Evde 2 kedim var birde 2 aylık bebegim yerim olsa bırakmam onları ama ben aldıkça onlar başka yavrular bulup getiriyorlaro zaman sana kalıyor bu görev, ben olsam o yavruları evıme doldurmuştum o hayvanı da çoktan evıme alıştırmıştım , öbür türlü net katil olurum Allah dagına göre kar veriyor demek ki siz sabırlısınız, ben çıkıyorum konudan kötü oldum umarım bir hal çare bulursunuz
Sizi cok iyi anliyorum ki... Annemin bir sozu var " insan olmayan insanlar, gerci insanlari insanligindan cikartiyormus" Ve bunun anlamini yeni ogrendim. Ben de binamizin onundeki kedileri besliyorum ve komsularimiz buna karsi geliyolar. Sevmiyorlar hatta da tas bile attmislardi kedilere. Ve end son kedileri zehirlemesinden korkmaya basladim. Ben ne yaptim diye dusunmeye basladim yani kedileri hedef gibi koydum by insanlarin onunde. Iste kedileri iyilik yapmaya calisirken belki de tehlikeye attim. Size Ne soyleyebilirim ki... Anneleri sahiplendirmeye calisin ve Eger mahallenizde kedilere karsi o kadar kotu davranan kisiler varsa daha uzak bir yerde kedilere yemek vermeye calisin. Ben mesela gecelerde gec saatlerde kedilere gizlice yemek vermeye basladim... Gercekten cok uzucu bir durum. Ve kedileriniz arabalarin onune attigi cocuklarin sessiz kalan anneleri ve babalari gercekten anlamiyorum...herkese iyi geceler o kadar üzgünüm o kadar sinirliyim ki kelimelerden ateş bile çıkabilir.
2 senedir Oturduğum sokakta kedileri besliyorum düzenli olarak bana yardımcı olan bir komşum daha var. 2 anne kedimiz 8 yavrumuz vardı. Sokaktaki çocuklar bir rahat vermediler günlerce ordan oraya tasıdık yavruları. Çocuklara yalvardım, onlara marketten istediklerini aldım rahatsız etmemeleri için ama sonuç bugun yine yavruları alıp hızla geçen arabaların önüne atıp öldürdüler. Gördüğüm manzarayı anlatamam o can çekişen minicik yavruyu görüp gülüyorlar. Bagırdım çagırdım artık tükendim. Bir tanesinin annesi çıkıp ne oldu demedi anca tülün arkasından sessizce izlediler. Çocuk doğurup sokağa salmak tek marifetleri. 2 senedir onlardan kurtarıp sahiplendirdiğim, yada annesini bulamadığım için melek olan bu kaçıncı can. İsyan etmemek elde değil. Her kedi miyavlamasına cama balkona koşuyorum. Koca yaz bu canavarlarla bogusmaktan yoruldum.
gene bilemem ama bunlarin içinden katil cikabilir haklim durda yaBüyüdüklerinden aynısını ailelerine yapacaklarından hiç şüphem yok
bu nasıl caniliktir çok fena oldum. ben olsam o çocukları evire çevire döverdim anneleri de izlesin bakalım.herkese iyi geceler o kadar üzgünüm o kadar sinirliyim ki kelimelerden ateş bile çıkabilir.
2 senedir Oturduğum sokakta kedileri besliyorum düzenli olarak bana yardımcı olan bir komşum daha var. 2 anne kedimiz 8 yavrumuz vardı. Sokaktaki çocuklar bir rahat vermediler günlerce ordan oraya tasıdık yavruları. Çocuklara yalvardım, onlara marketten istediklerini aldım rahatsız etmemeleri için ama sonuç bugun yine yavruları alıp hızla geçen arabaların önüne atıp öldürdüler. Gördüğüm manzarayı anlatamam o can çekişen minicik yavruyu görüp gülüyorlar. Bagırdım çagırdım artık tükendim. Bir tanesinin annesi çıkıp ne oldu demedi anca tülün arkasından sessizce izlediler. Çocuk doğurup sokağa salmak tek marifetleri. 2 senedir onlardan kurtarıp sahiplendirdiğim, yada annesini bulamadığım için melek olan bu kaçıncı can. İsyan etmemek elde değil. Her kedi miyavlamasına cama balkona koşuyorum. Koca yaz bu canavarlarla bogusmaktan yoruldum.
yine yavruları alıp hızla geçen arabaların önüne atıp öldürdüler. Gördüğüm manzarayı anlatamam o can çekişen minicik yavruyu görüp gülüyorlar.
herkese iyi geceler o kadar üzgünüm o kadar sinirliyim ki kelimelerden ateş bile çıkabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?