Dengeli birini bulmak lazjm özgüveni olan kendini kontrol edebilen karşısındakine değer veren Allah korkusu biri olmasi lazimSinir hastasi kocalari biliyorum kkdan, tam bas belasi. Ama eski sevgilimde mesela cok pasifti. Ornegin bugun baska bi konuda yazdim " mahalleden 2 3 oglan yolumu cevirdi uzerime yurudu" diye aglamadigini bilirim eski sevgilimin. Oysaki ben kendim yeri gelince doverimde dovulurumde.
Sinirli olmasin ve tercubelere dayanarak pasifte olmasin... ama iste boyle birini nasil bulucam bilemedim.
Çok güzel yazmışsın nerelisin :) sabredin derviş muradına ermiş mi yoksa beklemekten gebermis mi:sHepimiz sabrediyok başka çaremz varmı ki bebşlerin hatrı için herşeye katlanıyok işte
Dengeli birini bulmak lazjm özgüveni olan kendini kontrol edebilen karşısındakine değer veren Allah korkusu biri olmasi lazim
Nerde var bu Dersaneler ben İzmirde yim de nerden bulcaz bunları ise yarıyor muymus?Bende pek anlamıyorum hani dizide filmde görmüşsünüzdür böyle içki bıraktırmak içinde oluyor ya toplu bi yerler dershane gibi düşün
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin seçimler çok önemli irdelemek lazım aşk sevgi boşAy sunu duzeltiyim yeni gordum " mahalleden 2 3 erkek geldi" diye aglamadigni bilirim demisim. Oysaki orda agladigini bilirim diycektim. Anladin galiba zaten.
Tamda bu dediklerinden lazim bana.
Simdilik karsilasmadim boyle biriyle, bakalim. Insallah Allahim en dogru gunde onu karsma cikaricak.
Evet canım zor günler geçirdim bekarken zaten sikintiliydik evlendim mutlu olurum diye kaçış olarak mı gördüm bilmiyorum daha kötü olduÇok dolmuş çok uzulmussun sen arkadaşım yaa
I
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin seçimler çok önemli irdelemek lazım aşk sevgi boş
Evet doğru aslında böyle benim eşimin ailesinde bi tek kaynim mülayim niye acaba merak ediyorum ağaç yasken eğilirmis çocuklar etkileniyo işte herseyden buna göre de sekilleniyoTam can alıcı noktasıda bu ışte başka soze hacet yok adam olacak kiz..erkek babadan ne gormusse evinde onu yasatiyor.anne baba birbirine saygi dolu sevgi dolu ise cocuklari boyle bir ortamda buyumusse çocuklarda öyle öğrenip uyguluyor.eğer kavga dolu bir evse kavgacı sinirli ve siddete meyilli oluyorlar.Allah herkese sevgi ve huzur dolu ev yuva nasib etsin.
Güzel söylemişler bu çok önemli Allaha yaklaşmak ve öyle biriyle evli olmak ben daha çok uzaklaştım sanırım kendi çapımda yapıyorum elimden geleni de hayal ettiğim evlilik olmadiAsk sevgi bombos, hayalhanem diye bi sohbet grubu var youtube"da. O dogru kisimi adli bi videoyu vardi. Demslerdiki "sectigin kisi seni Allaha yakinlastirmiyosa her iki dunyanada hay vay"
Konuştuk çoğu şeyi ama aynı eve çıkınca daha iyi anlıyosun o zaman çok sevmiştik ayaklarımız yere basmiyodu göremedik çoğu şeyi evet annesi gibi bi es arıyom us hayali de ailecek yaşamak çok düşkün ailesine herkes iyi gecin sin hep beraber Takılalim istiyordu ama olmadı yine akillanmadi hala aynı kafada bana diyo tarafini belli et ailemi atayım onun ailesini tutayim senin soyadını değişti artık bizim soyadımızı tasiyosun diyo erkek egemen bi toplumda yaşadığımız için çok örf adete düşkün bizimki bunun zorluklarıni yaşıyoruz isteÇocuk var mı? Erkek ev işine karisiyorsa bana da itici gelir.
Klasik yetiştirilmiş gelenekselci bir eş yani. Annesinden öyle görmüştür. Kadın dediğin öyle olmalıdır ona göre.
Sakin olmak zor evet yine de sakin olmaya çalışın . Tatlı tatlı anlatın eşinize.
Bunları evlilik öncesi görüştunuz mu? Evlilik öncesi taraflar birbirine açık olmalı.
Mesela ben sürekli annene gidemem evde işlerim olur tarzı konuşmalar yapmış miydiniz?
Güzel söylemişler bu çok önemli Allaha yaklaşmak ve öyle biriyle evli olmak ben daha çok uzaklaştım sanırım kendi çapımda yapıyorum elimden geleni de hayal ettiğim evlilik olmadi
Bi oğlum var bir bucuk yaşında Allah bagislasin.Çocuk var mı? Erkek ev işine karisiyorsa bana da itici gelir.
Klasik yetiştirilmiş gelenekselci bir eş yani. Annesinden öyle görmüştür. Kadın dediğin öyle olmalıdır ona göre.
Sakin olmak zor evet yine de sakin olmaya çalışın . Tatlı tatlı anlatın eşinize.
Bunları evlilik öncesi görüştunuz mu? Evlilik öncesi taraflar birbirine açık olmalı.
Mesela ben sürekli annene gidemem evde işlerim olur tarzı konuşmalar yapmış miydiniz?
