• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım artık

Kendini övdürmek için konu açmışsın diyen arkadaşlar ya da son derece hasetçe bulduğum bir tavırla konu sahibinin sağını solunu eleştirenler, hazır ellerinin altında internet de var, zahmet edip yeme bozukluklarının insanın ruh durumuna ne yaptığını bir araştırsınlar. Bu konunun fake olduğunu varsaysak bile, bu yeme bozukluklarının varlığını ve hayatı bu yüzden mahvolan insanlar olduğu gerçeğini değiştirmez.

Konu sahibi, siz de gayet ince olmanın yanısıra son derece güzel ve alımlı bir bayansınız. İnsanların karşınızda kendilerini daha iyi hissetmek, egolarını tatmin etmek için olmadık laflar etmelerini doğal karşılamalısınız. Hele ki bu konuya taktığınızı belli ettiyseniz daha çok üstünüze gelmeleri beklenen bir şey.

Aslında bu konuda söylemek istediğim çok şey var ama forum kurallarına saygı göstermeye çalışıyorum. Yoksa anorexia hastalığı dolayısıyla yirmi yaşında ölümden dönmüş biri olarak buradaki cahilce ve alaycı yorumlara sinirlenmemi mazur görürsünüz sanıyorum.

Ya fotoğraf koymuş ve kendisine bakmamızı ve yorum yapmamızı istemiş. Ne diyeydik ayrıca ben ona yeme aç kal demedim, en sağlıklı çözümü önerdim spor! Benim de kilo problemim var(dı) 1.58 boyunda 64 kiloydum ama sağlıklı beslenerek, spor yaparak vs. kilolurumu verdim ki bu kiloları verirken yanlarımı çok zor eritmiştim.

Şu kıza kilolusun diyorlarsa bence o sosyal çevresini değiştirsin çünkü benim zayıflama sürecimde bana en ufak olumsuz yorum yapanları ve alay edenleri hayatımdan tamamen çıkarmıştım, kestim alakayı. Sonra hatalarını anlayıp daha makul yaklaştılar bana.

Son olarak bu kızın böyle konu açması onlarca obez hastasına ve zayıflamaya çalışanlara haksızlık. Onlar ne yapsınlar....

Son düzenleme:
Kendini övdürmek için konu açmışsın diyen arkadaşlar ya da son derece hasetçe bulduğum bir tavırla konu sahibinin sağını solunu eleştirenler, hazır ellerinin altında internet de var, zahmet edip yeme bozukluklarının insanın ruh durumuna ne yaptığını bir araştırsınlar. Bu konunun fake olduğunu varsaysak bile, bu yeme bozukluklarının varlığını ve hayatı bu yüzden mahvolan insanlar olduğu gerçeğini değiştirmez.

Konu sahibi, siz de gayet ince olmanın yanısıra son derece güzel ve alımlı bir bayansınız. İnsanların karşınızda kendilerini daha iyi hissetmek, egolarını tatmin etmek için olmadık laflar etmelerini doğal karşılamalısınız. Hele ki bu konuya taktığınızı belli ettiyseniz daha çok üstünüze gelmeleri beklenen bir şey.

Aslında bu konuda söylemek istediğim çok şey var ama forum kurallarına saygı göstermeye çalışıyorum. Yoksa anorexia hastalığı dolayısıyla yirmi yaşında ölümden dönmüş biri olarak buradaki cahilce ve alaycı yorumlara sinirlenmemi mazur görürsünüz sanıyorum.

forum kurallarını zorlayacak sözler yazmanıza sebep nedir acaba neden bu kada abartılı tepki gösterdiniz, konu sahibi yetişkin bir insan rahatsız olacağı yerde kendini savunur ki burda herkes kendine özgü yorumunu yapar, burda konu sahibi arkadaşa kötülük yapmışız gibi savunmaya geçmeniz boş bir abartıdır bana göre.

Bence gayet güzelsin.Çevrendekiler kıskandıklarından öyle diyorlardır.Bir de bazı arkadaşlarımdan biliyorum şöyle bir durum var ki zayıflık takıntılı olan insanlar bir deri bir kemik olmayan herkesi kilolu görüyorlar.Varsa çevrende öyle insanlar sana kilolu diyebilirler ama hiç takma normal ve güzel olan senin görüntün.Hafif göbek var ama zaten aşırı zayıf olmayan herkesin belli yerlerinde yağ vardır olmaması abes kaçar.

Sana puanım 9 şekerim :ssz:

kırılıyorsun kırıl..tedaviye ihtiyacın var ama kilo vermek için değil almak için
bunu cok ciddi söylüyorum.

bu kadar sinirlenmenize ve forum kurallarına saygı göstermeye "çalışma"nıza gerek yok sanırım. arkadaşın anorexia filan olduğunu düşünmüyorsunuz herhalde. kilo fazlası olduğunu düşünmüyorum ama gayet de eti butu yerinde.

hani böyle teyzeler olur ya kendi hastalığından konu açılınca birden ciddileşip hatta gerginleşip hastalığının önemini vurgulamak ister. sizin tavrınızı onlara benzettim. yoksa ki konuyu açan arkadaşın ciddi bir sorununun olmadığının farkındasınızdır herhalde ?

çok gördük biz burda "aşırı çirkinim sokaklara çıkamıyorum" gibisinden konular açtıktan sonra fotoğraf yükleyip günlerce kendini övdürtenleri.. :ssz::ssz:

İnsanların eleştirilerinden çok sıkıldım. Nerdeyse her arkadaşım eleştiriyor yeter artık. Boyum 1.65 ve kilom 55 çok fazla kilolu olmamama rağmen insanlar sürekli kilolu olduğumu düşünüyor. Bunun için diyetisyene bile gittim kilonuz gayet normal bunu koruyun dedi, ama neden herkes kilolusun diyor anlamıyorum. Small ya da medium beden giyebiliyorum, bel ölçüm 61 fakat insanların böyle söylemeleri büyük ölçüde psikolojimi etkiliyor. Ve son aylarda beslenme bozukluğu tanısı kondu yemek gördüğüm zaman kusucak gibi oluyorum günde 1 öğünden fazla yiyemiyorum. Yediğim zaman kendimi suçluyorum, doktorum bu şekilde organlarına zarar verebilirsin diyor ama ne yapıcağımı bilmiyorum.

http://s1307.hizliresim.com/1c/9/q1zx0.jpg

Bu da en son halimin resmi. Gerçekten çok mu kilolu muyum görüşlerinize ihtiyacım var :(

ay aşırı kilolusun mu dicekler yani :D bende katlıyıorum amaç kendine iltifat almak

Çevredekılerde degıl en basta problem arkadasta hadı etrafındakıler dalga amaclı kıskanclık amaclı yaptı dıyelımkı de ınsan aynaya bakınca kendısının kılolumu degılmı oldugunu anlamazmı ya kılolunun anlamını bılmemek gerek boyle bı konu acmak ıcın!!!ayrıca 150 kıloda olabılırdınız ozaman evemı kapatacaktınız kendınızı yada o arkadslarınız(arkadaslıksa bu) sızı 150 kılo oldugunuz ıcın aralarına almıycaklarmıydı ınsanları oldugu gıbı kabul etmeyı bılen kendını bılen ınsanlar bulun bence kendınıze ayrıca o kısılerın konu gercekse onemlı derece kısılık sorunları var kımse kımsenın süs köpeği değil..

fıstık gibisin nlar senı kıskanmış olmasın ?

kıskanmak ?
pardon ama ben de zayıfım. etrafımda beğenilen biriyim. belki bu arkadaştan biraz kiloluyumdur bile ama kilomu sorun etmıyorum. gelipte buraya fotoğraf koymuyorum. Biz buna kıskanmak demeyelim. herkesin güzelliği kendisine. Burada dikkat ettiğimiz bu arkadaşın göze batacak kiloda olmaması :ssz:

Konu sahibi arkadaşım gördüğüm kadarıyla senin sağlık açısından bir sorunun yok kendini etrafın söylemleriyle üzme eleştirileri kafana takma güzelliğinin farkında ol,gerçekten kilo sorunun olsa biz sana yardımcı olurduk sen gençsin yemenden vitaminini almaktan geri kalma, dünya senin çevrendeki insanlarla sınırlı değil şöyle bir göz at dünyada neler oluyo açlıktan ya da obezlikten ne hale gelen insanları görüyorsundur haline şükret, seni eleştirenlerede ben öyle düşünmüyorum böyle mutluyum de geç.

Çok yakın bir arkadaşım var kendisi 34 beden giyer; çevresindeki 36-38 beden kızlar için şişman der. Seninki de bu hesap, sana şişman olduğunu söyleyenler 0 beden sanırım :)

Evet tam da öyle etrafımdaki çoğu kız arkadaşım nerdeyse 40 kilo yani hal böyle olunca ben onların yanında çok iri duruyorum ve bu yıllardır böyle yani düşünüp düşünüp demekki ben normal kiloda değilim benden daha zayıf insanlarda var, demekki dahada zayıf olabilirim diye düşündüm hep. Bu da sağlığıma yansıdı malesef

Ya fotoğraf koymuş ve kendisine bakmamızı ve yorum yapmamızı istemiş. Ne diyeydik ayrıca ben ona yeme aç kal demedim, en sağlıklı çözümü önerdim spor! Benim de kilo problemim var(dı) 1.58 boyunda 64 kiloydum ama sağlıklı beslenerek, spor yaparak vs. kilolurumu verdim ki bu kiloları verirken yanlarımı çok zor eritmiştim.

Şu kıza kilolusun diyorlarsa bence o sosyal çevresini değiştirsin çünkü benim zayıflama sürecimde bana en ufak olumsuz yorum yapanları ve alay edenleri hayatımdan tamamen çıkarmıştım, kestim alakayı. Sonra hatalarını anlayıp daha makul yaklaştılar bana.

Son olarak bu kızın böyle konu açması onlarca obez hastasına ve zayıflamaya çalışanlara haksızlık. Onlar ne yapsınlar....

Arkadaşım benim amacım kimseye haksızlık yapmak değil sadece psikolojik bi sorunumu sizlerle paylaştım, bir derdimi anlattım bu bölüm bunun için var. Ayrıca burda boy ve kilomu söylesem insanlar görmeden yorum yapamayacaktı, onun için fotoğrafımı paylaşmakta bir sakınca görmedim. Ama yinede yorumun için teşekkür ederim yanları eritmek için son 1 haftadır mekik yapmaya başladım eğer daha etkili bir egzersiz biliyorsanız paylaşırsanız makbule geçer

Desteğiniz için çok teşekkür ederim, yıllardır arkadaşlarımdan aynı lafları işitiyorum. Kilolusun yanakların tombik şöylesin böylesin. Çünkü hepsi çok zayıf 34 beden bile değiller. Bende sürekli onlarla takıldığım için orta okul döneminden bu yana hep bi kilo takıntım oldu. Sürekli diyette olan pastanın,böreğin,tatlının,dolmaların tadını unutmuş bi insan oldum. Psikolojik baskı malesef çok berbat bişi. İnsanı sağlığından edebiliyor. Burda ki güzel insanların güzel yorumları bana o kadar iyi geldi ki anlatamam, kimine göre kendimi övdürtmek gibi görünebilir ama inanın insan güzel şeyler duyunca kendinden umutlanıyor yıllarca laf işitmiş biri olarak. Aileye soramıyorsunuz çünkü anne ve baba için çocuklar daima kusursuzdur, kusurlu bi tarafımız olsa da söylemezler :)

ne iş yapıyorsunuz acaba, etrafınızda 34 beden insanlar var, güzel ve gösterişlisiniz, fotomodel falansanız ondan mı kilolu olmadığınız halde çevreniz sorun ediyor...

Back
X