Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet mesela ben çocuğumuzun bizim ayrı yattığını görmesini istemiyorum aile bütünlüğü sonuçta anne baba beraber aynı odada uyur çocuklar böyle görür böyle bilir
Dediğim gibi yürüyüş+spor bize fayda etti diye düşünüyoruz eşim futbola başladı 2-3 haftadır gidiyor son 1 haftadır horlamıyor
benim babamda vardı aynı problem ben çocukken ameliyatla küçük dilini aldılar. eskisine göre çok farketti. yüzde yüz çözmedi ama faydası oldu. yine de düzgün pozisyonda yatmadı mı horluyo. bugün sizi rahatsız eden bu horlama ilerde çok ciddi hastalıklara yol açabilir hatta kalp krizine neden olabilir eşinizde. söyleyin sigarayı bıraksın. sigara da horlamanın etkenlerinden...
benim babamda vardı aynı problem ben çocukken ameliyatla küçük dilini aldılar. eskisine göre çok farketti. yüzde yüz çözmedi ama faydası oldu. yine de düzgün pozisyonda yatmadı mı horluyo. bugün sizi rahatsız eden bu horlama ilerde çok ciddi hastalıklara yol açabilir hatta kalp krizine neden olabilir eşinizde. söyleyin sigarayı bıraksın. sigara da horlamanın etkenlerinden...