Bıktım bu canavarlardan

Ailesiyle konustum ama annesinin verdigi tepki içler acısı hayvanı seviyor diyor böyle sevgi yere batsın kendisi nasıl cocugunu seviyorsa artık

Kaç dernege yazdım Orman ve su işlerine yazdım belediyeye rica ettim hiç biri ilgilenmedi polis zaten bakmıyorlarmıs yetişemiyorum video çeksem elim ayagım bosalıyor

Canim video çekeceksin polis cagiracaksin benim sahipliği kedimi öldürdüler diyeceksin. Bütün kedilere tasma al tasma tak.

Bu arada apartmanda imza toplayıp aileyi huzuru bozmaktan dolayi attirabiliyorsun. Acaba mahalleden de attiririlabilir mi?

Videoyu sosyal medya da çocuğun ailesinin adını da vererek paylas.

Yazik günah ya kedileri arabanin altina atmak da nedemek sinirlendim ya. Bunlarin analarinda da hic merhamet duygusu yok herhalde insaf ya gercekten insaf. O kedi seni rahatsiz mi ediyor ne ediyor hic sevmiyorsan yemek vermessen isine bakarsin devam gidersin. Ama öldürmekte nedemek el insaf ya vicdansizlar kücücük yasta katil oluyorlar anasi babasi da gurur duyuyordur cahiller

tamamen suç o tülün arkasına gizlenen annelerinde. Allah hepsini bildiği gibi yapsın. çocuk doğurmak 5 dk yatıp hamile kalıp doğurup sokağa salmak değil onun tüm gelişiminden sorumlu olmak. böyle insanlara doğurma izni verilmemesi lazım hatta bu tür olaylarda direk aileyi hapse atmaları lazım ama sistemin umurunda mı kedi yavrusu

cocugunun yaninda hayvana yemek vermesen de ogrenebilir aslinda hayvan sevgisini onun da bir canli oldugunu.ben mesela cok korkuyorum hayvanlardan hayatta basini falan oksayamam ama cocuklarima surekli soyluyorum onlarin da annesi babasi var onlar da uzulurler onlara birsey olursa,onlarin da cani yanar seklinde.mesela ogretmenim.cocuklara surekli asilamaya calisirim hayvan sevgisini.koy gibi bir yerde ogretmenlik yapiyordum.cocuklara bu konudan bahsederken diyorlar ki benim annem kedinin kafasina kurekle vuruyor,birisi bizim inegimizi annem dovuyor ama .inan saskin saskin baktilar soylediklerime.akillarina bile gelmemis .herkes cocuguna ogretse bunlar olur mu.o cocuklarin anne babalari suclu en basta.

Ay uzuldum sabah sabah ya..
Bnm oglumda acayip hayvan sewer
Izin veririm dokunsun sevsin ama canini acitmadan sev annem derim
Bu anneleri hic mi yapma etme demiyo ya
Konusmadiniz mi anneleriyle hic

Çok üzüldüm çok. Allah yardımcınız olsun ne denir ki çok zor bu tiplerle dip dibe aynı havayı solumak
Hayvan sevmeyen merhametsiz çocuk yetiştiren annelere de yazıklar olsun. Ay nasıl beddualar savurasım geldi nasıl!!! Çok üzüldüm ya çok..
Bugün kediyi öldüren ve buna gülebilen çocuk ileride en ağır sapık yada katil de olur haberleri yok. Sevilay Atasoy hep diyor tüm katiller önce hayvan öldürerek başlar diye.
Hele hele hayvanın canını candan saymayanlardan öyle nefret ediyorum ki. Ha insan öldürmüşsün ha hayvan farkı yok.
Hatta bu iğrençliği yapıp gülen çocuktansa o kedinin daha çok yaşamaya hakkı var da neyse.
Taşının o pisliklerin olduğu yerden gerçekten vicdanı olan insanların olduğu bir mahalle vardır elbette.

Bir de şu Eskişehir'deki kedi katilinin öldürdüğü kedi bir başkasının kedisiydi. Yani karnesi vardı. Kabahatler kanuna göre başkasının malına zarar verme davası açabilmişlerdi karnesi olduğu için. (hayvana mal demek de ayrı bir rezillik ama napalım kanunlarda hayvan öldürmek suç değil!) Siz oradaki tüm kedilere kendi adınıza karne çıkarsanız en azından bir daha böyle bir rezillik yaparlarsa para ödetirsiniz ailelere. Belki o zaman insan gibi davranırlar.
Hatta bir veterinere sorsanız kedileri görmeden de belki çıkarır karne. Neticede kediler ölmesin diye bir seferlik yapar belki bir şey.

