Bıktım artık :(

E abinden borç almışsın 1 sene olmuş ödememişsin ne yapmasını bekliyorsun hibe etmesinimi
Hayır tabikide ama yaptığı çok ayıp bir ay süre vermek te ne oluyor şuan verebilsem vereceğim zaten bu kadar Üzerime gelinmesi saçma değil mi evlilik arefesinde bir insanım. Harcamalarım oluyor benımde ayrıca ben bir sene içinde o paranın dörtte üçünü zaten eve harcamışım dır

Neden ödemeyim kendi düzenimi kurduktan sonra tabikide öderim
o düzen kurulmuyo uzun zaman. evlendikten sonra bak büyük harflerde ÖDEYEMEZSİN. abini de strese sokma borç aldıysan verceksin. ha vermek istemiyosan da abine söyle. borç alınan parayı bekletmek hiç hoş bir davranış değil

Gerekirse Eve harcamayıp abinize borcunuzu ödemeniz gerekirdi. 1 seneden bahsediyorsunuz. Bence abiniz çokta haksız sayılmaz anlattığınız kadarıyla
Canm o Zaman harcatmasalardı yanı şimdi günah keçisi ben oldum her ay yedi yüz tl garanti eve gidiyor zaten tek kuruş vermesem kaç kez ödenmişti borcum

Hahah herkes birbirine girmiş durumda :)) amazon woman ben evlendikten sonra vermiştim de ne gibi bi sakınca olur diye sormak istedim
sakınca olmaz tabii ki. ama bu konuda abisinin artık sabrı kalmamış. borcunu illa istiyor adam. bide düğünü bekleyip düzen oturtana kadar beklemek istemiyor. yani abisi istiyorsa verecek :)

Canm o Zaman harcatmasalardı yanı şimdi günah keçisi ben oldum her ay yedi yüz tl garanti eve gidiyor zaten tek kuruş vermesem kaç kez ödenmişti borcum
Ama işte doğru yapmamıssınız benim borcum var onu ödemeliyim deyip parayı abinizin eline sayacaktınız. İhtiyaçlarını da sizde para olmadığı için abinizden isterlerdi sizde borcunuzdan bir şekilde kurtulmuş olurdunuz.ister Kabul ister etmeyin ama doğru yapmamıssınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…