biktim artik kocamdanda anasindan da babasindan da

valla insan ana babasıyla bile ne tartışmalar ettiğini ne triplere girdiğini düşününce , heleki kayınvalide, kayınpeder,görümce vs olayları artık normal geliyor ne günlere kaldık valla

Kim kime almış?

Ben kaçırdım sanırım o kısmı?

İçerik ne?
dugunume 5 gun kala evlilik ve cinsellik yazan kitap almis dusunceli kayinpederim o kitap[ sinirimi cok bozuyor onu goturup vermeyi dusunuyorum

Söylediklerinin her bir harfine katılıyorum :)

ben olsam hiç aramadan gider anahtarı ister arabayı alırdım. kendi malınızla rezil oluyorsunuz ne saçmalık.

Eve gitme de kocanın aklı başına gelsin bence ..
Bazılarına bu lazım güzellikten konuşmaktan anlamıyorlar ..

gitmeyi dusunmiuyorum aksam kiyafet alirim
Daha önceden de konularını az çok biliyorum arkadaşım daha da yeni doğum yaptın ..
Ama kocanın gerçekten de bir derse ihtiyacı var ..
Allah sabırlar versin sana kv kp sorunlu olunca onların yetiştirdikleri otomatikman problemli oluyor ..
Sen anneciğinin evinde dinlen biraz .. Bebişini düşün ..

Arabanın başkasında durması kadar saçma bir şey olamaz siz kendiniz almadınız mı kullanmak için eşiniz neden işe arabasıyla gitmiyor hem bazı söylemlerinizden arabanın sizin değil kayınpederinizin olduğu kanısına vardım. Çünkü bir daha istemem kusura bakmayın demişsiniz insan kendi arabasını istediği için neden özür diler? ayrıca babamın arabasını alacaktım anneanneme gitmek için demişsiniz kaynananıza babanızın arabasıysa bizim arabayı alacaktım desenize. Arabanızı alın madem onlardan.

Sizin arabanızı size vermiyor öyle mi?

eşin de ne kadar düşünceliymiş öyle evde yeni doğmuş bebeği lohusa karısı varken ailesinim keyfini düşünüyor.

o araba acil lazım olursa size olur asıl.

araba esimin evlenmeden once almis yeni degistirdik modelini hep ortak kullanmislar simdiye kadar

Suc este degil konu sahibinde. Kendi arabasını almak icin eşini ararsa olacağı bu. Bin taksiye git al arabanı, boyle saçma şey görmedim. Kitabı da ilk geldiği gun atacaktın kafasına artık cok gec

Araba k.pederinde duruyor. Sen eşini arıyorsun arabayı bıraksın diye emir veriyorsun... Adam kızar vermez tabi. Madem araba sizin , bir süreliğine k.pederin de arar söylersin k. pederine hatır alırsın. K. valide ni de davet edersin arabayı alırsın.

her şey tatlılıkla halledilebilirdi. Keşke direk babanı- anneni arayıp (k.p.- kv) söyleseydin .

Senin anlatmadığın başka şeyler var.

çok sinirlenmişsin belki eksik anlattın ama bazen hatalar yapabiliyoruz.

Aaa öyle şey mi olur ya?Hem araba sizin hem de izinle arabayı alıyorsunuz.Ayrıca araba sizde durmalı çünkü bebeğiniz var,Allah muhafaza acil doktora hastaneye gitmeniz gerekse ne olacak?Çoook saçma davranıyor eşiniz kusura bakmayın ama çok sinir oldum.

dugunume 5 gun kala evlilik ve cinsellik yazan kitap almis dusunceli kayinpederim o kitap[ sinirimi cok bozuyor onu goturup vermeyi dusunuyorum
Allah Allah bunu da şimdi gördüm, ne acayip insanmış bu kayınpeder.

bana izinle aliyor normalde ise giderken onlara birakiyor bi ihtiyaclari olur diye aksam arabai alip donuyor
Sizin arabanızı size vermiyorlar şok oldum.
Bahaneye bak bebekle gidecekmişsiniz. Kimse araba kullanmıyormuş mu bebekle?
Eşinizde hata bence, vega arabayı alacak baba demeliydi. Bu kadar net.

kendi arabanızı bile izinle almanız gerekiyorsa büyük sıkıntı var..
bi de ne alaka yani ailen artık gelmesin fln...

artık evlenen insanların aileleriyle görüşmeleri yasaklanmalı diye düşünmeye başladım ! . özelliklede erkeklerin. tüm yuvalar bu yüzden sarsılıyor ve bir çoğu bitiyor. allah yardımcınız olsun. hep aile yüzünden sorunlaar. benim gibi senin gibi onun gibi . neden hiç kız anneleri babaları yüzünden olmuyor bunlar. . .rabbim bana bir erkek bebek nasip ederse çok dikkatli yetiştircem !!!!! böyle salak bi adam olmasın ilerde .

adamın çocuğu var çocuğunu karısı var ortada hala ana babacı.. vay be.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…