Bıktım artık :(

mortaldance

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
1.189
490
38
32
Cidde'n bunaldım artık ailemi sevmiyorum veya şuan sinirli olduğum için böyle düşünüyorum ama genel anlamda hiç anlaşamıyoruz biraz önce kavga ettim abimle borç almıştım geçen sene 10 bin kadar bir ay içinde öde diyor sanki kaçıyorum ben sanki bir yabancı Dan istiyor borcunu annem olacak yatak odasının 1,5 binini sen öde diyor birisi mont ister birisi ayakkabı tamam içimden gelerek alıyorm. Fazlasıyla harcama yapıyorom ama bunları gören bilen yok herkes birşeyler koparmak peşinde beş ay sonra evleneceğim bunları mı ödeyeyim kendime mi harcama yapayımm anlam veremedim nefret ediyorum herkesten şuan evlenmek bile istemiyorum alıp başımı uzaklara gitmek istiyorum nankör insanlara tahammül edemiyorum artık

İnanın şuan yuva kurmaktan bile vaçgeçtim o derece çıldırttılar
İnşaallah eşiniz iyi çıkar, ozamanda para isterlerse eşim vermemi istemiyor dersiniz.Sakın kurtulmak için evlilik yapmayın, yagmurdan kaçarken, doluya yakalanmayın.Umarım mutlu olursunuz.

İnşaallah eşiniz iyi çıkar, ozamanda para isterlerse eşim vermemi istemiyor dersiniz.Sakın kurtulmak için evlilik yapmayın, yagmurdan kaçarken, doluya yakalanmayın.Umarım mutlu olursunuz.
Eşim kesinlikle taviz vermez de banada mümkün olmadığınca para verdirmez amaa borcum varsa ödemede yardımcı olur yoksa başka çıkar yol görünmüyor

Gerekir de ödemeyeceğim demiyorum ki bir ay süre vermesi de ne demek oluyor alt tarafı evleniyorum başka bir gezegene gitmeyeceğim bunu anlatamıyorum. Bir türlü kimseye
evlendikten sonra o parayı ödemezsin demiyorum ödeyemezsin. abin de bunun farkında. tamam bir ay diyerek saçmalamış ama borç olarak aldığın için düğünden önce öde. haaa ödeyemeyeceksen de abine bunu söyle ki beklemesin

Evlenmeden borcu ödemeni istiyor demekki
Belki evlenirsen veremezsin diye...

Sende Evlendik ten sonra bir kurus verme kurtulursun yakinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…