dugunume 5 gun kala evlilik ve cinsellik yazan kitap almis dusunceli kayinpederim o kitap[ sinirimi cok bozuyor onu goturup vermeyi dusunuyorumKim kime almış?
Ben kaçırdım sanırım o kısmı?
İçerik ne?
Ne kadar enteresan.dugunume 5 gun kala evlilik ve cinsellik yazan kitap almis dusunceli kayinpederim o kitap[ sinirimi cok bozuyor onu goturup vermeyi dusunuyorum
demekkiNe kadar enteresan.
Ona mı kalmış?
Bunlar nasil insanlar boyle ya? Su erkeklere zaten soyleyicek laf bulamiyorum. Evlenmeden once ailelerini kafalarina takmazlar, evlenince hepsi kiymete biniyor. Tabi herkesin ailesi onemli ama benimde artik bir ailem var bende bir babayim diye dusunmeleri lazim. Saygi ayri kendini azdirmek ayri. Acaba bizim anne babalarimiz bunlarin yaptiklarini yapsa neler olurdu acaba?
gitmeyi dusunmiuyorum aksam kiyafet alirimEve gitme de kocanın aklı başına gelsin bence ..
Bazılarına bu lazım güzellikten konuşmaktan anlamıyorlar ..
Daha önceden de konularını az çok biliyorum arkadaşım daha da yeni doğum yaptın ..gitmeyi dusunmiuyorum aksam kiyafet alirim
araba esimin evlenmeden once almis yeni degistirdik modelini hep ortak kullanmislar simdiye kadarArabanın başkasında durması kadar saçma bir şey olamaz siz kendiniz almadınız mı kullanmak için eşiniz neden işe arabasıyla gitmiyor hem bazı söylemlerinizden arabanın sizin değil kayınpederinizin olduğu kanısına vardım. Çünkü bir daha istemem kusura bakmayın demişsiniz insan kendi arabasını istediği için neden özür diler? ayrıca babamın arabasını alacaktım anneanneme gitmek için demişsiniz kaynananıza babanızın arabasıysa bizim arabayı alacaktım desenize. Arabanızı alın madem onlardan.
bugun annem aradi anneanne gitcem sende gel dedi hava fena degil ama donerken sorun olabilir otobus mesefesinde anneannemin evide
esimi aradim babana oylede arabayi biraksin dedim
aradi yok dedi dedi
delirdim tabi birdaha istemem kuura bakma dedim kapadim k.validem aradi nerye gidiyorsun dedi anneanneme gitcem dedim babamin arabayi alcam dedim citi cikmadi
bebekle gidemezmisim ondan vermemis ee pardonda babamin arabayla giderken bebegim gelmiyormu
cok dusunuyorlaer ya
esimle tartistik ve bana artik ailen gelmesin dedi ende gelme dedi cok sinirliyim
tabi eski deterlerde acildi bayagi tartistik
bu arada araba bizim
Allah Allah bunu da şimdi gördüm, ne acayip insanmış bu kayınpeder.dugunume 5 gun kala evlilik ve cinsellik yazan kitap almis dusunceli kayinpederim o kitap[ sinirimi cok bozuyor onu goturup vermeyi dusunuyorum
Sizin arabanızı size vermiyorlar şok oldum.bana izinle aliyor normalde ise giderken onlara birakiyor bi ihtiyaclari olur diye aksam arabai alip donuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?