- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
100 kilo boylu ama bilmiyorum ki kilodan mi
Evet genelde sırt üstü yatınca horluyolar yatak ayırmak da olmaz ya aslında bilemiyorumayyy benimki de horlamaya başladı,
ilk evlendiğimizde böyle bir şey yoktu ya sinir oluyorum ben.
zaten seste uyuyamıyorum,
hamileyim sırt ağrıları,nefes darlığından uyuyamıyorum, bi de eşimin horlaması beni sinir ediyor geceleri.
kilo aldı bayaa ondan mı acaba ?
sadece sırt üstü yatınca horluyor.
Bende sessiz uyuduğu zaman bakıyorum bişey mi oldu diye:) bazen çok kötü horluyor uyuyunca bişey yok da ben uyandıktan sonra horlarsa uyuyamıyorum sürekli ayrı da yatilmaz kiBiz bu nedenle ayrı yatıyoruz malesef evlendiğimizden beri, ben en ufak bir seste uyanırım/uyuyamam onun yatağı ayrı benimki ayrı :)
Tatile fln gittiğimizde ayrı odada kalamayacağımız için tabii beyfendi sabah kadar uyur horul horul bende zombi gibi sabaha kadar yatakta boş boş tavana bakarım uyuyamam ki resmen tatile fln gidelim istemiyorum
Ne hikmetse son 3-4 gündür beraber uyuyoruz ve eşim çok horlamıyor hayretler içindeyim maşallah diyeyim sebebini düşündük spora başladı bu mu fayda etti ki? Eşim nefes alıyor mu diye kontrol ediyorum resmen garip geliyor sessiz sessiz uyuması
Siz de bir deneyin isterseniz?
Evet soğukluk olur heralde ayrı yatınca essin sonuçta alışkanlık haline de geliyo bi zaman sonra bende tek yatmayi daha çok seviyorum ama çok da yatmiyorumbenim eşimde horlamıyor kükriyor. Yan odadan bile onun horlama sesini duyuyorum. Biz de yaklaşık 6 aydır ayrı odalarda yatıyoruz. ilk başlarda bana çok kızdı ama ne yapabilirimki. Artık sallamıyor bu durumu. Ama ayrı yatmak gerçekten iyi değil onun için ben de bir çare arıyorum. Bulursanız bana da haber verin lütfen.
Valla sanmıyorum vereceğini gece yemesi de var eblendigimizden beri ayniTabiki kilodan..doktor tanıdığım söylemişti zaten..kilo vermesi gerekiyor.100 kilo çok çok fazla
Ne kadar güzel darısı bizim başımızaArtik kaniksayip o horlamayi duymadan uyku moduna gecemeyenlerde var:)) halimi siz anlayin...
Bu raddeye geldi yani evliliği catirdatcak kadar tedavi olunması şart ..Benim eşim öyle bir horlar ki alt komşumuz sesini çok rahat duyar. Değil horlama sinek vızıltısına bile uyuyamam. Horlandığını uzun süre kabul etmedi, ben de gecenin ilerleyen saatlerinde başka odaya kaçmaya başladım o da bana küstü neden ayrı yatıyormuşum diye e sabah işe gidilecek mikroskobun başımda kaç kere uyuyakaldım bu yüzden hocaya rezillikte cabası sonra çocuktu falan derken yataklar ayrıldı eşim delirdi evliliğimiz çatordadı.hala kendimizi toplayamıyoruz kaç defa yalvardım kalk kbbye gidelim kalk uyku polikliniğine gidelim karısı doktor herşeyi halledeceğim yokhayır efendim gitmezmiş. Şimdi geçen hafta uyku testine girmeyi kabul etti neden çünkü evlilik elden gidiyor ama neye yarar onca kırılmışlıklar,üzüntüler yanımıza kar kaldı başta çaresini bulsaydık belki herşey çok daha iyi olurdu. Şimdi yapmış etmiş ne çare.........
