- 22 Kasım 2014
- 3.162
- 2.155
- 248
Aaaa ama eskide şiddet içerikli olaylar varmış bak o iş zaten olmaz o zaman..Valla canım bende az bunaltmadım, güven versin çocukta, konu sahibi deli değil ya zarar gelmeyeceğini anladığı zaman bırakır yapmayı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa ama eskide şiddet içerikli olaylar varmış bak o iş zaten olmaz o zaman..Valla canım bende az bunaltmadım, güven versin çocukta, konu sahibi deli değil ya zarar gelmeyeceğini anladığı zaman bırakır yapmayı
Baska bir sehirde yasamaktan korkuyorum ailemi birakip gitmek tanimadigim insanlarin arasina girmek surekli goze batan biri olmaktan korkuyorumcevremde gordugum tum evlilikler boyle gelinler surekli kole gibi hizmetci gibi gorulup elestirilir bir sure sonra esinden bikip aldatan erkekler
dogru duzgun ornek olacak bir evlilik gormedimki
bu yuzden cok korkuyorum sanki evlenince bile bile lades demis olucam
![]()
Meslegim var ogretmenim korkum maddi bagimsizlik degil. Bir sabah evli olarak uyanma dusuncesi bile beni ürkütüyor neden boyleyim bilmiyorumCanım başka şehirde yaşamaktan korkmakta haklısın
İnsan kendi ailesinden uzak olunca ne kadar sevilirse sevilsin, bir süre sonra ailesinin özlemi çok acıtıyor, şekil 1-A ben
Fakat ne demek gelin oldun diye köle gibi hizmetçi gibi olmak? Bir kadın buna razı gelmediği sürece hiç kimse onu bu duruma sokamaz. Sen de böyle bir şeye baştan razı gelmeyecek, ağırlığını koyacaksın. Eşinin bunlara sebep olacağını düşünüyorsan evliliği aklından geçirme zaten.
Bir mesleğin veya işin yok mu?
Evlenince eşine mi muhtaç olacaksın maddi olarak? bu da korkutur insanı çünkü...
Siddet icerikli bir sey soz konusu degil sanirim baska bir bayanla karistirdiniz.Aaaa ama eskide şiddet içerikli olaylar varmış bak o iş zaten olmaz o zaman..
Onemli degil canimevet canım sımdı baktım seda2505 e sen sormussun ayrılma sebebınz guvensızlkmı dıye ben onun cevabnı sen sanmısım kusura bakma senın mesajn dıye yazdm ben onu
iyimiş yaa ,Ya sorun yok aslinda ona asigim cok seviyorum ama korkuyorum sorumluluk almak hayatimin degisecek olmasi beni cok korkutuyor ve insanlarin beklentilerievlilik onunla bir evde basbasa yasamak olsaydi elbette bende hic cekinmezdim ama ne yazikki oyle degil insanlarin beklentisi artiyor es dost akrabalar bir yanda ve cevremdeki yuzlerce cifti gormekte buna eklenince evlilik kelimesini duyunca bile kopruden atlayasim geliyor
![]()
bidaha yapmıcagının garantisi yok ne yazıkki..bende güvenimi yıkan bazı şeyler yaşadım ama devam ediyorum bu riske girilmelimi sizce?İnsan evlilikten neden korkar?
Yaşadığı bir kaç güven zedeleyici durumu aşamadığı için..
Yine yapar mı kaygısı taşıdığı için.
Yoksa seviyorsun, her şey mükemmel, yalanını yakalamadın.
Herif fıstıklı lokum kıvamında.. Ne diye korkacaksın?
bidaha yapmıcagının garantisi yok ne yazıkki..bende güvenimi yıkan bazı şeyler yaşadım ama devam ediyorum bu riske girilmelimi sizce?
Aslinda guveniyorum ama eski yasadiklarimdan dolayi kendime engel olamayip herseyi arastiriyorumŞimdi şunu bi netleştirmek lazım.
Sen evlilikten mi korkuyorsun, güvenemediğin bir adamla evlenmekten mi?
Onu seviyorum karsimda uzgun oldugunu gorsem oturup agliyorumSen onu mu seviyorsun, ona duydugun heycanımı....