ya bende anlamıyorum kardeşime bazen ağzımı açıp tek laf etmiyorum o gün odamdan oturma odasınaAnnenin yaptığı evlat kayırmak resmen. Nasıl içleri rahat aklım almıyor..
şuan o kadar yalnızım ki daha demin yine dövdü annem bende karşılık verdim bu kezTipik evlat ayrımı yapan, aslan oğlum, ağam, paşam diye düşünen ama kız evlada kalacak olan anne modeli
bu dediğiniz imkansız birşey okul falan meslekAnnen erkek evlat sevdalılarından sanırım.çare mesleğini eline alıp zamanı gelince ayrılıp gitmek. O gün gelene kadar mümkün mertebe kavgaya bulaşmadan sessiz sakin takılın.
Bu arada kardeş kaç yaşındaşuan o kadar yalnızım ki daha demin yine dövdü annem bende karşılık verdim bu kez
daha demin foto bakıyoruz annem kardeşimi göremedi bende şurda el haraketi yapmış onu gösterdim kardeş ağlamaya başladı annemde dururmu beni dövüyor sanki birşey yaptım gidicem ama
Ben hep annemden 3 kızım bir yana oğlum bir yana lafını duydum. Oğlum olacağını duyduğum anda çok üzülmüştüm. Bilinçaltım erkek çocukları sevmiyorBöyle tanıdığım erkek anaları var..
Ilerde oğlu kafasına s.çarken, ananın başını temizlemeye çalışan hayırlı kız evladı sen olursun..
Ogün anlar belki..
Ben hep annemden 3 kızım bir yana oğlum bir yana lafını duydum. Oğlum olacağını duyduğum anda çok üzülmüştüm. Bilinçaltım erkek çocukları sevmiyor
anlamaz bu yaşta el kaldırıyor küfür ediyor anneme annem param yok diyor illa alıncak diyor aldırıyorBöyle tanıdığım erkek anaları var..
Ilerde oğlu kafasına s.çarken, ananın başını temizleyen yine sen olursun..
Erkekçi anaların sonu hep böyle oluyor çünkü..
Ogün anlar belki..
geçen hafta 20 ye girdim kardeşimde 10 yaşındaBu arada kardeş kaç yaşında
ben geçen hafta 20 ye girdim kardeşim 10 yaşında
10 yasindaki bebek mi anenne kufur ediyoranlamaz bu yaşta el kaldırıyor küfür ediyor anneme annem param yok diyor illa alıncak diyor aldırıyor
herşeyi yapıyor haklı haksız annemde birşey demiyor pek10 yasindaki bebek mi anenne kufur ediyor
Annen resmen çocuğu basina çıkarmış yazik ya kufur ediyor annene vuruyor 10 yasinda böyleyse bu cocuk 20 yasinda annene saana neler yapar yazik ya nedym üzüldümherşeyi yapıyor haklı haksız annemde birşey demiyor pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?