Bıktım artık otlakçılardan!!!

Düşüncesiz insanlardan nefret ediyorum.
Benim kardeşimde kayınvalidesiyle oturuyor ve 1.5 yaşında yiğenim var.
Kardeşim yiğenim için birşeyler alıyor, ama kaynı oturmaya geldiklerinde,
çocukları ne var ne yok yiyip bitiriyorlar, yiğenime ait.
Kardeşimin maddi durumuda öyle iyi de değil,
zaten iyi olsa kayınvalidesinin yanında oturmayacak.
Kimse sormuyor var mı , yok mu, izin alayım mı?
Düşünmeyeni düşündürteceksin malesef.
Siz gereken uyarıyıda yapmışsınız, bunun devamlı olması,
sizi dikkate almamaları çok kötü.
Bence de artık günlük olarak hazırlayın birşeyler bari.

evi geçindirdiklerine göre mutfak için herkese kendilerine birşeyler alıyorlardır.
bebeğe özel alıyorlar anladığım kadarıyla.
şimdi çocuk sütleri var.
bunları büyüklerin içmesi ne alaka?
birde kilosu 30 TL olan tereyağdan herkes için alıyor
bebeğine ise 10 gram 80 TL'lik alıyordur..
bunun nesi ayıp ki???

Çocuğunuza bakan kişinin benim gibi bütün apartmanını doyurmuyorsunuzdur sanırım, evdekilere zaten alıyoruz lafını bile etmeden

Tabii arada bir toptan alışveriş yapmakla, her gün düzenli olarak toptan alışveriş yapmak başka şeyler

Son düzenleme:
Bana göre ayıp . :82:
Bunları düşünmem bile ben...
Haa düşünüyorsamda baktırmam .

Belki bende doyuruyorumdur bilemiyorum hiç dikkat etmedim ..
Çok kötü bir anneyim ben sanırım

Son düzenleme:
kimisi ne olacak yesinler demiş ama bende uyuz oldum..
nefret ederim öyle insanlardan

annemler yeni evliyken tabi bir sürü borç dert vs var..hiç durumları olmadan evlenmişler..boğaza kadar borç.
bir otlakçı komşusu varmış ama Allah düşman başına vermesin valla
3 çocuğuyla sabah babam işe gider gitmez anneme gelirmiş..
hadi x ablanız size kahvaltı hazırlasın dermiş..annemde napsın hazırlarmış hep..
öğleye kadar otururlarmış,babam öğle yemeğine gelecek diye annem yanlarından yemek yapmak zorunda kalırmış..
hadi öğlen yemeğide koyuversin x ablanız demiş ve annem tencerenin dibini görürmüş..
bir markete gidelim,bir memlketten erzak getirelim camdan görür hemen çocukları yollardı diyor.
annem tereyağı istedi,annem bulgur istedi,annem turşu istedi,annem pirinç istedi diye defalarca gelirlermiş..
babam birgün isyan etmiş anneme..
bende borçla zor alıyorum,kendi karnımızı doyuramadan onlara yediriyorsun,benim hanlarım hamamlarım yok,durumumuzu bilmiyormusun demiş kızmış.yüz verme demiş
annemde tavırmı koydu naptı orasını bilmem ama yavaş yavaş ayaklarını kesmeyi başarmış..

bu yönden sizi anlıyorum ama çok durumunuz yoksa en iyi çözüm bir gün önceden çocuk ne yesin istiyorsanız hepsini ona kadar hazırlayıp beslenme çantası gibi bişeye koymanız..
peyniri yiyeceği kadar,zeytini balı yiyeceği kadar koyun,balığınızı,etinizi,tavuğunuzu evde pişirin onun yiyeceği kadarını koyun ısıtıp yedirsin kayınvalideniz..
çünkü bu böyle devam edecek ve siz sinir olmaya kafaya takmaya devam edeceksiniz.

canım herkesi bütçesi bir değilki..demiş zaten durumumuz yok ama insan iyi beslensin istiyor diye..belliki senin durumun çok çok daha iyi arkadaştan senin böyle düşünmende normal ama bide olmadığını düşün..
kendi adıma bende düşünmem ne yenmiş ne kadar yenmiş diye,Allaha şükür durumumuz iyi bugünlerimizi aratmasın..bide olmadığını düşündüm..gerçekten bu durum çok zoruna gidebilir insanın..

çok zor bir durum. tabi ki alınan şeyler yeri gelince misafirde yer ama bunlar biraz abartmış. burda ortaya tavrını koyacak olan kişi kayınvaliden. gelen kişileri çocuğun yiyeceklerinden değilde kendilerine yediklerinden çıkarsınlar

bence gayet haklısınız.pastırmanın dilimi bir lira,kaliteli kaşar sucuk bal fiyatları tavan yapmış,her sabah bunları sizden yeseler hatrı sayılır bir para gider.ha bazıları helali hoş olsun der bazıları rahatsız olur.rahatsız olanlara saygı duymak zorundayız.

Ben olsam toplu olarak kendi evime alırım her sabahta çocuğa yetecek kadarını bir güzel kaba hazırlar veririm çocukla birlikte bu bu yenecek bugün die toplu verince gidiyor yani yemeyin desenzde olmaz:78:

evet çok doğru..kesinlikle güzel bir yöntem..

ben biraz kayınvalidende de suç buldum kim ne derse desin peyniri tereyağını koymasın sofraya;yani çocuklar için alınanı koymasın, kendileri hangi peyniri yiyosa onu koysun, milletin açıp aaa dolapta bu da varmış niye koymadın sofraya diycek halleri yok ya .sen almamış olsan ne yapıcaktı evde olanı koyucaktı dimi?yine aynı şeyi yapsın azıcık dikkat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…