Benim anlamadığım vazgeçtiğiniz adamla nasıl sevişiyorsunuz hadi sevişiyorsunuz nasıl korunmuyorsunuz hayret yani.
Benim anlamadığım vazgeçtiğiniz adamla nasıl sevişiyorsunuz hadi sevişiyorsunuz nasıl korunmuyorsunuz hayret yani.
Bu adamdan tam vazgecmisken hamile kaldigimi ogrendim
Annesini aramasinda bir dakinca göremedim. Benim esim de arar hergu annesini. Hatta ben her aksam sorarim annenler napiyor konustun mu diye ki bizde en az haftada bir defa gideriz kayonvalideme.ozel bi problem olmadi ama bunu haykirmaya ihtiyacim vardi ! Tabi kocamin yuzune durduk yere boyle birsey diyemiceme gore buraya yazmaya karar verdim.
Biz haftada birgun kv gideriz, kocam iki gunde bir hatta bazen hergun arar ! Annesinin agziyla konusan bi insan, onlar ne dese ne yapsa dogru ! Gecmiste onlar yuzunden cok huzursuzluk cikti evimizde (gecmis dedigim iki ay oncesine kadar) ! Bide utanmadan aileme karsi tahamulsuzdur hic bir sorun yokken !
Bu adamdan tam vazgecmisken hamile kaldigimi ogrendim ve simdi karnimdaki bebisim icin son sansini verdim ama tahamul edemiyorum hergun annesini aramasina ! tam bi ana kuzusu ve bu benim ona olan saygimi kaybetmeme sebep oluyor. Ben bile aramiyorum hergun ...
klasik erkekozel bi problem olmadi ama bunu haykirmaya ihtiyacim vardi ! Tabi kocamin yuzune durduk yere boyle birsey diyemiceme gore buraya yazmaya karar verdim.
Biz haftada birgun kv gideriz, kocam iki gunde bir hatta bazen hergun arar ! Annesinin agziyla konusan bi insan, onlar ne dese ne yapsa dogru ! Gecmiste onlar yuzunden cok huzursuzluk cikti evimizde (gecmis dedigim iki ay oncesine kadar) ! Bide utanmadan aileme karsi tahamulsuzdur hic bir sorun yokken !
Bu adamdan tam vazgecmisken hamile kaldigimi ogrendim ve simdi karnimdaki bebisim icin son sansini verdim ama tahamul edemiyorum hergun annesini aramasina ! tam bi ana kuzusu ve bu benim ona olan saygimi kaybetmeme sebep oluyor. Ben bile aramiyorum hergun ...
Kadın olayı çözmüş ya vallahi helal olsun çok güzel taktikler. ..sorun şu ki bunu uygulayacak kişide ikna kabiliyeti var mı? Mesela ben böyle bir sorun yaşasam hayatta kendi fikrimi kocama isleyemem. Neden derseniz bende o kabiliyet yok :)iyi de arasın size ne
sizi zorla götürmesin
bunu da yumuşak geçişle sağlayın
karnım ağrıyor belim tutuyor
ben evde kalayım annenler bekler sen git gibi
kendi gidişinizi azaltın
hamilelik ilerledikçe de yalnız bırakma beni moduna girin
bebek olunca haftada bir kv ziyareti çok olur
adamın ana kuzusu olması değişmez ama her konuda onun fikrini yüceltin
en iyisini sen bilirsin diye pohpohlayın
ben her şeyi sana danışırım havası verin
kendi istediklerinizi işleyip o istiyormuş gibi yapın
böylelikle annesinin fikrinden üstün olduğunu hissetsin 9 ayda
zira bebek doğunca ana kuzusu olmayan adamlar bile anneleri bebek hakkında bir şey söyleyince hemen onu yapmaya kalkıyor
kadinin sana bir zarari dokundu mu?ozel bi problem olmadi ama bunu haykirmaya ihtiyacim vardi ! Tabi kocamin yuzune durduk yere boyle birsey diyemiceme gore buraya yazmaya karar verdim.
Gözden ırak olan gönüldende ırak oluyor eşimin ailesini en son ramazan bayramının birinci günü görmüştüm şükür ki daha görmedim sende görme kafan rahat olsun eşine mutluluğuna bak onları konuşma senden iyisi olmaz.ozel bi problem olmadi ama bunu haykirmaya ihtiyacim vardi ! Tabi kocamin yuzune durduk yere boyle birsey diyemiceme gore buraya yazmaya karar verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?