Bıktım bu evlilikten

Belli ki kendisine saygısı olan, özgüvenli birisiniz. Ya bu adamı idare edeceksiniz ya da boşayacaksınız. İdare edecekseniz de artık ondan bir sevgi beklemeksizin devam edin. Gösterirse ne ala ama göstermezse en azından kırılmazsınız. Sank iyatalak hastanız varmış gibi görev olarak görün, o zaman saçma sapan lafları vızıltı gibi gelecek. Bizi bitiren sevgi şefkat beklentisi.

Amin bende az büyüsün diyordum ama emin ol büyüdükçe babasına daha da bağlı oluyo çocuk için katlaniyoruz bazı şeylere
Evet aslında mecbur Değiliz onlarda kendilerini bişey saniyo vazgeçilmez saniyo ben bi kere gittim evden iki ay yoktum çok Soz verdi geri döndüm şimdi de zorbalikla tutmaya çalışıyo bide diyo bugün kapi orda git sen bırak dedim çok istiyosan

biraz da karakter meselesi malesef..ben annemi, kardesimi canimdan cok severim. ama kahretsin ki öyle kırıyorum ki..sevgilimi de öyle. ofke kontrolü tedavisi almali eger sevdiklerine karsi boyleyse..
Bana daha çok yapıyo ailesini cok kirmiyo sma evet tedavi olmali diyorum da yok ona göre benden kaynaklaniyo evin huzursuzlugu

Gerçeği derken?
Mesela tüm bunların üstüne, ne söylerse bitirmeyi düşünürsünüz?
Bosanmak istedigini belkide.
Bi kackere onuda dedim guzellikle istemiyor olabilirsin benide kendinide yipratma diye ama hic bizmn aklima boyle bisey gelmiyo gelmezde der.
yasadigi bazi problem olmus bir erkegin kolay atlatamiyacagi seyler.sanki acisini benden cikariyo gibbi ama onuda kabul etmiyoki sebep ne olursa olsun bunun sorumlusu ben degilim ama.
gel bi yardim alalim diyorum onuda kabul etmiyor.belkide benim bu kadar yapici olmam herseye sunger cekmem onu bu hale getirdi nede olsa umursamiyo küsmüyo diye.

İnsan eşinden beklenmedik davranışlar görünce uzuluyo gerçekten ailesi maddi manevi yanındaymış ben tarafimı belli edecwkmisim bu ne demek ya aileni bırak diyo bana Allah ailesinden yana bi dirsek yedirsın de anlasın artık biktırdı valla

Bana daha çok yapıyo ailesini cok kirmiyo sma evet tedavi olmali diyorum da yok ona göre benden kaynaklaniyo evin huzursuzlugu
tabi ki öyle diyecek..ofkesine mazeret bulmali ki kendini yemesin vicdandan..cok zor sizin acinizdan. ama ben esinizi anliyorum sanirim, inanin insanin gözü dönüyor sacma sapan şeylere bile..sonra da vicdan azabi dayanilmaz oluyor..Allah yardimciniz olsun..

Tepki verdik de noldu ben çektim gittim ama yine aynı huylu huyundan vazgeçmez artık bi kulağından giriyo bi kulağından çıkıyo söyledikleri ama bazen düşününce cok koyuyor bana sadece yatakta olmaz evlilik Ben diyorum zaten işin bitince başlıyosun cins cjns konuşmaya diye bişey demiyo
Iyi demişsin o gitsin sen niye gidiyorsun bü evlilik kumar benziyor bazıları kazanıyor bazıları kaybediyo anasını Sata.. biz hep kaybedenlerden oluyoruz
kader mi diyelim seçimler mi bilmiyorum sabır bakalım nereye kadar inşallah mükafatıni aliriz

İşte dil yarasi kötü oluyo dikkat etmemiz lazım konuşmalarımiza ailen belki affeder ama el affetmez benim aileme de çok söyledi abimle konuşmuyolar şimdi pişman ama pişman olsa ne en başta konuşurken olcup tartmak gerek

Çok benziyo lar benim eşimle zor gerçekten cinsellikle bitmiyo is zaten böyle huzursuz olunca insan birlikte olmak bile istemiyo

Valla benim esim bi tuhaf demekki oyle isim bitti cekiliyim kenara yapmaz.hatta daha bi pozitif olur.kendide der hep yataga girince hersey unutur diye ama yapanda sensin unutanda.bende belki biseyler yapsam kirsam doksem benimde umrum olmaz.onun icin evliligin %100 cinsellik.

Ben evi terketsem bidaha gercekten degistigini dort dortluk bi adam oldugunu da gorsem geri adim atmam.o yuzden tutuyorum kendimi.herseyi bitirip oyle giderim.yapacagim ne varsa aynievin icindeyken yaparim onunda tavrini gorurum keskem acabam kalmaz.pisman olmam.

Ayni benimkide yatağa girince o da öyle ama başka zaman başlıyor söylenmeye sabah kalkıp kahvaltı hazırlıyorum pencereler i açmış havalandırmak için soğudu ev dedim cocuk usuyecek babanın evinde dogalgaz mi vardı pimapen mi vardı sacmasalak konuşuyo başkası olsa hazmetmez dedim bu ne demek ben gormemismiyim dedim sen nasıl kocasi dedim başladık tartismaya

Gitsen de bişey fayda etmiyor zaten aynı karakterler anladigim kadariyla bide çok aileci çok yipraniyoruz bu yuzden kendi başımıza kalamadik birbirimizi tanıyamadık eşim yüzünden çünkü herseyi yapan o dengeleri sağlayamayan o

Evet bazen boyle yapabiliyo.
Dusun yani esim gibi biri internetten cesit cesit gecelik alip supriz yapan biri.
ama niye boyle yapiyosun azcik sakin olsan ya farzet gercekten hataliyim otur konus demi.illa bagirman mi lazim.
aslinda bunun kolayi var ordan girerim bende ama kendimi bu duruma dusurmek istemiyorum.sirf o uysallasin diye o yukudemi ben ustleniyim.emin ondada kendini geri cekmeye baslar nede olsa ben yanasiyorum diye.simdiye kadar yok demedim ama artik utaniyorum kendimden degersizmisin sen ne gerek var bu kadar evliligi devam ettircem duzeltme cabasina.

Ben ne diyeceğimi bilemiyorum çünkü çözüm bulamayan benim ne yapsam kötü çünkü ne konuşsam kötü en iyisini o biliyo evli olabiliriz kocamız olabilir ama yönlendirilmeyi hic sevmiyorum

Ben ne diyeceğimi bilemiyorum çünkü çözüm bulamayan benim ne yapsam kötü çünkü ne konuşsam kötü en iyisini o biliyo evli olabiliriz kocamız olabilir ama yönlendirilmeyi hic sevmiyorum
Bakalim.insallah oda bi adim atar.sessiz sakin bekliyorum napcak.

Bendede var bu şiddet yok bana vurmaz ama sinirlenince ne dediğini bilmez suçuda bana atmaz evet sinirlenince ne dediğimi bilmiyorum fazla tepki veriyorum der ama alıştım gibi fakat zaman geçtikçe siz gibi mi olcam acaba bende mi bıkçam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…