karis havada, ne kadar çabuk doldurusa geliyolar boyle ..
var hemde soforlugum cok iyidirNe kadar ilginç ya.. Senin ehliyetin var mı?
Yoksa bence almalısın.
O zaman sana da lazım olabilir.var hemde soforlugum cok iyidir
normalde esimle bi yere gideerken ben kullanirim ama
arabayla oraya gidip servise ordan biniyor o yuden hic laf etmedim ehliyetimde yeni ondan once hic laf etmedim ilk defa istedim aldim agzimin payini oturdumO zaman sana da lazım olabilir.
eşin bunu düşünemiyor mu?
Sen nasıl müsade ettin bu olaya?
Bence biraz pasif kalmışsın.
Yoksa bir erkek eşini ezip geçemez normalde.
çok kötü. Onlar alıştı tabi şimdi.arabayla oraya gidip servise ordan biniyor o yuden hic laf etmedim ehliyetimde yeni ondan once hic laf etmedim ilk defa istedim aldim agzimin payini oturdum
arkadma esim yokki ne diyim de alayimçok kötü. Onlar alıştı tabi şimdi.
Eşin de onları mutlu görünce şimdi sen çomak sokar gibi oluyorsun.
Ben senin yerinde olsam gider alırım arabayı lazım diye.
bir iki bir iki, hatta sen söyle kpederine falan. "Bana da lazım oluyor. Size lazım olunca siz gelin alın" gibi. Kavga etmeden, uygun bir ses tonuyla..
neymis efendim benden b ir sey esirgemiyorlarmisKendi arabam için kayınpederden izin mi alıcam? O nasıl bir koca yahu? Çok sinirlendim.
oyle yapacagim zaten hos kayinpederin ve k.valideninde istedigi bu ya sana 1000 vega fane ederim demeyi biliyorlarKendi arabanizi bile izinle aliyosun, bu erkekleri kadin olarak doguracaklarmista herhalde hatlar karismis ..
Ne demek ailen gelmesin , sende gelme ?
Yerinde olsam giderim anneme bir haftada gitmezdim gorsun gununu ..
Iyi bir ders lazimmis kocana!!
Peki nasıl çözeceksin bu konuyu?arkadma esim yokki ne diyim de alayim
once aldiklari cinsellik kitabini kafalarina atmayi dusunuyorumPeki nasıl çözeceksin bu konuyu?
oyle yapacagim zaten hos kayinpederin ve k.valideninde istedigi bu ya sana 1000 vega fane ederim demeyi biliyorlar
Kim kime almış?once aldiklari cinsellik kitabini kafalarina atmayi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?