Video ya alOoofff son zamanlarda benim derdimde buuuuuBen bekarım ama bu konuda babamdan şikayetçiyim Evin duvarları aşırı ince ve her ses çok net duyuluyor. Mesela bu gece horlamasına uyandım ve yaklaşık 20 dk uyuyamadım. Sabah uyardım. Doktora git çaresini bul dedim ama hiç ciddiye almıyor. Annen horluyordur dedi Napacağız bilmiyorum...
Keske horluyo diye esinize kizmak yerine onu anlamaya calissaniz. Heralde oda istemezdi degil mi horlamayi. Belli ki bir saglik sikintisi var odayi terk etmek yerine cozum arayin dr. Gidin mesela.
Benim esimde cok horlar hatta nefesi kesilir cogu zaman israrim uzerine dr. Gittik uyku apnesi oldugunu ogrendik simdi cpap cihazi ile yatiyor ve cizahi takip uyudugunda uyanir uyanmaz "ben simdiye kadar hic uyumuyormusum. Ilk defa uykumu aldim ve kendimi dinc hissediyorum" dedi.
Sizde esinize kizmak yerine lutfen doktora gitmesi icin ikna edin zira sizin rahatsiz olmanizdan cok daha buyuk sorun onun kaliteli uyuyamasi ve bu yuzden ileride ciddi saglik problemleriyle karsilasacak olmasi. Asil zorluk o zamab baslar iste
Montaj olduğunu iddia etmişti videoya alıncaVideo ya al
Ben de aksine çok severim horlayan erkek.
Huzur bulurum ev inledikçe.
Benim kocamın da sigarayı bırakınca ve kilo vermeye başlayınca horlaması iyice azaldı.
Benimki sağolsun hiç daha sen beni ne uyandırıyosun dememiştir demezde zaten kendisi hatırlamıyor o anları genelde bazen kalkıp öpüyo geri öteki tarafa dönüp uyumaya devam ediyorZayıflamıyor,burun açıcı bişiler de kullanmıyor.Ben onu tepe döndüre bayaaa bi azaldı horlaması :) Söz de dinliyo şimdi hakkını yemeyeyim adamın.Canım yan dön diyorum anında dönüyor,bir gün uyku sersemliği ile defol beaa diye höykürür diye ödüm patlıyo.Kocaman adam,kolu kadar bişeyim yanında :))
Etki etmedi diyemem eskiden yan odadan annesi gelip uyandırırmış kendi horultusuna kendi uyanırmış şimdi okadar değil ama horlaması var genede bazen hiç sesi çıkmıyor korkuyorum hemen yatak odasına koşup bakıyorum bişeymi oldu diye sessiz sessiz uyuyor şaşırıyorumValla annemde hroluyodu eskiden kavga ediyoduk Allah başıma verdi çok söylendim burun etlerini yaktılar diyosun yine aynı değişen bişey yok demekki burun bandı da alayım diyorum ama faydası olmazsa boşuna para vermeyelim
bi eşimemi yaramadı yav gerçi onun burnunda et var
100 kilo boylu ama bilmiyorum ki kilodan miKilolu mu? Kilolular horlar genelde
alırım çocuğumu direk yatak odasına kendide kocaman salonda isterse seranat yapsın ses gelmiyor bile
Teşekkür ederim gitmeyi kabul eder mi bakalım :)Burundan saglıklı nefes alamadıgı ıcın olabilir.Ben horlardım.Sureklı solunum yollarından dolayı bı rahatsızlık gecırırdım.KBB Doktoru cok alerjın var ve burundan nefes alamadıgın ıcın Agızdan nefes alıyorsun.Saglıklı uyku alamadıgın gıbı, vucut yeterlı temız oksıjenı alamıyor.Agızdan nefes aldıgın ıcınde cok sık hasta oluyorsun demıstı.Hap ve Sprey verdı.Cok rahatladım ve horlama da gectı.Doktora gıdın mutlaka..
Allah allahBilmem eskiden beri böyleyim...
Babam daha fena horlardı,o zaman da çok mutlu olurdum.
Şükrediyorum duydukça o sesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?