Bıktım bu adamın horultusundan ya...

Video ya al

benim eşimde cihazla uyuyor. çok faydası oldu. benim ısrarimla gittik doktora. hastalık az biliniyor ama ileride kötü hastalıklara sebebiyet verebiliyor. ani kalp krizi, diyabet gibi...

Ben de hic uyuyamam horultu varken.
Mutlak sessizlik olmasi lazim.
Bir de uyurken garip sesler cikarma ve bagirarak esnemeye tahammulum yok

Burundan saglıklı nefes alamadıgı ıcın olabilir.Ben horlardım.Sureklı solunum yollarından dolayı bı rahatsızlık gecırırdım.KBB Doktoru cok alerjın var ve burundan nefes alamadıgın ıcın Agızdan nefes alıyorsun.Saglıklı uyku alamadıgın gıbı, vucut yeterlı temız oksıjenı alamıyor.Agızdan nefes aldıgın ıcınde cok sık hasta oluyorsun demıstı.Hap ve Sprey verdı.Cok rahatladım ve horlama da gectı.Doktora gıdın mutlaka..

Benimki sağolsun hiç daha sen beni ne uyandırıyosun dememiştir demezde zaten kendisi hatırlamıyor o anları genelde bazen kalkıp öpüyo geri öteki tarafa dönüp uyumaya devam ediyor

Etki etmedi diyemem eskiden yan odadan annesi gelip uyandırırmış kendi horultusuna kendi uyanırmış şimdi okadar değil ama horlaması var genede bazen hiç sesi çıkmıyor korkuyorum hemen yatak odasına koşup bakıyorum bişeymi oldu diye sessiz sessiz uyuyor şaşırıyorum

Teşekkür ederim gitmeyi kabul eder mi bakalım :)

ayyy benimki de horlamaya başladı,
ilk evlendiğimizde böyle bir şey yoktu ya sinir oluyorum ben.
zaten seste uyuyamıyorum,
hamileyim sırt ağrıları,nefes darlığından uyuyamıyorum, bi de eşimin horlaması beni sinir ediyor geceleri.
kilo aldı bayaa ondan mı acaba ?
sadece sırt üstü yatınca horluyor.

Arkadaşlar kilo başlıca sebeplerden biri ama genelde bu erkekler için oluyor bende çok kiloluyum ama hiç horlamam hatta çok sessizmişim sırt üstü yatarsam sesim çıkarmış az oda nefes alamadığımdan ben zaten sırt üstü yatamıyorum neyseki dediğim gibi erkeklerde en büyük etken kilo ve o kiloyla sırt üstü yatılması

Benim eşim öyle bir horlar ki alt komşumuz sesini çok rahat duyar. Değil horlama sinek vızıltısına bile uyuyamam. Horlandığını uzun süre kabul etmedi, ben de gecenin ilerleyen saatlerinde başka odaya kaçmaya başladım o da bana küstü neden ayrı yatıyormuşum diye e sabah işe gidilecek mikroskobun başımda kaç kere uyuyakaldım bu yüzden hocaya rezillikte cabası sonra çocuktu falan derken yataklar ayrıldı eşim delirdi evliliğimiz çatordadı.hala kendimizi toplayamıyoruz kaç defa yalvardım kalk kbbye gidelim kalk uyku polikliniğine gidelim karısı doktor herşeyi halledeceğim yokhayır efendim gitmezmiş. Şimdi geçen hafta uyku testine girmeyi kabul etti neden çünkü evlilik elden gidiyor ama neye yarar onca kırılmışlıklar,üzüntüler yanımıza kar kaldı başta çaresini bulsaydık belki herşey çok daha iyi olurdu. Şimdi yapmış etmiş ne çare.........

Benim eşim horlamıyor artık. Resmen gürlüyor, kükrüyor. Ben de bıktım. Ne burun bandı fayda etti ne pozisyon değiştirmek. Yaklaşık 10 aydır var bu sıkıntı. Gece kavga ediyoruz bu yüzden. Bazen dürtsem uyanacak korkusuyla verip veriştiriyordum. Meğerse hepsini duyuyormuş Rezil oldum bi de :) Çok dayanamadığımda odayı değiştiriyorum. Kızım zırlıyor, kocam horluyor, ben gariban ağlıyorn

Kizlar kocalariniza kizicaginiza aciyin onlara
yaklasik 6 aydir yogun bi sekilde nefes alamiyorum. Haliyle horluyorum, bogazim kuruyup acimaya basliyo, agzim acik oldugu icin dislerim tukurugun korunmasindan yoksun kalip daha cabuk curuyo. Surekli uyaniyorum bölük pörcük bi uyku...
sabahlari halsizlik yorgunluk. Elimle butunlesmis spreyler...
bazen kendi kendime dalga geciyorum 3 tane beyin hucrem var o da oksijensizlikden gidicek diye
cokkk acinasi bi durum kizlar merhamet edin biz horlayanlara

Benim eşim de horlardı çok yorgun olduğunda, hala ara sıra horlar ama çok gürültülü değil. Uykuya daldıktan sonra duymuyorum bile.

KBB doktoruna gitmesi gerekir belki et vardır , kemikte yamukluk vardır . Benim abim de çok horlar kemikte yamukluk varmış o yüzden horluyormuş. Ameliyat olacak kısmetse. İkna edin gitsin zaten horlayan insan sağlıklı uyku uyuyamaz. Uyuyor sanır ama o uyku değilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…