biktim artik kocamdanda anasindan da babasindan da

cunki tartistik ben bir daha o arabanin adini anmam dedim oda annesini falan savundu konu uadi eskilere geldi kayinpederimin aldigi cinsellik kitabina
sende gitme eve bugün añnen de kal
bakalım nè yapcak

arabayı evlenmeden önce eşinizin aldığına emin misiniz?bizim arabayı da oğlum kullanıyor amaparasını ve kredi borcunu biz ödedik.şimdi evlenince(arada alsın) ama bizde kalsın isterim.hastalık var sağlık var.yaşlı annem babam var.her seferinde arabayı getir demek te abes olur.arabayı değiştireceğinizekendinize yeni bir araba alsaydınız.

kitap konusuna gelincesiz haklısınız.kp.terbiye sınırlarını zorlamış.eşiniz keşke hiç kabul etmeseymi şo kitabı.
bir de sizlerden daha tecrübeli bir insan olarak naçizane fikirlerimi söylemek isterim ki,her konuda eşinizini ailesini suçlamayın.inanın o masum dediğiniz eşlerinizde iş bitiyor.ailesine bağımlı(maddi manevi)yaşayan erkeklerle evlenmeyin.bir erkek ,eğer ailesini geçindirebilecek sorumluluğa sahip değilse, iki arada bir derede kalması kaçınılmaz oluyor.

Zaten baştan garip arabayı niye onlara bırakıyo,akşamdan akşamdan bahane bulun hep araba kalsın.Alışırlar pat diye alamazsınız .

nedir bu gelinlerin bu erkek ailelerinden cektigi ya afedersin ama anasiyla babasi sakat mi nelerine gerek araba hem esininmis sanada lazim olabilir Allahim korusum bebek ateslenir bisey olur en asil senin elinin altinda olmasi lazim araba biktim boyle insanlardan ya kendi basimada geldigi icin harbi duymak bile istemiyorum sen haklisin kardes yerden goklere kadar bence nedir bu ya hem araba onlarin degil hemde kapilarinda duruyor isteyincede vermiyor yuzsuzlerrrrr Allah davul etsin onlari emi

Bencillik diz boyu eşin düşüncesiz ve sorumsuz KP sapık galiba ne demek cinsellik kitabı o kitabın sayfalarını tek tek yediririm ona yuh yaaa daha neler okuyacam bu kk da

Yerinde olsam onlardan daha arsız olurum yedek anahtarı yok mu arabanın giderim taksiyle alırım arabamı kimseyede hesap
vermem dinsizin hakkından imkansız gelirmiş unutma!!!

Her harfine katiliyorum bu yorumun. Asil problem eslerde gercekten de. Kayinpederle kayinvalide kendilerine gore dogru olani yapiyorlar, ama erkeklerin artik benim bir ailem var deyip ona gore tavirlarini ve durumunu netlestirmedigi icin, bayanlar cekiyor eslerinin pisirikligini.

Bu arada dertli gelin, noldu sizin isim meselesi ?

Son düzenleme:
Bu arada dertli gelin, noldu sizin isim meselesi ?[/QUhangi isim meselesi anlamadim biriyle karistiriyorsun galiba beni

Bu arada dertli gelin, noldu sizin isim meselesi ?[/QUhangi isim meselesi anlamadim biriyle karistiriyorsun galiba beni
belki de kusura bakma. Hamileydin de kayinvaliden kizina nil ismini vermeni istemiyordu diye konun vardi diye hatirliyordum ama belki yanlis hatirliyorum. Kisileri karistirmis olabilirim.

Ne kv ler ne kp ler var teyzem kv sine birşey olursa ne yapacagını bilmediğini söylerdi kadın vefat edeli 10 sene oldu başı sıkışınca keşke şimdi kv olsaydı diye hayıflanır

evlenmeden once kpder arabaya 5 binlira destek vermıs arabanın değeri25 binlira bende altınları götürüp alıne saydım en az 15000 binlira saydım eline ama artık çok iyi bir ders aldım eşim ailesinden korkuyormus

kayınpedrım de benım evıme gelir a.zıma eder ama yok alsın arabalarını mutlu olsunlar

her ailenin dinamikleri farklı.bu konuda siz haklı olabiliriniz ama,keşke altınlarınızı vermeseydiniz.neyse olan olmuş.bence bundan sonra kendinizden taviz vermeden ,mesafeli ve saygılı olun.bebeğinize ve kendinize iyi bakın.unutmayın aslolan sizlersiniz.

yujh kusura bakmasınlar ama onlardan çok sizin ihtiyacınız var arabaya baksanıza. Ne demeye onların kapıda oluyormuş. Yerinizde olsam arabayı sattırırdım zaten ben binemedikten sonra nabim aracı. Kayınvalide kayınpeder eşinizde çok istiorsa alsın kayınpeseriniz eşini ondan alsın izinle. Te allam yaaaa.... allah sabır versin vallaa

Asil bebekle bir başına olan sizinbihtiyaciniz var arabaya. Bu arada eve dondunuzmu ?

Hanimlar kendinizi ezdirmeyin ne kadar alttan alırsanız o kadar tepenize çıkıyorlar Sonrada hızlarını alamayın tepenizde zıplıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…