Arayanda adamin karisi bide.Yani misafir kabul etmeden öncede eşe danışmak lazım tabiki
İyi niyeti var ailesine çok bağlı annesinin babasının ağzına çok bakar ve cok etkilenir onlar ne dese doğrudur büyükler çünkü altli üstlu oturduk ısınamadim ailesine evet kocamla vakit geciremiyoduk ailesiyle evli gibiydim ne yapsam samimiyet sizim yaranamiyorum en son iftiraattılar eşim inandı onlara sonra çok pişman oldu yalvardi eve dönmem icon ama sonraları burnumdan getirdi ailem hata yaptı konuşmaya zorladı beni vurdu bu yüzden kaç kere görüsmüyorum diye çok zor günlerdi şu an görüşüyoruz Belime vurdu on gün yattım disk kayması oldu yemin etti bi daha vurmuycam diye ailesi geldi benle ilgilendi diye diyo ki benim ailem zor günümüzde yanımızda senin ailen yok kamçı yemiş benim ailemden asıl kamcilayan onlar maddi olarak yardım etselerdi iyi olurlardi heralde Allah akıl fikir versinnnBi kac kez belirttin bunu kkda canim, dikkatimi cekti. Kocan nasil birisiki?
Aaaa genişliğe bak normal mi geliyo eşine bu durum sende kadının kocasını ara size oturmaya gelcez diye bakalım nolcakArayanda adamin karisi bide.
diyorum seni niye ariyo hem beni aramasi lazim degilmi yok anlamiyo ne varmis onda.neyse geldiler gittiler.
İyi niyeti var ailesine çok bağlı annesinin babasının ağzına çok bakar ve cok etkilenir onlar ne dese doğrudur büyükler çünkü altli üstlu oturduk ısınamadim ailesine evet kocamla vakit geciremiyoduk ailesiyle evli gibiydim ne yapsam samimiyet sizim yaranamiyorum en son iftiraattılar eşim inandı onlara sonra çok pişman oldu yalvardi eve dönmem icon ama sonraları burnumdan getirdi ailem hata yaptı konuşmaya zorladı beni vurdu bu yüzden kaç kere görüsmüyorum diye çok zor günlerdi şu an görüşüyoruz Belime vurdu on gün yattım disk kayması oldu yemin etti bi daha vurmuycam diye ailesi geldi benle ilgilendi diye diyo ki benim ailem zor günümüzde yanımızda senin ailen yok kamçı yemiş benim ailemden asıl kamcilayan onlar maddi olarak yardım etselerdi iyi olurlardi heralde Allah akıl fikir versinnn
Esjniz nereli?Konuştuk çoğu şeyi ama aynı eve çıkınca daha iyi anlıyosun o zaman çok sevmiştik ayaklarımız yere basmiyodu göremedik çoğu şeyi evet annesi gibi bi es arıyom us hayali de ailecek yaşamak çok düşkün ailesine herkes iyi gecin sin hep beraber Takılalim istiyordu ama olmadı yine akillanmadi hala aynı kafada bana diyo tarafini belli et ailemi atayım onun ailesini tutayim senin soyadını değişti artık bizim soyadımızı tasiyosun diyo erkek egemen bi toplumda yaşadığımız için çok örf adete düşkün bizimki bunun zorluklarıni yaşıyoruz iste
Belime çok sukur iyi bosancam dedjm o zaman yeminler etti vurmuycam bi daha diye vurmadı mi vurdu tabi kıskançlık yaptı bişeye sinirlendi vurdu huylu huyundan vazgeçmez nasıl katlaniyorum bilmiyorum Allaha dua ediyorum Allahım böyle sürecek se evliliğim beni kurtar bu adamdan diye ıslah etsin diye dua ediyorum bugün yine saçma sapan bişey yüzünden tartıştık dün Ped istemiştim o yüzden sinirlenmis bugün patlamış ben utanıyorum bana aldırma bi daha diyo haklı ama yapacak bişey yoktu gidemedim hava soğuk diye çocukla sabah kalktı hava soğuk dedjm camları açmış cocuk usur dedjm anan in evinde dogalgaz mj vardı pimapen mj vardı sayıyo sinirlerimi bozdu ben sana kalıyorum kahvaltı hazırlıyorum donuna kadar önüne getiriyorum söylediklerine bak diyorum sinirleniyo üstüme yürüyor sonra pişman oluyo güzel konuşuyo dengesiz bi koca isteCok uzulduk ablam ya, helede sana vurmasi, dovmesi. Insan karisini korur, dovmezki ya. Simdi nasilsin? Belin nasil?
Ne yapmayi dusunuyosun peki simdi?
ErzincanliEsjniz nereli?
Belime çok sukur iyi bosancam dedjm o zaman yeminler etti vurmuycam bi daha diye vurmadı mi vurdu tabi kıskançlık yaptı bişeye sinirlendi vurdu huylu huyundan vazgeçmez nasıl katlaniyorum bilmiyorum Allaha dua ediyorum Allahım böyle sürecek se evliliğim beni kurtar bu adamdan diye ıslah etsin diye dua ediyorum bugün yine saçma sapan bişey yüzünden tartıştık dün Ped istemiştim o yüzden sinirlenmis bugün patlamış ben utanıyorum bana aldırma bi daha diyo haklı ama yapacak bişey yoktu gidemedim hava soğuk diye çocukla sabah kalktı hava soğuk dedjm camları açmış cocuk usur dedjm anan in evinde dogalgaz mj vardı pimapen mj vardı sayıyo sinirlerimi bozdu ben sana kalıyorum kahvaltı hazırlıyorum donuna kadar önüne getiriyorum söylediklerine bak diyorum sinirleniyo üstüme yürüyor sonra pişman oluyo güzel konuşuyo dengesiz bi koca iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?