ay canım ya zor bir durum tamamda bu otlakçıların evi barkı işi gücü yok muda sürekli soluğu kayınvalidenlerde alıyorlar hayret bişey yaaaabence kayınvaliden çocuklarının yiyeceğini biyerlere saklasın canım başka bişey gelmedi aklıma yoksa boşa alıyorsunuz vallahi ya
ay canım ya zor bir durum tamamda bu otlakçıların evi barkı işi gücü yok muda sürekli soluğu kayınvalidenlerde alıyorlar hayret bişey yaaaabence kayınvaliden çocuklarının yiyeceğini biyerlere saklasın canım başka bişey gelmedi aklıma yoksa boşa alıyorsunuz vallahi ya
Çok gıcık bir durum. Nefret ederim aç gözlü insanlardan. Kayınvalidenize kızmayın onun bir suçu yok. Akrabalar arsız olursa kadın ne yapsın? Ben aç olsam bile kimsenin sofrasına oturamayan bir insan olduğum için inanılmaz kızıyorum bu tarz insanlara.
Vallahi aklıma bir öneri gelmedi,sinirlerinize hakim olmaya çalışın demekten başka..
kayınvaldeniz kötü niyetli değildir muhakkak güzel bir dille söylerseniz anne bizim durumumuz anca çocuklara ve size kadar yetiyor sizden esirgemiyoruz sakın yanlış anlama başkası gelince çıkarmasan da bitmese nasıl olur gibi .olsa başkalarından da esirgmeyiz ama bu kadar bütçemiz gibi söyleseniz eşiniz veya siz.belki biraz darılır ama darılsın bişey olmaz
bu akrabalar sizin ev için alışveriş yaptığınızı nerden biliyorlar?
Görümcem çalışmıyor zaten. İşi olanlar da İş çıkışı geliyorlar. Dışarıdan gören komşuları da görümcem için o çalışmıyor naapsın diyorlar. İyi. Görümce rahat yesin içsin tüketsin diye mi çalışıyorum ben
Ben olsam toplu olarak kendi evime alırım her sabahta çocuğa yetecek kadarını bir güzel kaba hazırlar veririm çocukla birlikte bu bu yenecek bugün die toplu verince gidiyor yani yemeyin desenzde olmaz:78:
Ben olsam toplu olarak kendi evime alırım her sabahta çocuğa yetecek kadarını bir güzel kaba hazırlar veririm çocukla birlikte bu bu yenecek bugün die toplu verince gidiyor yani yemeyin desenzde olmaz:78:
ne gıcık bir durum yaaa....
kayınvalideniz sizin evde baksa çocuğunuza
o zaman gelmezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?