bıktım artık

inanmıyorum ya. polise haber verseniz ya

haber verdik zaten,pazartesi günü baskın yapıp hayvanı alacaklar ekipler barınağa götürürler sanırım tedavi için.ama yine de ceza alacaklarını sanmam yapanların.bulamazlar bile belki diye korkuyorum

haber verdik zaten,pazartesi günü baskın yapıp hayvanı alacaklar ekipler barınağa götürürler sanırım tedavi için.ama yine de ceza alacaklarını sanmam yapanların.bulamazlar bile belki diye korkuyorum
Höh pazartesi mi?
O güne kadar hayvan ölmezse alırlar tabi!

Höh pazartesi mi?
O güne kadar hayvan ölmezse alırlar tabi!

önce dilekçe yazmak gerekiyormuş orman müdürlüğüne sanırım o yüzden devlet dairelerinin açık olması gerek.yanlış anlamadıysam yani.ama pazartesi alırlar umarım güzel haberi size veririm buradan.

hiç mi müdahale edecek birileri yok mahallede ? sinirim bozuldu pazartesiye kadar beklenir mi! kadın halimde basardım o evi ben ya !

maalesef kendi adları geçmesin diye şahit bile olmayacaklarmış.başka bir hayvansever şahit yazdıracak kendini onların yerine.biz de ona kızdık,yani hayvan çok bağırıyor geceleri uyuyamıyoruz diye şikayet edeceklerine girip hayvanı alsalardı keşke şimdiye kadar.

ya bu gözler damacanaya,topuklu ayakkabıya tecavüz eden insanların haberleini gördü dünya o kadar pisleştiki artık insanlardan herşeyi bekliyosun maalesef

arkadaşım hayvan bağırıyor diye şikayet edilirse sonuç alınmaz ki.Hayvanseverler derneğinin facebook hesabı var acil diye oraya yazın yer bildirerek lütfen.buraya konu açmakla olmaz.Haysev diye facebook hesabı var.Kesmeşeker ve bynd adlı kullanıcı hesapları da instagramda aktif bu konularda.

sabır diyorum kendi kendime,cezalarını bulacaklar diyorum ama yetmiyor.
bu dünyada doğru dürüst bişi görmüyolar ama inşallah öbür dünyada bu yaptıkları sapıklıkları ödeyecekelr ya bide şaka gibiydi topuklu ayakkabıya tecavüz olayında ayakkabının burnunu sansürlemişlerdi gazetede ağlancak halimize gülmek bu olsa gerek

zaten ablam da dernek üyesi,dernekle birlikte şikayette bulundular gerekeni yapacaklar.hayvan bağırıyor diye şikayet etmediler öyle fark ettik,uyutmayacak kadar bağırıyor demişler.ablam gereken yerlere başvurdu ancak Prosedür Gereği pazartesi alabileceklermiş ancak.

bilgilendirme yapayım ablamdan öğrendim prosedürü.orman su işleri müdürlüğüne şikayet dilekçesi verilecek,orman su işleri müdürlüğü emniyete ve savcıya haber verecek.üç ekip halinde gidip köpekleri kurtaracaklar.iki köpek varmış maalesef,bir de değilmiş.

El kadar bebeden, hayvanlara, hatta banka, damacanaya... Delik olsun yeter boyleleri icin gordukce tiksiniyorum midem bulaniyor ya yazik.

lanet olsun böyle yaratiklara, bunlara hayvan falan demeyin bunlar hayvanin attigi pislik olamazlar,zalim serefsizler, ne desem az kaliyor inanilmaz moralim bozuldu. bu nasil bir nefis bu nasil bi ruh hali.. korkunc..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…