- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi mortaldance
-
Bencede
Amin inşallah verirBencedeAllah sabır versin
Amin..BencedeAllah sabır versin
İnanın şuan yuva kurmaktan bile vaçgeçtim o derece çıldırttılarYuvanızı kurun, mesafenizi koruyun.
İnşaallah eşiniz iyi çıkar, ozamanda para isterlerse eşim vermemi istemiyor dersiniz.Sakın kurtulmak için evlilik yapmayın, yagmurdan kaçarken, doluya yakalanmayın.Umarım mutlu olursunuz.İnanın şuan yuva kurmaktan bile vaçgeçtim o derece çıldırttılar
Gerekir de ödemeyeceğim demiyorum ki bir ay süre vermesi de ne demek oluyor alt tarafı evleniyorum başka bir gezegene gitmeyeceğim bunu anlatamıyorum. Bir türlü kimseyeabinden borç olarak aldıysan o parayı evlenmeden ödemen gerekir
Neden?abinden borç olarak aldıysan o parayı evlenmeden ödemen gerekir
borç olarak almış çünküNeden?
Eşim kesinlikle taviz vermez de banada mümkün olmadığınca para verdirmez amaa borcum varsa ödemede yardımcı olur yoksa başka çıkar yol görünmüyorİnşaallah eşiniz iyi çıkar, ozamanda para isterlerse eşim vermemi istemiyor dersiniz.Sakın kurtulmak için evlilik yapmayın, yagmurdan kaçarken, doluya yakalanmayın.Umarım mutlu olursunuz.
İnşallar verirCanım allh sabır versin coook zor bi durumrabbim. aileninde anlayisliisni versin
evlendikten sonra o parayı ödemezsin demiyorum ödeyemezsin. abin de bunun farkında. tamam bir ay diyerek saçmalamış ama borç olarak aldığın için düğünden önce öde. haaa ödeyemeyeceksen de abine bunu söyle ki beklemesinGerekir de ödemeyeceğim demiyorum ki bir ay süre vermesi de ne demek oluyor alt tarafı evleniyorum başka bir gezegene gitmeyeceğim bunu anlatamıyorum. Bir türlü kimseye
yani. abisinin de canına tak etmiş. 1 yılda bekarken ödemeyen evlenince mi ödeyecekE abinden borç almışsın 1 sene olmuş ödememişsin ne yapmasını bekliyorsun hibe etmesinimi
Neden evlenmeden önce vermek zorunda? Sonra verse ne olur ?borç olarak almış çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?