İşte katiller tecavüzculer sapıklar böyle yetişiyor

allahın belalari güçleri ağzı dili olmayana yetiyor

Kaç defa yazıp sildiğimi bilmiyorum yok yok yetecek cümle yok içim buruldu Allaha havale ediyorum

Kedi kopekten igrenen insan dolu. Gunahmis falanmis. Ama oldirmek gunah degil! Aklim almiyor. Cocuklari da kendileri gibi yetistiriyorlar. O kadar uzuldum ki..
hayvanlar da Allah'ın yarattığı, elbette onların da canına kıymak günah ve ahirette hesabı zor verilir.

Resmen ağzım açık okudum konunuzu. Nasıl bu kadar vicdandan, merhametten, insanlıktan yoksun çocuklar yetiştirebiliyorlar pes doğrusu. O çocuklar büyüdüklerinde şiddetin ve bir canlıyı öldürmenin normal olduğu düşüncesiyle hareket edecekler eminim. Yazıklar olsun böyle anne-babaya hep söylüyorum mühim olan doğurmak değil eğitebilmek ve yetiştirebilmek. Bu eğitimi veremeyecek kişilerde anne-baba olmasın artık. 7 yaşındaki oğlum gittiğimiz restorantın bahçesinde yemek yerken kedi dolaşıyordu bir kişi korktuğu için garson tekmeleyerek çıkarmak istedi kediyi. Oğlum masadan kalkıp bağırdı onunda canı var tekmeleme kediyi canını yakıyorsun senin getirdiğin hiçbir şeyi de yemek istemiyorum sen kötü birisin dedi.

Kafalarını kirsaydin pisliklerin

ciddi anlamda ilgisiz, sevgisiz, sadist ve psikopat bir nesil geliyor.. ha bir kedi yavrusunu atmışsın arabanın altına ha bir insan yavrusunu.. gelecekten korkuyorum, bugünümüzü mumla aratacak bize gelecek..

Verin polise hem hapis hem de para cezası var bu fiillerin en olmadı kabahatler kanunundan ceza yer gözleri korkar pisliklerin

küçükken kediyi arabanın önüne atar yarın gelir bizi bıçakalar. aksi bi durum düşünemiyorum. ne biçin insan yetiştirmek bu ya? size tavsiyem bu kadar bağlanmayın. zor biliyorum ama türkiye gerçeği.

nasıl anne baba bunlar ya.. psikopat yetiştiriyorlar.. içim acıdı, vicdansız pislikler, çocuk değil canavarlar gerçekten..

Hayvanlardan korkarım, hepsinden hem de.
Ama çocuklarım bu korkumu farketmesin, onlar hayvan sevsin diye yanlarında hiç belli etmiyorum.

O edepsiz çocuklara hiç birşey öğretmeyen ana babalardır asıl suçlular.işte böyle böyle yetişir suçlular, azılı katiller.
Önce hayvan öldürmeye göz yumarsın, sonra insan öldürürler.
Yazık yahu, çocuğun dışarıda oynarken arada zahmet et de camdan bakıver, ne yapıyo ne ediyo diye, çok kızdım üzüldüm.
Gitgide vicdansız bir nesil yetişiyor gibi.. Çocuk masumluk timsalidir, bu ne?

günah ya.. o da bi canlı.. bizi büyüklerimiz karıncaya bile zarar verme diyerek yetiştirdi.. kınamak istemiyorum ama sessizce perde arkasından izlemek de insanlık değil..

Lutfen sahiplendirinn
Anne sütten kessin şimdi almak isteyen olursa ki çok zor
Tasma takma ile sahiplenme olmuyor karnesi olacak özel veteriner karne düzenliyor polis de karısmıyor hayvanlara anca aile ile gidip küfürleşip kavga edicem hayvan mal diye geçiyor kanunda anca mala zarar vermeden dava açabilirim. Hangi birini attırıcam var 13 çocuk bunların yaşlarıda ufak kızlı erkekli
İlk okul çağındalar çoğu ile aynı sokakta oturduğumdan bile şüpheliyim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…