la belle vie senin icin tuhaf kacmis olabilir gerci herkes icin tuhaf bir durum ama
maalesefki oyle durumlar var
cocuguma baktirmak icin gidiyorum uc kisilik kahvalti goturuyorum bir haftalik.. sonucta cocuk yesin ama cocuguma bakacak olan esimin annesi babasida yesin tabiiki ama her gun her daim gorumceler kahvaltiya gelirse kayinvalide mecburen alinanlari koyacak sofraya bu cocugun siz yemeyin diyemez..
zor bir durum bilmiyorum..
benim icin en tuhaf kacan yorum bazi kadinalrin
iki cesit kahvaltilik gotur az kaliteli ve kaliteli :) az kalitelisini onlar yesin en kalitelisini cocugun yesin..
kusura bakmayin ama cok terrbiyesizce kacar bu durum..
benim cocugum has tereyagi ve en iyi bali yiyecek kayinvalidemde ona goturdugum en ucuzunu yiyecek.. hayret birsey
la belle vie senin icin tuhaf kacmis olabilir gerci herkes icin tuhaf bir durum ama
maalesefki oyle durumlar var
cocuguma baktirmak icin gidiyorum uc kisilik kahvalti goturuyorum bir haftalik.. sonucta cocuk yesin ama cocuguma bakacak olan esimin annesi babasida yesin tabiiki ama her gun her daim gorumceler kahvaltiya gelirse kayinvalide mecburen alinanlari koyacak sofraya bu cocugun siz yemeyin diyemez..
zor bir durum bilmiyorum..
benim icin en tuhaf kacan yorum bazi kadinalrin
iki cesit kahvaltilik gotur az kaliteli ve kaliteli :) az kalitelisini onlar yesin en kalitelisini cocugun yesin..
kusura bakmayin ama cok terrbiyesizce kacar bu durum..
benim cocugum has tereyagi ve en iyi bali yiyecek kayinvalidemde ona goturdugum en ucuzunu yiyecek.. hayret birsey
neden tuhaf olsunki ben anlamadım
arkadaşımız açık açık demiş
maddi imkanları kısıtlıymış
tabiki çocuğu en iyisi yeyip için ister bi anne olarak
kısıtlı imkanlarında bunu sağlayamaya çalışıyor
ve yine bu kısıtlı imkanlarınlan çocuğu için en iyisini alırken yanında birde bisürü kişi doğurmak zorunda değil
kayinvaldesi ve kayinpeder hariç tabii, onlar çocuğua gözü gibi bakıyorlar onlardan esirgemek olmaz zaten öyle bir durumda yok konu sahibi onlardan şikayetçi değil
onlar haric sürekli sürekli gelen insanlardan şikayetçi
konu sahibi neden çocuğunun rıskını millete yedirsin
okadar zengin olsa işinden ayrılır çocuğuna kendi bakar
hafta içi bile çocukları orda kalıyormuş, hangi anne bunu mecbur olmadıkça yaparki
demekki çalışmaya mecbur hem geçimini sağlamak hemde çocukları geleceği için
durum böyleyken milletin boğazını doyurmaya mecbur değil
Biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar..
Yedirmekle azalmaz hiç bir şey artar.Gelen misafir 10 bereketle gelirmiş 9unu bırakır birini yermiş.
Aldıklarınız ne tutacak 20-30 lira.Atla deve değil ya.
Ben mi çok garibim bilemiyorum..
İkram ettikçe,yedirdikçe,çoğalıyor benim kumanyam bunu herkes biliyor.
Nasıl dejenere oluyor zamana yeniliyoruz bilemiyoruz.Allah sonumuzu hayr etsin..
kutluyorum arkadaşım..bn ırmakoya hak veriyorum en nihayetinde bütçe kısıtlı kaynaklarda sınırlı olunca elden birşey gelmiyor..olsa kimse esirgemez..fakar heleki karşındaki çok varlıklıyken yiyorsa bu haltı insan kendini ister istemez enayi gibi hissediyor..şansıb var kayınvaliden anlayışlıymış ona maddi manevi durumundan bahset olmadı eşinede bahset..çok yolsuz kaldıysan var görümcenle kötü ol..yanlarında laf sokuştur çünkü zıvanadan çıkıyor insan bir süre sonra..neden tuhaf olsunki ben anlamadım
arkadaşımız açık açık demiş
maddi imkanları kısıtlıymış
tabiki çocuğu en iyisi yeyip için ister bi anne olarak
kısıtlı imkanlarında bunu sağlayamaya çalışıyor
ve yine bu kısıtlı imkanlarınlan çocuğu için en iyisini alırken yanında birde bisürü kişi doğurmak zorunda değil
kayinvaldesi ve kayinpeder hariç tabii, onlar çocuğua gözü gibi bakıyorlar onlardan esirgemek olmaz zaten öyle bir durumda yok konu sahibi onlardan şikayetçi değil
onlar haric sürekli sürekli gelen insanlardan şikayetçi
konu sahibi neden çocuğunun rıskını millete yedirsin
okadar zengin olsa işinden ayrılır çocuğuna kendi bakar
hafta içi bile çocukları orda kalıyormuş, hangi anne bunu mecbur olmadıkça yaparki
demekki çalışmaya mecbur hem geçimini sağlamak hemde çocukları geleceği için
durum böyleyken milletin boğazını doyurmaya mecbur değil
Biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar..
Yedirmekle azalmaz hiç bir şey artar.Gelen misafir 10 bereketle gelirmiş 9unu bırakır birini yermiş.
Nasıl dejenere oluyor zamana yeniliyoruz bilemiyoruz.Allah sonumuzu hayr etsin..
Kendi de alıyor ama. Emekli insanlar, durumları çok iyi değil tabiiki. O kalabalığa bütçemi dayanırbence de günlük götürün çok saçma bişey kayınvalideniz fazla iyi niyetli olabilir...durumları köü mü neden kendi ayrıyetten almıyo acaba
Bence aldığınız o gıdaları kimin yediğini düşünmeniz, gözlemlemeniz yanlış, hatta ayıp.
Kayınvaliden çocuğunu bakıyorsa evine maddi anlamda yardımcı olmanız gerekir zaten, ama ondan sadece benim çocuğum yesin başkası yemesin demek olmaz.
Eğer çocuğuna her şeyin en iyisini yedirmek istiyorsan, başkası onlardan yemesin diyorsan kendin bakacaksın çocuğuna.
Kayınvaliden evde ne varsa misafire ikram eder ne yapsın.
Gelen kişiler otlakçı mıdır değil midir bilemem, ama onlar da ikram edilen bir şey varsa yemiyecek değiller sonuçta.
aynısını düşündüm konuyu okurken...
bakıcıya versen bebeğini aklın kalacak en azından iyi bakıldığını biliyosun
ayrıca bi de para vereceksin yedikleri
içtikleri helali hoş olsun demen gerek
bunu sorun etmeni yadırgadım ben
annene bıraksan aynı şeyi sorun eder miydin bence etmezdin
üstelik çocuğuna baktığı için senin maddi anlamda destek de olman gerekir
ben olsam aylık mutfak giderini karşılardım teklifsiz
siz de bütün yorumlarımı okuyup, yorum yazınız lütfen. Çok rica ediyorumBiri yer biri bakar kıyamet ondan kopar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?