• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım bu çocuklardan

Ihbariniz merkeze yaparsınız. Merkez hangi bölge ve semtteyseniz onun devriye ekiplerine anons geçer. Devriye ekiplerinden hangisi EN yakinsa o intikal eder. Bunu da merkeze anonsla bildirir. Gelmedilerse onemsemediler demeyim. Çünkü ekmek kapim da :) tekrar arayın merkezi

Ihbariniz merkeze yaparsınız. Merkez hangi bölge ve semtteyseniz onun devriye ekiplerine anons geçer. Devriye ekiplerinden hangisi EN yakinsa o intikal eder. Bunu da merkeze anonsla bildirir. Gelmedilerse onemsemediler demeyim. Çünkü ekmek kapim da :) tekrar arayın merkezi
önemsemedilerse gelmeme sebepleri ne olabilir ki yarın ben bu cocukların birde videosu çekeyim artık bıktım bir çözüm bulsunlar

Ayni sokakdami kaliyoruzki :KK48:.. Camı örtup oturuyorum valla, allahtan havalar serin gidiyorki evde bunalmiyorum...

Luks diyebileceğim bir sitede oturuyoruz. Gece 3e kadar hem küçük çocuklar parkta oynuyor, hem de ergenlik çağındaki gençler oturuyor. Gençler gitar vs calarsa güvenlik uyarıyor. Ama çocuklara birşey yapılamaz.
Hele mahallede sokakta hiç birşey denemez malesef. Okul da kapandi, erken kalkma dertleri yok, bütün yaz hepsi sokakta sabahlar :D

Ramazan'dan dolayı böyle bence sahuru bekliyorlar..Bizim burada da öyle ama bayramdan sonra öyle olacağını sanmıyorum.

sokağımızdaki çocuklar gece 3 e kadar bagıra bagıra sokaktalar artık yemin ediyorum bıktım kimsede bir şey demiyor laftanda anlamıyorlar arkadaşlar buna bir çözüm yok mu nereye şikayet edilir
Aynen ya polisi arasanız ? Nasıl bir mahalle orası ! Bütün sene böyle miydi

Of çok zor ya. Bizim yandaki bücür de sabaha kadar oturuyor annesiyle babasıyla. Elinde müzikli tabancası öttürüp duruyor. Bir şey demedim şimdiye kadar ama dışarda görürsem söyleyeceğim. 2 yaşındaki bebe sabah 5e kadar oturmamalı.

Geçen gece 2 de annesiyle birlikte ali babanın çiftliğini söylüyorlar kadın çocuktan daha çok bağırarak mööö mööö diyor :KK70: sinirim bozuldu valla.
Dayanamaz ohaa ohaa bırrrşş derdim herhalde yandan:rolleyes::rolleyes:

Ay yok artık, çocuklara bu kadar bilenmeyin yahu.
Sitelerde çocuklar hep bahçede, sizin sokak sanırım sadece Ramazan'da öyledir.

Yaşlarını bilemiyorum, küçükse pek olmaz da ama büyüklerse bazı arkadaşların dediği gibi polis aranabilir.

Ben doğum yaptığımda, gerçi hastanem tam deniz kenarındaydı ve dezavantajlı bir yer elbette. Bir grup genç gelip tam benim odanın olduğu tarafta şarkı söyleyip bağırıp çağırmaya başladı. Bende polisi aradım. Bir süre sonra gelip dağıttı polis onları.

Ben değil ama annem uyumuştu en azından :)

Uyku kulaklığı deneyin...
Ramazan boyunca sahura kadar böyle gider bu.
Biz de sitede oturuyoruz, çoluk çocuk sahura kadar bahçede okulun son haftasından beri.
Ben de pek mutlu sayılmam ama onlarda çocuk işte bu zamanları bir kere yaşıyorlar :)
Oğlumu uyandıracak düzeye çıkmadığı sürece ses çok anlayışlıyımdır :)))

Ay yok artık, çocuklara bu kadar bilenmeyin yahu.
Sitelerde çocuklar hep bahçede, sizin sokak sanırım sadece Ramazan'da öyledir.

bizim sokak bütün yaz böyle istersenizi adresi verin sizin sokağa yönelteyim şayet benim gece 3 te çıplık çıplığa top oynayan çocuk görmek istemiyorum ramazana özelde değil her yaz böyle

O kadar cinayetler çocuk kacirmacalar tecavüzler Suriyeliler bilmem neler ortaliktayken o çocukların gecenin bi yarısı sokakta işi ne bişey olsa ah vah edecekler. Ailelerine Müge anlı izletmek lazm 25 yaşındaym annem Müge anlı sayesinde bizi bile kafese kapatacak duruma geldi:))

Karakollar 155 e ihbar olmadan gelemiyorlar diye biliyorum.Ben olsam 155 i arar gelmiyorlar diye sikayetimide bildirirdim.

Yakinsa karakol gidip rica edebilirsiniz tabi birkac gece gelip dagitsalar yeter.
Polisin gelmesiyle alakalı olunca aklıma geldi balkonun altında 2 adam bi genci dövuolr dukkanlarnn önünde polisi aradım polis gelene kdr çocuğu birsuru dövdüler birazda bagrdm yukardan polisı aradm bırakın çocuğu diye salaklık ettm bunlr çocuğu dovp polis gelene kdr dükkanı kapattlr polis geldi bizi kim aradi dedi ben aradm çok kötü dövduler çocuğu dedm neyin oluyo çocuk sanane gibisinden konuşup niye rahatsız ediosnz bizi dercesine gittiler

Sokakta kimseye zararı olmadan oynayan çocuklar...Şikayet edilecek bi durum yok ortada ,polisleri de böyle boş işlerle meşgul etmesin kimse

denedim tamam geliyoruz dediler ne gelen ne giden ilgilenmiyorlar daha kesin bir sonuç alabileceğim bir yer var mı yoksa kafayı yiyicem sesleri kaydedip atabilsem keşke
Mahallenin muhtarına söyleyebilirsiniz. Muhtar aileleri bulup uyarabilir. Polise şikayet etmek tepki çekebilir.

Back
X