• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biktim artikkk :(

Ah be canım bu kadar ufak tefek şeyleri niye sorun yapıp kafanda buyutuyosun oluruna bırak seviyorsaniz birbirinizi evlenmenizde bi sakınca yok niye korkuyorsun evlilikten birileri seni korkutmuş anlaşılan sorumluluk falan diyip...
Ben tanıdık vasıtasıyla evlendim babamın bi akrabası tanıştırdı öve öve bitiremedi kadın bankada milyarları var ev alacak parası var şöyle iyi böyle iyi e bende asgari ücretle çalışıyordum babamida kaybetmiştim bi annem bide 3 kardeşim var o kadının sözlerine kandık tamam dedik görüştük nişan düğün falan düğünde istediğim hiç bişey olmadı adamın beş kuruş parası yokmuş meğer salon tutmuştuk geri caydilar düğün kapılarının önünde oldu kış ayı çamurun içinde gelinlik mahvoldu vs. Daha anlatacak çok sey varda boşver evlilik korkulacak bişey değil bir yil oldu evleneli hayat monoton aynı devam bi fark yok yani takma rahat ol oluruna bırak evleneceğin adamı iyi araştır

Baska bir sehirde yasamaktan korkuyorum ailemi birakip gitmek tanimadigim insanlarin arasina girmek surekli goze batan biri olmaktan korkuyorum :KK43: cevremde gordugum tum evlilikler boyle gelinler surekli kole gibi hizmetci gibi gorulup elestirilir bir sure sonra esinden bikip aldatan erkekler :KK43: dogru duzgun ornek olacak bir evlilik gormedimki :KK43: bu yuzden cok korkuyorum sanki evlenince bile bile lades demis olucam :KK43:

Canım başka şehirde yaşamaktan korkmakta haklısın
İnsan kendi ailesinden uzak olunca ne kadar sevilirse sevilsin, bir süre sonra ailesinin özlemi çok acıtıyor, şekil 1-A ben :confused:
Fakat ne demek gelin oldun diye köle gibi hizmetçi gibi olmak? Bir kadın buna razı gelmediği sürece hiç kimse onu bu duruma sokamaz. Sen de böyle bir şeye baştan razı gelmeyecek, ağırlığını koyacaksın. Eşinin bunlara sebep olacağını düşünüyorsan evliliği aklından geçirme zaten. :KK57:
Bir mesleğin veya işin yok mu?
Evlenince eşine mi muhtaç olacaksın maddi olarak? bu da korkutur insanı çünkü...

Canım başka şehirde yaşamaktan korkmakta haklısın
İnsan kendi ailesinden uzak olunca ne kadar sevilirse sevilsin, bir süre sonra ailesinin özlemi çok acıtıyor, şekil 1-A ben :confused:
Fakat ne demek gelin oldun diye köle gibi hizmetçi gibi olmak? Bir kadın buna razı gelmediği sürece hiç kimse onu bu duruma sokamaz. Sen de böyle bir şeye baştan razı gelmeyecek, ağırlığını koyacaksın. Eşinin bunlara sebep olacağını düşünüyorsan evliliği aklından geçirme zaten. :KK57:
Bir mesleğin veya işin yok mu?
Evlenince eşine mi muhtaç olacaksın maddi olarak? bu da korkutur insanı çünkü...
Meslegim var ogretmenim korkum maddi bagimsizlik degil. Bir sabah evli olarak uyanma dusuncesi bile beni ürkütüyor neden boyleyim bilmiyorum :( sevgilimde biliyor bu durumu ama evlenicez diyor baska bisey demiyor :(

evet canım sımdı baktım seda2505 e sen sormussun ayrılma sebebınz guvensızlkmı dıye ben onun cevabnı sen sanmısım kusura bakma senın mesajn dıye yazdm ben onu

Cozulmeyecek bir sorun degil bu yasadıgınız sinirli oldugunuz bir anda olabilecek seyler konusursunuz halledersiniz ama evlilige gelince aceleye getirme derim

Bence sen hislerini göz ardi etme.. biz kadinlar cogu seyi hissederiz..sonuc olarak da hissettigimiz gibi cikar hersey.
Sevgilin sana güven verseydi yalan atmasaydi sen suan bu durumda olmazdin..
Hakkinda hayirlisi olsun

Ya sorun yok aslinda ona asigim cok seviyorum ama korkuyorum sorumluluk almak hayatimin degisecek olmasi beni cok korkutuyor ve insanlarin beklentileri :KK43: evlilik onunla bir evde basbasa yasamak olsaydi elbette bende hic cekinmezdim ama ne yazikki oyle degil insanlarin beklentisi artiyor es dost akrabalar bir yanda ve cevremdeki yuzlerce cifti gormekte buna eklenince evlilik kelimesini duyunca bile kopruden atlayasim geliyor :KK43:
iyimiş yaa ,
sen baştan farkındasın korkuların... bizler evlendikten sonra fark ettik evlilik zorluklarını ,etrafı ,sorumlulukları, hayatımız değişince nasıl ne olur düşünceleri hiç gelmedi aklımıza...

İnsan evlilikten neden korkar?
Yaşadığı bir kaç güven zedeleyici durumu aşamadığı için..
Yine yapar mı kaygısı taşıdığı için.

Yoksa seviyorsun, her şey mükemmel, yalanını yakalamadın.
Herif fıstıklı lokum kıvamında.. Ne diye korkacaksın?

İnsan evlilikten neden korkar?
Yaşadığı bir kaç güven zedeleyici durumu aşamadığı için..
Yine yapar mı kaygısı taşıdığı için.

Yoksa seviyorsun, her şey mükemmel, yalanını yakalamadın.
Herif fıstıklı lokum kıvamında.. Ne diye korkacaksın?
bidaha yapmıcagının garantisi yok ne yazıkki..bende güvenimi yıkan bazı şeyler yaşadım ama devam ediyorum bu riske girilmelimi sizce?

Back
X