- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.892
- 773
- Konu Sahibi GloomyLady
şu anda sokakta bir çocuk "nerdesin aşkım buradayım aşkım" diye şarkı söylüyor(du). annesi gel artık yeter diye bağırıp susturdu eve aldı herhalde:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahahaha cok güldüm:))Babaannem çocuklar çok gürültü yapınca çiçekleri suladığı tas ile su atıyordu![]()
![]()
Bende ankaranın en merkezi yerindeyim ama sadece bizim sokakta saydım tam 20 çocuk bağırarak top oynuyor gece 1 de evlerine zor gidiyolar.
Dün önce alo gürültüyü aradık onlar 153 mavi masayı arayın dedi onlar zabıtaya yönlendirdi zabıta polise. Nefret ettik aramıyoz. Ben bağırıp susun demekten bıktım.
Eşim işe gidiyo sabah ve uyyamıyo hergün bağırmak işkence huzur kalmadı resmen. Biz eskiden babalarımız işten gelince eve girerdik okul tatilken bile uyku düzenimiz değişmezdi. Bu çocuklar bugün böyle söz dinlemezse ilerde ne olacak bilmiyorum ama çaresini sordun söyleyim bi çaresi yok. Ben elimden bi kaza çıkacak diye korkuyorumşuan mesela yine dısardalar bagırdım tamam abla dediler gram ses eksilmedi yemin ediyorum allaha havale ediyorum artık bas basta küfür ediyorlar top seside değil sadece beddua da etmek istemiyorum
Eşim işe gidiyo sabah ve uyyamıyo hergün bağırmak işkence huzur kalmadı resmen. Biz eskiden babalarımız işten gelince eve girerdik okul tatilken bile uyku düzenimiz değişmezdi. Bu çocuklar bugün böyle söz dinlemezse ilerde ne olacak bilmiyorum ama çaresini sordun söyleyim bi çaresi yok. Ben elimden bi kaza çıkacak diye korkuyorum
Uyku için kulak tıpaları var sabah alarmı duymakta zorlanmazsan onlardan kullan.gerçekten çok sinir bozucu yazlardan nefret ediyorum sırf bunlar yüzünden nasıl aileleri akıl edemiyor nasıl demiyor ki insanları rahatsız etmiyorsunuz anlamıyorum gerçekten tahammül sınırlarında olsa sorun etmem ses olaylarını ya da arada sırada bir olsa sonuç olarak uyumam gerekiyor ama uyuyamıyorum
Uyku için kulak tıpaları var sabah alarmı duymakta zorlanmazsan onlardan kullan.
Evimi çok seviyorum ama taşınmayı bile düşünüyoruz bu sebepten. Allah ailelerini hidayet etsin. Çocuk düşünemiyo tamam ama aileler düşünebilir.
Benim anneannem de bir kere "Bak jandarmayı çağıracağım sizi hapse atarlar" diye korkutmustu çocukları. Yaşlıların damarına basıldığında kötü oluyor![]()