Bıktım bu adamın horultusundan ya...

Ayrı yatmak da iyi değil aslında ama ne olursa olsun yatakları ayırmamak gerekirmis. Keşke kökten bi çözüm olsa

Horlaması beni rahatsız etmiyor ,biliyorumki yorgun işi ,yorgun olduğu gün daha çok horluyor ,inanın müzik gibi dinliyorum
Bana çok batıyor hiç müzik gibi gelmiyo aslında mantıklı kulaklıkla müzik dinlemek ama bu seferde oğlum uyanır duymam benim için çözüm değil sanirim

Birbirlerinin üstüne atmaları yok mu super:) benim annemde horladigini kabul etmiyodu

alırım çocuğumu direk yatak odasına kendide kocaman salonda isterse seranat yapsın ses gelmiyor bile

Eşim de çok horlardı.
Sonradan burnunda et ve kemik kayması olduğu ortaya çıktı.
Ameliyat olunca düzeldi.
Sağlık problemi de olabilir yani KBB'ye gitmesinde fayda var.

Eti aldırsa faydası olur mu ki valla bizimkinde et yok burun delikleri de kocaman ama nasıl nefes alamıyo bilmiyorum
hay allah iyiliğini versin eşimin kide kocaman ama faydası yok bi horluyo sanırsın buldozer çalışyo iç organları ağzından fırlayacak nerdeyse o derecee

Keske horluyo diye esinize kizmak yerine onu anlamaya calissaniz. Heralde oda istemezdi degil mi horlamayi. Belli ki bir saglik sikintisi var odayi terk etmek yerine cozum arayin dr. Gidin mesela.
Benim esimde cok horlar hatta nefesi kesilir cogu zaman israrim uzerine dr. Gittik uyku apnesi oldugunu ogrendik simdi cpap cihazi ile yatiyor ve cizahi takip uyudugunda uyanir uyanmaz "ben simdiye kadar hic uyumuyormusum. Ilk defa uykumu aldim ve kendimi dinc hissediyorum" dedi.
Sizde esinize kizmak yerine lutfen doktora gitmesi icin ikna edin zira sizin rahatsiz olmanizdan cok daha buyuk sorun onun kaliteli uyuyamasi ve bu yuzden ileride ciddi saglik problemleriyle karsilasacak olmasi. Asil zorluk o zamab baslar iste

Sesinden rahatsız olmak yerine keşke sağlığından Endişe ediyor olsaydınız. Çünkü horlamak en çok kişinin kendisi için Zararlı. Odandan göndermek ya da odadan kaçmak yerine onun sağlığını düşündüğünüzü hissettirseniz.

uyku kliniği / Laboratuvarı olan bir hastaneye gidin. üç doktor muayene ediyor sonra teşhis konuluyor. belki uyku bozukluğu vardır. yada burun eti vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…