- 23 Aralık 2019
- 110
- 47
- 18
- Konu Sahibi Gozdekelebek
-
Kendi annem bile söylenince çok zoruma gidiyoSeni çok çok iyi anlıyorum 6 aydın evliyim sürekli kaynanamın ve bir arkadaşımın laf sokmasından bıkmıştım geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay gebelik oldu saçma sapan arkadaşım bana kan değerinden kız dedi kızı erkeği fark etmez benim için sağlıklı olsun yeter dedim nedeni de kendinin iki kızının olmasından çevresinde kimin oğlu varsa fesatlık peşinde kendi görümcesi ve eltisi de dahil aklıma bile gelmezdi direk cinsiyet tahminini yapması sen etrafı takma soranlara hayırlısı de geç geçen 6 ay içinde hiçbir akraba ve arkadaşla görüşüp konuşmak istemiyordum hep akıllarda çocuk ne zaman niye olmuyor yoksa başka Bişi mi var ?
Evet Bi problem çıkmadı 2 senedir deniyoruzSelam canim ne zamandir deniyorsunuz? Doktora gittiniz mi?
O zaman tamamen stress kaynakli. Biliyorum zor ama guclu durup herkeze agzinin payini vermenEvet Bi problem çıkmadı 2 senedir deniyoruz
en sevmediğim şey ya lanet olsun kilo,çocuk,maaş sorulması en nefret ettiğim şeydirSıkıldım artık sürekli çocuk ne zaman çocuk ne zaman denmesinden kendi annemi bile doldurup olmazsa ilerde boşar dedirtmelerinden Allah için sormayın kimseye sormayın
Eşimin hakkını hiç Bi zaman yiyemem hiç Bi zaman yüzüme vurmadıAynen eşler bu konuda daha çok destek vermeli en azından siz ikinizde istiyorsunuz ama olmuyor zamanı var desin eğer eşiniz de akrabalar gibi olursa daha zor olur inşaAllah rabbim en yakın zamanda istediğinizi verir
En yakınlarım yapıyo bunu annem ya annemAman takma ya senin ahını alanlar ileride ne olacaklar bakalım herşey kader kısmet
Ya ikiniz de de kusur yok neden yüzüne vursun kaldı ki kusur olsa bile yüze vurulmaz vuracak adamdan da çocuk yapılmaz bana sorarsan. Bence artık cevap verme zamanı siz mi büyüteceksiniz çocuğu deEşimin hakkını hiç Bi zaman yiyemem hiç Bi zaman yüzüme vurmadı
6 ayda mı? Pess...Seni çok çok iyi anlıyorum 6 aydın evliyim sürekli kaynanamın ve bir arkadaşımın laf sokmasından bıkmıştım geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay gebelik oldu saçma sapan arkadaşım bana kan değerinden kız dedi kızı erkeği fark etmez benim için sağlıklı olsun yeter dedim nedeni de kendinin iki kızının olmasından çevresinde kimin oğlu varsa fesatlık peşinde kendi görümcesi ve eltisi de dahil aklıma bile gelmezdi direk cinsiyet tahminini yapması sen etrafı takma soranlara hayırlısı de geç geçen 6 ay içinde hiçbir akraba ve arkadaşla görüşüp konuşmak istemiyordum hep akıllarda çocuk ne zaman niye olmuyor yoksa başka Bişi mi var ?
Aynen görümcem kimyasal gebelik geçirdim gerçekten varmıydı dedi valla sağlık ocağındaki dr düşük diye kayıt yaptırdı ebeye ama dedim bak kan değerlerim de yanımda dedim gösterdim ben diyor ikiz gebelik yaptım bilmem ki diyor bende biz dr lardan laboratuvar dakilerden daha iyi bilemeyiz demi dedimO zaman annenize uygun bir dille soyleyin karismasin. Belkide kas yapayim derken goz cikaranlardir lafini bilemiyordur. Uyarin once nazikce sonra sert olur gerekirse. Ayrica bebek olayi tek tarafli yapilan bir sey degil esinizinde uygun verimli spermleri olucak ki bebek olussun
O acidan basinizi dik tutun. Eger one egerseniz laf soyleyen cok olur. Ben iki yildir evliyim. Bebek dusunmedik evliligimizinjl tadini cikarmak istedik. Benimde kayinvalidem hep sordu bebek bebek . En sonunda dedim ki bebek istiyorsan otur yap ozaman ben kimsenin damizligi degilim. Bir daha asla sormadibirazda laf soyleyin . Hep caninizi yakmalarina izin vermeyin
Kaynanamda böyleydi annemlere geliyorum hiç diyor kendini suçlama oraya gidiyorsun diye dedi bende sizin orası küçük bi şehir çok fazla dr yoktu dedimEn yakınlarım yapıyo bunu annem ya annem
Gercekden varmiydi nasil bir cumledir insanlar gercekden sasirmis inanilir gibi degilAynen görümcem kimyasal gebelik geçirdim gerçekten varmıydı dedi valla sağlık ocağındaki dr düşük diye kayıt yaptırdı ebeye ama dedim bak kan değerlerim de yanımda dedim gösterdim ben diyor ikiz gebelik yaptım bilmem ki diyor bende biz dr lardan laboratuvar dakilerden daha iyi bilemeyiz demi dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?