- 22 Kasım 2013
- 1.600
- 326
- 123
- 32
sende gitme eve bugün añnen de kalcunki tartistik ben bir daha o arabanin adini anmam dedim oda annesini falan savundu konu uadi eskilere geldi kayinpederimin aldigi cinsellik kitabina
Zaten baştan garip arabayı niye onlara bırakıyo,akşamdan akşamdan bahane bulun hep araba kalsın.Alışırlar pat diye alamazsınız .bugun annem aradi anneanne gitcem sende gel dedi hava fena degil ama donerken sorun olabilir otobus mesefesinde anneannemin evide
esimi aradim babana oylede arabayi biraksin dedim
aradi yok dedi dedi
delirdim tabi birdaha istemem kuura bakma dedim kapadim k.validem aradi nerye gidiyorsun dedi anneanneme gitcem dedim babamin arabayi alcam dedim citi cikmadi
bebekle gidemezmisim ondan vermemis ee pardonda babamin arabayla giderken bebegim gelmiyormu
cok dusunuyorlaer ya
esimle tartistik ve bana artik ailen gelmesin dedi ende gelme dedi cok sinirliyim
tabi eski deterlerde acildi bayagi tartistik
bu arada araba bizim
arabayı evlenmeden önce eşinizin aldığına emin misiniz?bizim arabayı da oğlum kullanıyor amaparasını ve kredi borcunu biz ödedik.şimdi evlenince(arada alsın) ama bizde kalsın isterim.hastalık var sağlık var.yaşlı annem babam var.her seferinde arabayı getir demek te abes olur.arabayı değiştireceğinizekendinize yeni bir araba alsaydınız.
kitap konusuna gelincesiz haklısınız.kp.terbiye sınırlarını zorlamış.eşiniz keşke hiç kabul etmeseymi şo kitabı.
bir de sizlerden daha tecrübeli bir insan olarak naçizane fikirlerimi söylemek isterim ki,her konuda eşinizini ailesini suçlamayın.inanın o masum dediğiniz eşlerinizde iş bitiyor.ailesine bağımlı(maddi manevi)yaşayan erkeklerle evlenmeyin.bir erkek ,eğer ailesini geçindirebilecek sorumluluğa sahip değilse, iki arada bir derede kalması kaçınılmaz oluyor.
nedir bu gelinlerin bu erkek ailelerinden cektigi ya afedersin ama anasiyla babasi sakat mi nelerine gerek araba hem esininmis sanada lazim olabilir Allahim korusum bebek ateslenir bisey olur en asil senin elinin altinda olmasi lazim araba biktim boyle insanlardan ya kendi basimada geldigi icin harbi duymak bile istemiyorum sen haklisin kardes yerden goklere kadar bence nedir bu ya hem araba onlarin degil hemde kapilarinda duruyor isteyincede vermiyor yuzsuzlerrrrr Allah davul etsin onlari emi
belki de kusura bakma. Hamileydin de kayinvaliden kizina nil ismini vermeni istemiyordu diye konun vardi diye hatirliyordum ama belki yanlis hatirliyorum. Kisileri karistirmis olabilirim.Bu arada dertli gelin, noldu sizin isim meselesi ?[/QUhangi isim meselesi anlamadim biriyle karistiriyorsun galiba beni
yok kardes ben o degilimbelki de kusura bakma. Hamileydin de kayinvaliden kizina nil ismini vermeni istemiyordu diye konun vardi diye hatirliyordum ama belki yanlis hatirliyorum. Kisileri karistirmis olabilirim.
evlenmeden once kpder arabaya 5 binlira destek vermıs arabanın değeri25 binlira bende altınları götürüp alıne saydım en az 15000 binlira saydım eline ama artık çok iyi bir ders aldım eşim ailesinden korkuyormusarabayı evlenmeden önce eşinizin aldığına emin misiniz?bizim arabayı da oğlum kullanıyor amaparasını ve kredi borcunu biz ödedik.şimdi evlenince(arada alsın) ama bizde kalsın isterim.hastalık var sağlık var.yaşlı annem babam var.her seferinde arabayı getir demek te abes olur.arabayı değiştireceğinizekendinize yeni bir araba alsaydınız.
kitap konusuna gelincesiz haklısınız.kp.terbiye sınırlarını zorlamış.eşiniz keşke hiç kabul etmeseymi şo kitabı.
bir de sizlerden daha tecrübeli bir insan olarak naçizane fikirlerimi söylemek isterim ki,her konuda eşinizini ailesini suçlamayın.inanın o masum dediğiniz eşlerinizde iş bitiyor.ailesine bağımlı(maddi manevi)yaşayan erkeklerle evlenmeyin.bir erkek ,eğer ailesini geçindirebilecek sorumluluğa sahip değilse, iki arada bir derede kalması kaçınılmaz oluyor.
kayınpedrım de benım evıme gelir a.zıma eder ama yok alsın arabalarını mutlu olsunlarBencillik diz boyu eşin düşüncesiz ve sorumsuz KP sapık galiba ne demek cinsellik kitabı o kitabın sayfalarını tek tek yediririm ona yuh yaaa daha neler okuyacam bu kk da
Yerinde olsam onlardan daha arsız olurum yedek anahtarı yok mu arabanın giderim taksiyle alırım arabamı kimseyede hesap
vermem dinsizin hakkından imkansız gelirmiş unutma!!!
Dün ne yaptın vega nerede kaldın ?kayınpedrım de benım evıme gelir a.zıma eder ama yok alsın arabalarını mutlu olsunlar
evlenmeden once kpder arabaya 5 binlira destek vermıs arabanın değeri25 binlira bende altınları götürüp alıne saydım en az 15000 binlira saydım eline ama artık çok iyi bir ders aldım eşim ailesinden korkuyormus
yujh kusura bakmasınlar ama onlardan çok sizin ihtiyacınız var arabaya baksanıza. Ne demeye onların kapıda oluyormuş. Yerinizde olsam arabayı sattırırdım zaten ben binemedikten sonra nabim aracı. Kayınvalide kayınpeder eşinizde çok istiorsa alsın kayınpeseriniz eşini ondan alsın izinle. Te allam yaaaa.... allah sabır versin vallaabugun annem aradi anneanne gitcem sende gel dedi hava fena degil ama donerken sorun olabilir otobus mesefesinde anneannemin evide
esimi aradim babana oylede arabayi biraksin dedim
aradi yok dedi dedi
delirdim tabi birdaha istemem kuura bakma dedim kapadim k.validem aradi nerye gidiyorsun dedi anneanneme gitcem dedim babamin arabayi alcam dedim citi cikmadi
bebekle gidemezmisim ondan vermemis ee pardonda babamin arabayla giderken bebegim gelmiyormu
cok dusunuyorlaer ya
esimle tartistik ve bana artik ailen gelmesin dedi ende gelme dedi cok sinirliyim
tabi eski deterlerde acildi bayagi tartistik
bu arada araba bizim
Bu kitabı kayınpeder oğluna mı almış size mi?dugunume 5 gun kala evlilik ve cinsellik yazan kitap almis dusunceli kayinpederim o kitap[ sinirimi cok bozuyor onu goturup vermeyi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?