Biktim artikkk :(

gulacmaz

ÖKÜZ SEVERLER DERNEĞİNİN DAİMİ ÜYESİ
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014
573
442
73
7 ay once iliskim sarsilmaya baslamisti sorunlar ust uste geldi bazilarinida burda yazmistim hatta bunca seyin uzerine terk edildim ama tekrar devam etmeye baslamistik gel zaman git zaman bu sorunlari aştık ve gayet mutluyduk ben hatalarimdan ders almistim oda hatalarini anlayip daha yapici olmaya baslamisti. Birbirimizi taniyor ve birbirimizi idare etmeye baslamistik. Kisacasi bir iliski nasil olur daha yeni ogrenmistik. Fakat gecmiste yasadigimiz sorunlar beni her gecen gun dahada paranoyak hale getirdi. Ondaki bir degisikligi hemen anlayip en ince ayrintisina kadar ogreniyordum. Ve bu duruma gelmeme sebep oldugu icin bana katlandi her aciklamayi yapmaktan hic cekinmedi. Ta ki bugune kadar az once msj atti sabah bir yere gidecegini soyledi normalde herseyi aciklayan adam benen nereye gidecegini ne icin gidecegini sakladi soruncada bagirmaya basladi kavga ettik en son dayanamadi sana yuzuk almaya gidicektim yaziklar olsun dedi ve daha bir suru sey bende sinirliydim senden hicbir sey istemiyorum dedim.

Kizlar sonuc olarak: onu cok seviyorum. Ama yasadiklarim yuzunden herseyi berbat etmeye devam ediyorum ve nasil duzelecegimi nerden baslayacagimi hic bilmiyorum

birde en buyuk sorunum 25 yasina girecek olmama ragmen evlilikten ve getirdigi sorumluluktan cok korkuyorum buda beni cok fazla geriyor. Deli gibi sevdigim adam evlilikten bahsedince kacmak istiyorum

Cok kotu bir durumdayim napicam bilmiyorum
Uzun oldu kusura bakmayin

Ya sorun yok aslinda ona asigim cok seviyorum ama korkuyorum sorumluluk almak hayatimin degisecek olmasi beni cok korkutuyor ve insanlarin beklentileri evlilik onunla bir evde basbasa yasamak olsaydi elbette bende hic cekinmezdim ama ne yazikki oyle degil insanlarin beklentisi artiyor es dost akrabalar bir yanda ve cevremdeki yuzlerce cifti gormekte buna eklenince evlilik kelimesini duyunca bile kopruden atlayasim geliyor

önceki konularına bakma fırsatım olmadı ama bu yazıdan anladığım kadarıyla daha önce güvenini sarsmış.
ve maalesef güven bir kere yıkıldı mı kolay kazanılmıyor
fakat sen bir karar vererek tekrar denemeyi seçmişsin
tabi ki yoğurdu üfleyerek ye, geçen seferden daha dikkatli ol ama aslında bu ilişkiye tekrar evet derken bu adama tekrar güveneceğine de evet demiş oluyorsun.
bence kendine bunu hatırlat.
ben tekrar denemeyi seçtim de, yani ona güvenmeyi seçtim de.
gerekiyorsa otur, önüne bir sayfa al, kendine bir mektup yaz, her sabah veya her paranoyaklaştıkça oku, kendine hatırlat.

Cok tesekkur ederim guzel yorumunuz icin :)

Evlilik doğru adamla dünyanın en güzel şeyi, kendi hayatını kuruyorsun, hem sevdiğin adamla beraber Uyuyup uyanmanın tarifi yok, tabi kötü günlerde geçireceksin ama en mantıklı şekilde, en az zarar göreceğiniz şekilde atlatacaksınız, hayat karmaşık değil biz karmaşıklaştırıyoruz.
Ailenle sorun yaşamıyor musun? Çalıştığımız nokta olmuyor mu? eşinlede olacak bunlar olağan şeyler

Ona güvenmeyi öğrenmelisin, daha da önemlisi onunla ömürlük istiyorsan ilişkini, evliliğe sıcak bakmaya başlamalısın bir şekilde, aksi halde onu sonsuza kadar kaybetmeye yaklaşıyor olabilirsin.. Belkide korkunu yenmen için bir uzmandan destek alman en doğrusu..

Baska bir sehirde yasamaktan korkuyorum ailemi birakip gitmek tanimadigim insanlarin arasina girmek surekli goze batan biri olmaktan korkuyorum cevremde gordugum tum evlilikler boyle gelinler surekli kole gibi hizmetci gibi gorulup elestirilir bir sure sonra esinden bikip aldatan erkekler dogru duzgun ornek olacak bir evlilik gormedimki bu yuzden cok korkuyorum sanki evlenince bile bile lades demis olucam

bir insanın karşısında sevdiği varsa aşık olduğu varsa... ve vakti de geldiyse evlilikten neden korksun ki.... bence biraz psikolojiniz bozulmuş... kendinizi toplamanız ve dinlemeniz gerekiyor... sonrasında da mantıklı bir karar vermeniz gerekiyor... yoksa bu ilişkiniz bu şekilde yürümeyecektir... karşınızdaki sürekli güvensiz tavırlarınızdan sıkılacaktır...

Evliliğin sorumluluklarından korkman cok normal ama bi yerden baslaman sart korkabılırsın bende korkuyorum cunku hala hiç bişeyi tam olarak bilmiyorum evlenmek içinde biliyorum dıyemezsın bence yaşamadan zamanla oturur herkesın duzenı sıfırdan bı hayat netıcede bu ve senın hayatın esınle ıkınızın kurdugu bı yuva he yürütürsün yürütemezsin onu zamanla öğrenirsin yaşayarak tabikide.. Bide adamı o kadar bunaltma bence sürpriz yapmakmış niyeti sana bak ama sen sürprizin içine etmişsin 2015e teklıfını alarak gırcektın belkıde ama artık yaparmı yapsada hayal ettiği gibi olurmu o tadı verirmi yada senin içine sinermi tartışılır..

Cok iyi düşünmeniz gerekiyor...benmde önceden yaşadığım olaylar paranoyak hale getirmişti cok seviyodum we sewiliyodum bu yüzden ewlendim sadece ama şuan ayrlmak üzereyim.

Cok haklisiniz bende cok kiziyorum kendime kendimden biktim ben bile bunaliyorum kendimden hergun sozler veriyorum kendime bugun kendine hakim olucaksin sakin olucaksin diyorum ama daha fazlasini yapmam gerekiyor hayatimi berbat etmekten cok korkuyorum ve korktugumda sanirim basima geliyor

Cok iyi düşünmeniz gerekiyor...benmde önceden yaşadığım olaylar paranoyak hale getirmişti cok seviyodum we sewiliyodum bu yüzden ewlendim sadece ama şuan ayrlmak üzereyim.
Ayrilma sebebiniz guvensizlikmi ?

Rahat ol biraz takma düşünme kendine sözlerde verme sadece kendini frenlemeyi bil bence onu rahat bıraksan yeter bıraz o seni sıkboğaz etse hoşuna gidermi o zaman ya adım atmıcaksınız yada hep kavgayla sonuclancak..

Sevgilinin olumsuz bir sürü davranışı varsa ve göre göre evleneceksen, lades o olmuş oluyor.
Vicdanlı, sana güven veren, sorumluluk sahibi, dürüst biriyse korkma her zaman yanında olur. Öyle değilse tabi ki evlenme.

pinko cocugu bunaltıyomus ama baksana cocukta haklı yanı ıllallah etmekte empati yapması lazım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…