Bıktım artık..

Nasıl yani zengin diye ve lütüf edip 7 yıl da okul bitirdiği için daha bir şey yapmasın koskoca adam köskös evde mi otursun

Sizi iyi anlıyorum,benim icin de calıskanlık üretken olmak onemli.Paranın olması ayrı bir sey ama calısma isteği ayrı bir sey.Calısan kendi ayakları üstünde duran insan olumsuzluklarda da yılmaz,hep bir cıkar yolu bulur.Değişeceğini cok sanmıyorum yılların alıskanlıgı.Ya kabul edeceksiniz ya da kendi yolunuza bakacaksınız.Hicbir sey üretmeden hazır paraya alısan insanlardan hoslanmıyorum biraz caba lazım çaba.Burada zengin tabi calısmayacak insanların dünyaya gelis amacı paraysa onlara da üzülüyorum.İsterse dünyaların olsun calısmalısın üretmelisin caba harcalamasın.Benim hayat gorusume yan gel yat hazır para ye ters bilemiyorum

Tabi ki aradi.
Sevgilisinin de artik iş başvurularina başladigini yazmiş konu sahibi. Yani adam iş aramiyor değil şuan ama iş bulana kadar gececek sureyi de tezgah acarak degerlendirmesini istiyor konu sahibi.

Tabi ki aradi.
Sevgilisinin de artik iş başvurularina başladigini yazmiş konu sahibi. Yani adam iş aramiyor değil şuan ama iş bulana kadar gececek sureyi de tezgah acarak degerlendirmesini istiyor konu sahibi.
Aynen orda mantıksızlık var dediğiniz gibi o kadar da değil yani sanırım konu sahibi bu zamana kadar içinde tutmuş ve patlamış artık

28 yaşına gelip hiç çalışmamış olmasını ben de istemezdim, haklısınız o konuda. İnsan sorumluluk alabilmeli, kendi ayakları üstünde durabilmeli. Ama mühendis bir adama da sırf çalışsın diye işportacılık yaptırmaya çalışmak, ne bileyim Ayrıca haklı adam gününü zabıtadan kaçarak geçirmek istememekte

Zaten anladığım kadarıyla yakın zamanda mezun olmuş, dil eğitimini bitirmiş. Yani uzun zamandır evde oturup baba parası yemiyor herhalde. Çok üstüne varmayın derim. Kendisine uygun bir pozisyon bulmak için iş başvurularına başlamazsa veya uygun bir iş bulup da çalışmak istemezse o zaman düşünürsünüz.

Sevgiliniz dahi olsa 28 yaşında ki insana hayat dersi veremezsiniz.
Sevgilinizle gelecek düşünmek sizi ürkütüyorsa yollarınizi ayırırsınız. Kendi istediğiniz kalıba sokmaya çalışmak sizi sıkıcı, baskısı bir sevgili yapmaktan öteye taşımaz.

mühendis neden tezgah açsın üstelik izinsiz ve yasal değil ? çok açta açıkta kalsa tamamda yani. manasız istek bence.

açıkça sorun . Artık bellı bır yasa geldın, calısmayı düşünüyor musun ne yapmayı düşünüyorsun vs dıye. Onun ıcın cozum uretmekten vazgecın. IOna gore kararınızı verırsınız. Zaten ya der benım calısmaya ıhtıyacım yok aılem zengın dıye. ya da bu süreçte olumsuzluklar oldu vs ona gore kendıme bır yon cızmeye calısacagım dıye. Bana çalışmasıyla ılgılı cok acele edıyormussunuz gıbı geldi, malum süreçler ortada ama sız onun fıkrını ılerde ne yapmak ıstedıgını planını sorun, kaygılarınızı soyleyın açıkça konusun.Yoksa hersey soru ısaretı olarak kalacak.

Madem çalışan bir adam istiyorsunuz neden inatla bu adamı çalıştırtöaya çalışıyorsunuz? Ben size daha çok kızdım.

Madem çalışan bir adam istiyorsunuz neden inatla bu adamı çalıştırtöaya çalışıyorsunuz? Ben size daha çok kızdım.
Size normal mi geliyor ? Siz hayatınızı böyle bir insan ile devam ettirir misiniz? Yanı sanki toplum normlarında olağan birşey gibi bahsediyor burdaki insanlar

Size normal mi geliyor ? Siz hayatınızı böyle bir insan ile devam ettirir misiniz? Yanı sanki toplum normlarında olağan birşey gibi bahsediyor burdaki insanlar
Ben adamı onaylıyorum mu dedim? Hem karakteri böyle olan adamları istemiyorsunuz hem de onu değiştirmeye çalışıyorsunuz. Bakın birini değiştiremezsiniz yııllarınızı verseniz bile değişmez. Ben neden inatla boşa kürek çektiğinizi anlamadım ve buna kızdım.

Üstelik adam size değiştim der birkaç gün rol yapar sonra özüne döner sonra burda “bildiğim halde değişir diye umut ettim ama olmadı “ diye başlık atarken bulursunuz kendinizi. Kendi isteklerinize göre birini bulun.

ay aynı teyzem gibisinizzz teyzem de hemşire 30 yıldır kocası çalışsın diye iş bulur işe sokar borçlarını öder adam işten sıkılır başka yere giderler. aynı tas aynı hamam
ha gayret kaldı 25 yıl

Ben çok farklı insanlar olduğumuzun bilincindeyim bu konuda sizlerden farklı bir tespitim yok. Ama 28 yaşına gelip 1 gün çalışmamış insan ile gelecek düşünmek beni ürkütüyor.

Urkutuyorsa gelecek dusunmeyin zaten. Ciddi bir adim atilacaksa isi suyu buyu sart kosarsiniz anlarim da boyle ha bire ittire ittire yaptirmaya calismaniz hos degil henuz sevgilisiniz.

Sizi elestirenlere de siz kabul eder misiniz sanki yaptigi normal diyerek oklari sevgilinizin uzerine cekmeye calismissiniz. Mesele onun normal olup olmamasi degil ki 5 yilinizi verip anlattiginiz sekilde yasamasindan rahatsiz olan sizsiniz ya ustune dusmeyip hayatina mudahale etmeden sevgili olarak devam edeceksiniz ya da evlilik vs dusunmeyeceksiniz bu kadar farkli kafalardaysaniz.

Siz derdini paylaşan insanlara gülerek yardımcı olduğunuzu mu zannediyorsunuz? Ne olacağını bilemem ama basit bir insan olmadığımı teyit ettim şu tavirlarinizi gördükten sonra. :) teşekkür ederim beni de gulumsettiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…