Bnde merak ediyorum ise yarıyorsa hemen alalimhorlama bandı diye birşey satılıyor eczanelerde ama ne kadar işe yarar bilemem. deneyin isterseniz
horlama bandı diye birşey satılıyor eczanelerde ama ne kadar işe yarar bilemem. deneyin isterseniz
İnşaallah canım sağol bizde deneyelim bakalimBenim arkadaşımda işe yaradı o bantlar.Tavsiye ediyodu millete. Bilginize.
Ben bikaç kere durttum dön filan diye bana dalacak bigün uykusu ağır çok bide ise gidicek uykusu kaçıyoMuş bende çocuk bile uyuyamiyo nasıl horluyosun diyorum git içerde yat dedim bi kere gitti bikere yattı şimdi de biz kactik oglumla içerde yatiyoz:SBence yok ama etkisi azaltılabilir mesela kesinlikle sırt üstü yatmicak kilosu varsa zayıflicak ve yatmadan burun açıcı bişeyler kullanıcak her geceeşim öyle bir horlar ki emin ol çok fena ama ben rahatsız olmuyorum uyuduktan sonrada duymuyorum ama uyumamışsam sürekli yan dön hayatım öteki tarafa dön hayatım diye uyarıyorum
Doktora gitsek mi acaba faydası olur mu yada doğal bi çözüm var mıdır ki?Ha bide birşey eklim eşimin küçük dili normalden uzın öyle bir durumu varsa eşinin burun bandı pek işe yaramaz ama denemelisin tabiki
Ayrı yatmak seçenek tabikiBen bikaç kere durttum dön filan diye bana dalacak bigün uykusu ağır çok bide ise gidicek uykusu kaçıyoMuş bende çocuk bile uyuyamiyo nasıl horluyosun diyorum git içerde yat dedim bi kere gitti bikere yattı şimdi de biz kactik oglumla içerde yatiyoz:S
Dr a gidebilirsiniz evlenmeden eşim gitti ben çok rahatsız olmıyayım diye burun etlerini yaktılar az biraz faydası olmadı değil ama zaten ben alıştım heralde beni etkilemiyor ama çocukla zor tabiDoktora gitsek mi acaba faydası olur mu yada doğal bi çözüm var mıdır ki?
Zayıflamıyor,burun açıcı bişiler de kullanmıyor.Ben onu tepe döndüre bayaaa bi azaldı horlaması :) Söz de dinliyo şimdi hakkını yemeyeyim adamın.Canım yan dön diyorum anında dönüyor,bir gün uyku sersemliği ile defol beaa diye höykürür diye ödüm patlıyo.Kocaman adam,kolu kadar bişeyim yanında :))Bence yok ama etkisi azaltılabilir mesela kesinlikle sırt üstü yatmicak kilosu varsa zayıflicak ve yatmadan burun açıcı bişeyler kullanıcak her geceeşim öyle bir horlar ki emin ol çok fena ama ben rahatsız olmuyorum uyuduktan sonrada duymuyorum ama uyumamışsam sürekli yan dön hayatım öteki tarafa dön hayatım diye uyarıyorum
of of bende bundan derliyimArkadaslar uyutmuyo gece beni bu adam çocuk da sürekli uyaniyo öff yaz bunun bu çözümü var mı uykumu kaçırdı yine(
bi eşimemi yaramadı yav gerçi onun burnunda et varBenim arkadaşımda işe yaradı o bantlar.Tavsiye ediyodu millete. Bilginize.
Valla annemde hroluyodu eskiden kavga ediyoduk Allah başıma verdi çok söylendim burun etlerini yaktılar diyosun yine aynı değişen bişey yok demekki burun bandı da alayım diyorum ama faydası olmazsa boşuna para vermeyelimAyrı yatmak seçenek tabikiama eşin anlayışsızmış bu konuda kızıyor uyandırınca benimki alışmış uyanmıyor bile hop yan dönüyor otomatik horlamaya devam maalesef onlar kalitesiz uyuyor istedikleri gibi dinlenemiyorlar oda sıkıntı.
Benim eşimin bazen nefeside kesiliyor ben hemen dürtüyorum korkuyorum
Dr a gidebilirsiniz evlenmeden eşim gitti ben çok rahatsız olmıyayım diye burun etlerini yaktılar az biraz faydası olmadı değil ama zaten ben alıştım heralde beni etkilemiyor ama çocukla zor tabi
Bende yastığıni kaldırıyor um dönsün diye bazen dönüyo bazen uyaniyo bana bağırıyor ben ise gitcem bi daha uyandır kötü olur diye:)Benim eşim horlayınca burnunu sıkıyorum yan dönüyor, horlamayı kesiyor,çünkü konuşursam( yan dön veya horluyorsun desem) uyanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?