Hehe ne güzel anlatmışsin bende konuyu açtığım zaman delircektim eşim horluyor oglun uyaniyo sürekli aldım gittim içerde yattım çocuk uyudu uyanmadi babasının sesinden mi uyumadi bilmem artik:)Benim eşim horlamıyor artık. Resmen gürlüyor, kükrüyor. Ben de bıktım. Ne burun bandı fayda etti ne pozisyon değiştirmek. Yaklaşık 10 aydır var bu sıkıntı. Gece kavga ediyoruz bu yüzden. Bazen dürtsem uyanacak korkusuyla verip veriştiriyordum. Meğerse hepsini duyuyormuşRezil oldum bi de :) Çok dayanamadığımda odayı değiştiriyorum. Kızım zırlıyor, kocam horluyor, ben gariban ağlıyorn
Burun bandı kiminde ise yarıyor kiminde yaramıyo neden acabaBurun bandı benim esimde ise yaramadı en iyi cozum zayiflamalari eşim 5 kilo aldigindan beri sürekli horluyor ve ne kullandiysada geçmiyor ben alistim artık
Allah yardımcın olsun..Kizlar kocalariniza kizicaginiza aciyin onlara
yaklasik 6 aydir yogun bi sekilde nefes alamiyorum. Haliyle horluyorum, bogazim kuruyup acimaya basliyo, agzim acik oldugu icin dislerim tukurugun korunmasindan yoksun kalip daha cabuk curuyo. Surekli uyaniyorum bölük pörcük bi uyku...
sabahlari halsizlik yorgunluk. Elimle butunlesmis spreyler...
bazen kendi kendime dalga geciyorum 3 tane beyin hucrem var o da oksijensizlikden gidicek diye
cokkk acinasi bi durum kizlar merhamet edin biz horlayanlara
Bilmiyorum ki bende gidip bir heves almıştım ama yokBurun bandı kiminde ise yarıyor kiminde yaramıyo neden acaba
Bende deniyeyim diyordum ama. 4 tl filan çok değil dün gördüm alıp denerim bendeBilmiyorum ki bende gidip bir heves almıştım ama yok
Mentollusunu alın ben normalini almıştım esimin alerjik olduğu içinBende deniyeyim diyordum ama. 4 tl filan çok değil dün gördüm alıp denerim bende
Hehehe valla ben ne yapacagimi şaşırıyorum yorgan cekstiriyorum evet bazen ayağımi üstüne atıyorum yastığı cekistiriyorum bazen çok horluyor bazen az yorgun olunca da çok horluyoBende gece kaç gece uyandığımı bilirim mis gibi uykumdan uyur numarası yapıp adamı dürterdim sonra aniden yüksekden düşer gibi yapıp tekme sallardım yorgana sonra eşim dediki yavrum sabaha kadar horluyon bide yetmiyor tekmikliyon ne ayaksın sen yaaaahadiiii leeeennnn ben hiç horlarmıyım bi kerem biz kadınlar nazik yaratılmışız kimyamızda yuuuuuukkkkkk dedim adam kayıt etmiş kanıtladı hemen dr gittim sonuç ameliyat oldum genizeti bademciklerden kaynaklanıyormuş şimdi rahat uyuyorum aslada yok horloma falan belki eşinizinde vardır bi rahatsızlığı konu sahibi eğer yoksa kesinlikle yüksek yastıkda yapıyor hiç bir şey fayda etmiyorsa arada tekmikle yorganııı şimdi aynısı arkadaşım yapıyor yüzde yüz işe yarıyor dedi hee bide uyur numarası yapıp bacaklarımı sert şekilde eşimin üzerine koyuyorum anında horultu kesiliyor dedi
Bende sessiz uyuduğu zaman bakıyorum bişey mi oldu diye:) bazen çok kötü horluyor uyuyunca bişey yok da ben uyandıktan sonra horlarsa uyuyamıyorum sürekli ayrı da yatilmaz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?