Bıktım bu adamın horultusundan ya...

Biz bu nedenle ayrı yatıyoruz malesef evlendiğimizden beri, ben en ufak bir seste uyanırım/uyuyamam onun yatağı ayrı benimki ayrı :)

Tatile fln gittiğimizde ayrı odada kalamayacağımız için tabii beyfendi sabah kadar uyur horul horul bende zombi gibi sabaha kadar yatakta boş boş tavana bakarım uyuyamam ki resmen tatile fln gidelim istemiyorum

Ne hikmetse son 3-4 gündür beraber uyuyoruz ve eşim çok horlamıyor hayretler içindeyim maşallah diyeyim sebebini düşündük spora başladı bu mu fayda etti ki? Eşim nefes alıyor mu diye kontrol ediyorum resmen garip geliyor sessiz sessiz uyuması

Siz de bir deneyin isterseniz?

Son düzenleme:
Benim eşimde horlar..yan dön deyince biraz kesilir..ben o sırada uyumayı becerebilirsem kendimi şanslı sayarım. .çünkü çok geç uykuya dalan bir tipim.eşimse anında uyur.
Buna rağmen horluyorsun yan dön deyince bile bazen kapris yapacağı tutar bana dırdır ediyorsun gece gece der..horlama sesinin yanında dırdır nedir ki?

Evet genelde sırt üstü yatınca horluyolar yatak ayırmak da olmaz ya aslında bilemiyorum

benim eşimde horlamıyor kükriyor. Yan odadan bile onun horlama sesini duyuyorum. Biz de yaklaşık 6 aydır ayrı odalarda yatıyoruz. ilk başlarda bana çok kızdı ama ne yapabilirimki. Artık sallamıyor bu durumu. Ama ayrı yatmak gerçekten iyi değil onun için ben de bir çare arıyorum. Bulursanız bana da haber verin lütfen.

Bende sessiz uyuduğu zaman bakıyorum bişey mi oldu diye:) bazen çok kötü horluyor uyuyunca bişey yok da ben uyandıktan sonra horlarsa uyuyamıyorum sürekli ayrı da yatilmaz ki

Evet soğukluk olur heralde ayrı yatınca essin sonuçta alışkanlık haline de geliyo bi zaman sonra bende tek yatmayi daha çok seviyorum ama çok da yatmiyorum

Bu raddeye geldi yani evliliği catirdatcak kadar tedavi olunması şart ..

Burun bandı benim esimde ise yaramadı en iyi cozum zayiflamalari eşim 5 kilo aldigindan beri sürekli horluyor ve ne kullandiysada geçmiyor ben alistim artık

Hehe ne güzel anlatmışsin bende konuyu açtığım zaman delircektim eşim horluyor oglun uyaniyo sürekli aldım gittim içerde yattım çocuk uyudu uyanmadi babasının sesinden mi uyumadi bilmem artik:)

Allah yardımcın olsun..

Bende gece kaç gece uyandığımı bilirim mis gibi uykumdan uyur numarası yapıp adamı dürterdim sonra aniden yüksekden düşer gibi yapıp tekme sallardım yorgana sonra eşim dediki yavrum sabaha kadar horluyon bide yetmiyor tekmikliyon ne ayaksın sen yaaaahadiiii leeeennnn ben hiç horlarmıyım bi kerem biz kadınlar nazik yaratılmışız kimyamızda yuuuuuukkkkkk dedim adam kayıt etmiş kanıtladı hemen dr gittim sonuç ameliyat oldum genizeti bademciklerden kaynaklanıyormuş şimdi rahat uyuyorum aslada yok horloma falan belki eşinizinde vardır bi rahatsızlığı konu sahibi eğer yoksa kesinlikle yüksek yastıkda yapıyor hiç bir şey fayda etmiyorsa arada tekmikle yorganııı şimdi aynısı arkadaşım yapıyor yüzde yüz işe yarıyor dedi hee bide uyur numarası yapıp bacaklarımı sert şekilde eşimin üzerine koyuyorum anında horultu kesiliyor dedi

Hehehe valla ben ne yapacagimi şaşırıyorum yorgan cekstiriyorum evet bazen ayağımi üstüne atıyorum yastığı cekistiriyorum bazen çok horluyor bazen az yorgun olunca da çok horluyo

Bende sessiz uyuduğu zaman bakıyorum bişey mi oldu diye:) bazen çok kötü horluyor uyuyunca bişey yok da ben uyandıktan sonra horlarsa uyuyamıyorum sürekli ayrı da yatilmaz ki

Evet mesela ben çocuğumuzun bizim ayrı yattığını görmesini istemiyorum aile bütünlüğü sonuçta anne baba beraber aynı odada uyur çocuklar böyle görür böyle bilir

Dediğim gibi yürüyüş+spor bize fayda etti diye düşünüyoruz eşim futbola başladı 2-3 haftadır gidiyor son 1 haftadır horlamıyor

Bize o burun bantları fln fayda etmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…