Bıktım bu adamın horultusundan ya...

guiding88

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
8.051
24.516
748
Arkadaslar uyutmuyo gece beni bu adam çocuk da sürekli uyaniyo öff yaz bunun bu çözümü var mı uykumu kaçırdı yine (

horlama bandı diye birşey satılıyor eczanelerde ama ne kadar işe yarar bilemem. deneyin isterseniz

Bence yok ama etkisi azaltılabilir mesela kesinlikle sırt üstü yatmicak kilosu varsa zayıflicak ve yatmadan burun açıcı bişeyler kullanıcak her gece eşim öyle bir horlar ki emin ol çok fena ama ben rahatsız olmuyorum uyuduktan sonrada duymuyorum ama uyumamışsam sürekli yan dön hayatım öteki tarafa dön hayatım diye uyarıyorum

Ben bikaç kere durttum dön filan diye bana dalacak bigün uykusu ağır çok bide ise gidicek uykusu kaçıyoMuş bende çocuk bile uyuyamiyo nasıl horluyosun diyorum git içerde yat dedim bi kere gitti bikere yattı şimdi de biz kactik oglumla içerde yatiyoz:S

Ayrı yatmak seçenek tabiki ama eşin anlayışsızmış bu konuda kızıyor uyandırınca benimki alışmış uyanmıyor bile hop yan dönüyor otomatik horlamaya devam maalesef onlar kalitesiz uyuyor istedikleri gibi dinlenemiyorlar oda sıkıntı.
Benim eşimin bazen nefeside kesiliyor ben hemen dürtüyorum korkuyorum

Doktora gitsek mi acaba faydası olur mu yada doğal bi çözüm var mıdır ki?
Dr a gidebilirsiniz evlenmeden eşim gitti ben çok rahatsız olmıyayım diye burun etlerini yaktılar az biraz faydası olmadı değil ama zaten ben alıştım heralde beni etkilemiyor ama çocukla zor tabi

Zayıflamıyor,burun açıcı bişiler de kullanmıyor.Ben onu tepe döndüre bayaaa bi azaldı horlaması :) Söz de dinliyo şimdi hakkını yemeyeyim adamın.Canım yan dön diyorum anında dönüyor,bir gün uyku sersemliği ile defol beaa diye höykürür diye ödüm patlıyo.Kocaman adam,kolu kadar bişeyim yanında :))

Ben de aksine çok severim horlayan erkek.
Huzur bulurum ev inledikçe.
Benim kocamın da sigarayı bırakınca ve kilo vermeye başlayınca horlaması iyice azaldı.

Horlaması beni rahatsız etmiyor ,biliyorumki yorgun işi ,yorgun olduğu gün daha çok horluyor ,inanın müzik gibi dinliyorum

bende mi sorun var horultusundan köşe bucak kaçıyorum sürekli dürtüyorum yan dön öte tarafa dön diye.bazen gidiyorum başka yerde yatıyorum.burun bantları pahalı hemen bitiyor ama işe yarıyor tam kesilmiyor ama sesi ksılıyor horultunun.bazende küsüyor dürttüğüm için onu.çok üzülüyorum ayrı yatarsak hep nolur diye.

Ooofff son zamanlarda benim derdimde buuuuu Ben bekarım ama bu konuda babamdan şikayetçiyim Evin duvarları aşırı ince ve her ses çok net duyuluyor. Mesela bu gece horlamasına uyandım ve yaklaşık 20 dk uyuyamadım. Sabah uyardım. Doktora git çaresini bul dedim ama hiç ciddiye almıyor. Annen horluyordur dedi Napacağız bilmiyorum...

Valla annemde hroluyodu eskiden kavga ediyoduk Allah başıma verdi çok söylendim burun etlerini yaktılar diyosun yine aynı değişen bişey yok demekki burun bandı da alayım diyorum ama faydası olmazsa boşuna para vermeyelim

Benim eşim horlayınca burnunu sıkıyorum yan dönüyor, horlamayı kesiyor, çünkü konuşursam( yan dön veya horluyorsun desem) uyanıyor
Bende yastığıni kaldırıyor um dönsün diye bazen dönüyo bazen uyaniyo bana bağırıyor ben ise gitcem bi daha uyandır kötü olur diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…