- 7 Eylül 2015
- 104
- 120
- 18
- Konu Sahibi itgetsdarker
-
Aman Allahim
Seyleri kopasica pislikler, nasil yaparlar iğrenç
benim içim almıyor artık.çivisi çıktı dünyanın.bazen idam edilsin pislikler diyorum bazen rehabilite edip topluma kazandırılsalar diyorum ama dayanamıyorum.nasıl yapar bir insan evladı böyle bir iğrençliği Aklım almıyor
vallahi sizden çok isterdim fake olmayı.ama değil olay fake,ben de değilim.ablam hayvan hakları derneğine üye olduğu için onu aradılar ben de şahit oldum.gercekten bu olaya inanmak istrmiyorum..ne olur Allahim fake olsun..rabbim basimiza tas yagdirma
sozlerin kifayetsiz kaldigi nokta ..vallahi sizden çok isterdim fake olmayı.ama değil olay fake,ben de değilim.ablam hayvan hakları derneğine üye olduğu için onu aradılar ben de şahit oldum.
Allahin azabinda bogulsunlar insallahaz önce bi haber aldık komşulardan aşağı mahallede bir evde tinerciler bir köpek kapatmışlar izbe bir eve tecavüz ediyorlarmış.bu dünya neden bu kadar kötü oldu,insanlar neden böyle bir hayvana bile sapkınlık yapabiliyorlar,küçücük çocuklara kötü gözle bakabiliyorlar.bu aralar çok fazla kötü olay oluyor dayanamıyorum artık bu düzen düzelecek mi yoksa biz görmemeyi mi öğreneceğiz nasıl baş edeceğiz bilmiyorum.ihbar yaptık hayvanı alacaklar oradan ama bu insanlar böyle beş gün orada beş gün burada herkesi kötülerden koruyamıyoruz.bıktım srtık
gözümün önüne ölseler ancak öyle içim soğur,o hale geldim.Allahin azabinda bogulsunlar insallah
Köpek nedir ya Allah belanızı versin.
o çiviyi böyle insanların kafasına gözüne çakmak gerekDünyanın çivisi çıkmış cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?