- Konu Sahibi MinnieMoussy
Kendini övdürmek için konu açmışsın diyen arkadaşlar ya da son derece hasetçe bulduğum bir tavırla konu sahibinin sağını solunu eleştirenler, hazır ellerinin altında internet de var, zahmet edip yeme bozukluklarının insanın ruh durumuna ne yaptığını bir araştırsınlar. Bu konunun fake olduğunu varsaysak bile, bu yeme bozukluklarının varlığını ve hayatı bu yüzden mahvolan insanlar olduğu gerçeğini değiştirmez.
Konu sahibi, siz de gayet ince olmanın yanısıra son derece güzel ve alımlı bir bayansınız. İnsanların karşınızda kendilerini daha iyi hissetmek, egolarını tatmin etmek için olmadık laflar etmelerini doğal karşılamalısınız. Hele ki bu konuya taktığınızı belli ettiyseniz daha çok üstünüze gelmeleri beklenen bir şey.
Aslında bu konuda söylemek istediğim çok şey var ama forum kurallarına saygı göstermeye çalışıyorum. Yoksa anorexia hastalığı dolayısıyla yirmi yaşında ölümden dönmüş biri olarak buradaki cahilce ve alaycı yorumlara sinirlenmemi mazur görürsünüz sanıyorum.
Ya fotoğraf koymuş ve kendisine bakmamızı ve yorum yapmamızı istemiş. Ne diyeydik ayrıca ben ona yeme aç kal demedim, en sağlıklı çözümü önerdim spor! Benim de kilo problemim var(dı) 1.58 boyunda 64 kiloydum ama sağlıklı beslenerek, spor yaparak vs. kilolurumu verdim ki bu kiloları verirken yanlarımı çok zor eritmiştim.
Şu kıza kilolusun diyorlarsa bence o sosyal çevresini değiştirsin çünkü benim zayıflama sürecimde bana en ufak olumsuz yorum yapanları ve alay edenleri hayatımdan tamamen çıkarmıştım, kestim alakayı. Sonra hatalarını anlayıp daha makul yaklaştılar bana.
Son olarak bu kızın böyle konu açması onlarca obez hastasına ve zayıflamaya çalışanlara haksızlık. Onlar ne yapsınlar....
Son düzenleme: