- 20 Mart 2014
- 830
- 1.021
- 63
- 47
İnsan gibi horlarsan işe yarıyor. Benim annem kükrüyor kutuyu da yapıştırsa boşşBnde merak ediyorum ise yarıyorsa hemen alalim
Eti aldırsa faydası olur mu ki valla bizimkinde et yok burun delikleri de kocaman ama nasıl nefes alamıyo bilmiyorumbi eşimemi yaramadı yav gerçi onun burnunda et var
Ayrı yatmak da iyi değil aslında ama ne olursa olsun yatakları ayırmamak gerekirmis. Keşke kökten bi çözüm olsabende mi sorun var horultusundan köşe bucak kaçıyorum sürekli dürtüyorum yan dön öte tarafa dön diye.bazen gidiyorum başka yerde yatıyorum.burun bantları pahalı hemen bitiyor ama işe yarıyor tam kesilmiyor ama sesi ksılıyor horultunun.bazende küsüyor dürttüğüm için onu.çok üzülüyorum ayrı yatarsak hep nolur diye.
Bana çok batıyor hiç müzik gibi gelmiyo aslında mantıklı kulaklıkla müzik dinlemek ama bu seferde oğlum uyanır duymam benim için çözüm değil sanirimHorlaması beni rahatsız etmiyor ,biliyorumki yorgun işi ,yorgun olduğu gün daha çok horluyor ,inanın müzik gibi dinliyorum
Haha Allah iyiliğini versin..İnsan gibi horlarsan işe yarıyor. Benim annem kükrüyor kutuyu da yapıştırsa boşş
Bende öyle yapıyom ama bazen uyaniyo çok sinirleniyo bigün vurcak diye korkuyorumYastigini cekistir . Ben oyle yapiyorum.
Birbirlerinin üstüne atmaları yok mu super:) benim annemde horladigini kabul etmiyoduOoofff son zamanlarda benim derdimde buuuuuBen bekarım ama bu konuda babamdan şikayetçiyim Evin duvarları aşırı ince ve her ses çok net duyuluyor. Mesela bu gece horlamasına uyandım ve yaklaşık 20 dk uyuyamadım. Sabah uyardım. Doktora git çaresini bul dedim ama hiç ciddiye almıyor. Annen horluyordur dedi Napacağız bilmiyorum...
Evt genelde sırt üstü yatınca oluyo ama çok donuyo elinde değil ki insanın ben yattığım gibi kalkıyorum ama eşim öyle degilKilo versin, KBB uzmanına görünsün, sırt üstü uyumasın.
AlemSin yaa ilk defa böyle bişey duydumBen de aksine çok severim horlayan erkek.
Huzur bulurum ev inledikçe.
Benim kocamın da sigarayı bırakınca ve kilo vermeye başlayınca horlaması iyice azaldı.
Bnde merak ediyorum ise yarıyorsa hemen alalim
Bilmem eskiden beri böyleyim...AlemSin yaa ilk defa böyle bişey duydum
Eti aldırsa faydası olur mu ki valla bizimkinde et yok burun delikleri de kocaman ama nasıl nefes alamıyo bilmiyorum
bende eşime vurmuşumBende öyle yapıyom ama bazen uyaniyo çok sinirleniyo bigün vurcak diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?