bıktım artık

itgetsdarker

too much perfection is a mistake
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2015
104
120
18
az önce bi haber aldık komşulardan aşağı mahallede bir evde tinerciler bir köpek kapatmışlar izbe bir eve tecavüz ediyorlarmış.bu dünya neden bu kadar kötü oldu,insanlar neden böyle bir hayvana bile sapkınlık yapabiliyorlar,küçücük çocuklara kötü gözle bakabiliyorlar.bu aralar çok fazla kötü olay oluyor dayanamıyorum artık bu düzen düzelecek mi yoksa biz görmemeyi mi öğreneceğiz nasıl baş edeceğiz bilmiyorum.ihbar yaptık hayvanı alacaklar oradan ama bu insanlar böyle beş gün orada beş gün burada herkesi kötülerden koruyamıyoruz.bıktım srtık

Aman Allahim

Seyleri kopasica pislikler, nasil yaparlar iğrenç

benim içim almıyor artık.çivisi çıktı dünyanın.bazen idam edilsin pislikler diyorum bazen rehabilite edip topluma kazandırılsalar diyorum ama dayanamıyorum.nasıl yapar bir insan evladı böyle bir iğrençliği Aklım almıyor

Inanın benim de su an aklim almiyor. Bunlar topluma nasil kazandirilir mumkun degil. Kökten halletmeli. Ya aileleri falan yok mu anlamiyorum ki. Allah sasirtmasin..

Kanıtlamak şahit bulmak gerekirmiş.Yahu şahit yazdıracak adam zaten bu olaya sessiz kalmaz basar evi alır köpeği.Para cezası bile vermezler.Allah'ın yarattığını,candan saymıyorlar çünkü.Bilmiyorlar ki bugün bunu bir hayvana yapan yarın bize yapar çocuklarımıza yapar.Bütün seri katillerin çocukluğunda hayvanlara işkence etme var.Ama burası Türkiye.İnsanın değeri ne ki sesi çıkmayan köpekciğin değeri olsun

Zalimler için yaşasın cehennem ...

Bu ülkede adalet artık bayan ismi olarak bile koyulmuyor....
Allah bildiği gibi yapsın bunu yapanları....

Hem bu dünyada,hem diğer dünyada cayır cayır yanarlar inşallah.Kedisini bıçaklayıp video çekeni ayrı dert,arabayla çarpıp terk edeni ayrı dert,köpeğine yem ettiği kediyi kaydedip internete atan ayrı dert.

Allahin azabinda bogulsunlar insallah

Köpek nedir ya Allah belanızı versin.

Daha önce de bir kediyi ev baskınında aldılar adamın elinden.O da tecavüz vakasıydı.İçim yandı,kendi hayvanlarıma bakıyorum biri böyle bir şey yapsa nasıl tepki vereceğim napacağım diye.Allah bin kat belalarını versin,tekrar versin yetmesin bir kez daha versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…