Bıktım artık :(

Ee ben gencim ya hani bekarım ya çocuk yok eş yok ne masrafım oalcak benim evlenene kadar ne kar ettiysek o kafada annem olacak hanım efendi ayıp yanı

Alışmışlar. .
Mümkünse artık kendini kullandırtma. .
Evlen kurtul, kendi evin için harca . .

sakınca olmaz tabii ki. ama bu konuda abisinin artık sabrı kalmamış. borcunu illa istiyor adam. bide düğünü bekleyip düzen oturtana kadar beklemek istemiyor. yani abisi istiyorsa verecek :)
Tabiki bu kadar israrla istiyorsa vermeli ki bir daha istemeye yüzü olsun.
Benim de 1 yıla yakın oldu ama ağzını bile açmadı. Sağolsun.
Aslında düğün öncesi ödeyecektim biriktirmistim paramı. Ex koca düğün zamanı lazım olur sonra ödersin diye geciktirmisti.
Herkes bir olmuyor yani yüz göz olmaya gerek yok. Varsa paran ikiletme bence de konu Sahibi.
Hem belki ihtiyacı da vardır abinin.
Paraya kimin ihtiyacı yok ki gerçi.

Alışmışlar. .
Mümkünse artık kendini kullandırtma. .
Evlen kurtul, kendi evin için harca . .
Ay ben çok safım bu zamana kadar hep harcadım lafını etmedim. Şimdi evleneceğim diye biraz da abime borcum var diye benden kötüsü yok Sedos verirken iyiydi lanet olsun böylelerine

yani abisi rahat olsa gene bi nebze de. adam artık kardeşinin ödemeyeceğini düşünmüş ki düğünden önce istiyor. aslında yazdıklarından bence de ödemeyecek

Ya benim şuan birikmiş param da var ondan verebilirim ama sevgilimin bu borçtan haberi yok ve hesabımdaki parayı kendisi biliyor evlilikte harcarız diye düşünüyorduk ikimizin biriktirdiği şimdi ordan versem bu nerden çıktı diyecek durup dururken Can'ımız sıkılacak

Ay ben çok safım bu zamana kadar hep harcadım lafını etmedim. Şimdi evleneceğim diye biraz da abime borcum var diye benden kötüsü yok Sedos verirken iyiydi lanet olsun böylelerine

Canım benim nişanlın iyi biridir Umarım . .
Böyle ailelerden nefret ediyorum. .
Evlat değil köle muamelesi. .

Eve harcamasaydın 10 bin borç az bir borç değil bir kaç ay olur neyse 1 senedir ödemiyorsun yaşadığın eve verilen paralarında hesap edilmesi ayrı olay

Sana sadece şunu söyleyebilirim.
Hayatının merkezine sevgilini koyma.
Ondan önce bir borç almışsın.
Borcun yokmuş gibi kendini gösterme gibi bi niyetin olmasın hic.
AyriCA ona ne?
Canı sikilcaksa da sıkılsın ailenden almışsın vereceksin.
Lütfen ya lütfen yapmayın bu hatayı.

Kendi ailenizden bahsediyoruz burada farkında mısınız bilmiyorum da oha'lar filan havada uçuşuyor resmen, nesini yadirgadınız bu kadar ben onu anlamadım bu yaşınıza kadar getirmişler okutmuslar elinize mesleğinizi almanıza en büyük desteği vermişler. Bu kadar istek çok mu sizce?? Ben de öğretmenim evleneceğim inşallah bahara doğru,hem biriktirip hem de aileme katkı yapıyorum atıyorum 10 bin birliktirecegim varken 6 bin biriktiriyorum mesela evin salonunu ben yeniledim abim araba alacak ona yardımci oldum, hiç de dert etmedim yani ailem çünkü feda olsun. Annem olacak kadın filan demişsiniz ben çok yanlış buldum. Yıllardır yememiş yedirmisler büyütüp bu yaşına getirmişler biraz daha ılımlı olmalısın bence.

Bana kızacak Neden yalan söyledin diye ve bu Konularda çok katı birkaç kez yine böyle şeyler olmuştu aramızda borcuma karışmaz beraber de öderiz ama sürekli neden bana söylemedin bu saate kadar neden beklettin niye haberim olmadı gibi gibi bir sürü terane anlayacağınız

Yaşamadan bilemezsiniz verdiğime laf etmiyorum kredi çektiğim de oldu verdim çok harcamalarımda oldu sorun o değill en ufak bir tartışmada hiç birinin hatırlanmaması hepsinin unutulması benim zoruma giden hiçe sayılması

O doğru değil tabi haklısınız, dediğim gibi düşünüp bunu minnet edilecek bir şey degil de zaten yapman gereken bir şey gibi görüyorlar demek ki, o tavırları da soğutmus seni. Bence direk olmasa bile laf arasında o zaman ceyiz evlilik için çok fazla harcama yaptığından bunun da seni zor duruma soktuğundan bahset, belki biraz anlarlar.

Belki de yarın çıkarır veririm. Ama bu saatten sonra da hiçbir şey eskisi gibi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…