eşimle sevgiliyken mükemmel bir ilişkimiz vardı herkes değişir o değişmez derdim ki büyük konuşmuşum Evlendik daha yarım saat sonra kavgamız başladı balayına yola çıkmışken ilk yarım saatte abisi aradı tatile gidiyoruz işlere bak(ortaklar) tamam dedi biz kavga kıyamet bir hafta doğru düzgün görmedim bir hafta sonra biz gittik ordada rahat bırakmadı ha bire aradı neyse diyeceğim şu böyle başladı böyle de gidiyor ha bire tartışma asıl sorun çok yoğun çalışıp ortada bi para olmaması ve gecenin 3üne kadar çalışıp bizi ihmal etmesi bir yere gitmek isterim çocuklar burnumuzdan getiriyor olmaz der bize vakit ayır azıcık ilgi göster yok sonra kavga çıkınca huzur mu var da geleyim diyor ben onun için hiç bilmediğim bir şehre iş için gelmişim tek başımayım hafada bir pazara dahi çıkamıyorum 24 saat evdeyim bunalıyorum denk gelip de evde kalırsa film falan izlersek ne elimi tutar ne sarılır uyurken arkasını döner yatar sen sarıl der özel günlerin hiç birini kutlamadık daha önceden tanışma yıldönümümüzü kutlardık doğum günlerimizi odunun teki oldu ya sevildiğimi hssetmek istiyorum sevgiliyken dibimden ayrılmazdı ne oldu bu adama ilk günden itibaren değişti anlatmaya çalışıyorum anlamıyor iş temposundan da ilgisizliğinden de gına geldi bazen bir haftalık mükemmel çift oluyoruz tabi bir hafta diğer haftalar birbirine laf sokan iki düşman gibiyiz bıktım yoruldum var mı benim durumumda olup da düzelen veya çözüm önerisi olan