Bıktım bu evlilikten

Boşanmak boşanmamak herkesin kendi tercihi,boşanmayı göze alan çocuk olsa da boşanıyor,var böyle kadınlar,onlar zaten yolunu çiziyor da ya bosanamayanlar katlaniyorum diyenler...katlaniyorum ne demek, sevgi falan yok gün geçiriyorum demek, tamam gün geçer de gece aynı yatak nasıl olur katlandığı biriyle nasıl birlikte olur kadın, tecavüz gibi birsey bu

Lütfen bık,kanıksama

Ben cok sordum söyledim seven insan kırmaz dedim hakaret etmez kufretmez vurmaz dedim ben kizdiriyomusum onu o yüzden böyleyim patlıyo Muş
Niyet okumayı çok ahlaki bulmadığım için eşiniz sizi gerçekte sevmiyor gibi kesin bir cümle kuramam. Ama sevgiden daha büyük bir probleme dikkat çekmek istiyorum: Eşiniz hakaret, şiddet ve kötü muamelenin hak edilebilir bir şey olduğuna inanıyor. Size, "Yaptığım yanlış, cinnet anıydı" demiş olsa, en iyi niyetli yaklaşımla tedavi edilebilir olduğu belki düşünülebilir. Oysa eşiniz, bu davranışlarının doğrudan kendisiyle değil sizinle ilgili olduğunu ve bunların ilişkiyi temelden sarsacak kadar kötü eylemler olduğunu kabul etmiyor. Bu koşullarda siz eşinizi gerçekten seviyor musunuz, yoksa sevmek istediğiniz için kendinizi buna mi inandiriyorsunuz? Gerçekten burada ifade ettiğiniz gibi tahammülünüzün kalmadığını düşünüyorsanız, kimse attığı bir imzaya omur boyu mahkum olmak zorunda değildir. Cesaret, içinizde, yeter ki farkına varın.

Ama benimkinin bu problemi zaten benle alakalı değil bunun için derslerede gitti öfke kontrolü sorunu var biraz ne yapabilirim ki ve seviyoruz birbirimiz daha 6 ay oldu evleneli

İlaç kullansın gerekirse, sorunu varsa çözümü de var, öfke kontrol sorunum var diyen çoğu kişi amirine patronuna kedidir onu napıcaz

Seven insan senin kotuye yorulabilecek hareketlerini genellikle pozitif yanindan algilamaya calisir. Ya aslinda bunu demek/yapmak isterken iyi niyetliydi şeklinde dusunur. Demekki adama batmaya baslamissin yani sevginiz azalmis

Çok güzel bir konuya değinmişsin kadına şiddetle ilgili bir makalede asıl tehlikeli olanın senin dediğin şey olduğu yazılıydı, kadını buna inandırıyor, bir süre sonra kadında başlıyor çok konuştum dövdü,yemek soğuktu dövdü...hak vermeye başlıyor yani, hem fiziken eziyet görüyor hem de manen kendine hata yaptım yapıyorum baskısını yüklüyor

İlaç kullansın gerekirse, sorunu varsa çözümü de var, öfke kontrol sorunum var diyen çoğu kişi amirine patronuna kedidir onu napıcaz
Mecburen işten çıksa iş bulması çok zor gerçi eğer patronuda tepesini attırsa orayıda bırakır benim ki artı olarak kendi yaptığı iş var daha fazla para girer eve ama hiç vaktimiz olmaz o zamanda hep işte olmssı gerekir böyle devam edicek napabilirim ki konu sahibininde dediği gibi sonra gelir öper sever her zaman sevgi gösterir ama bi sorun öfke işte yaptığım yemeği beğenmeyip tavayı yere ters çarptığını bilirim... O beni ben onu idare etmeye çalışıyoruz ayrıl demek olmuyor çünkü zamanla alıştıkçada düzelebiliyor...

İlk cümlen ne kadar tehlikeli ama toyluguna veriyorum,iş bulması zor olduğu için mecbur katlanır ama eş bulmak kolay o yüzden kırıp dökebilir

Öncelikle sen bunu sağlayacaksın ben senin karınım 3 düşünüp tartıp 1 konuşacaksın benimle diyeceksin,6 aylık evlilik 6 yılda 10 yılda ne olur aksi halde

Ben vazgeçtim şikayet etmiyorum aşığım ben kocama
Yanlış anlamayın lütfen, tüm önyargılarımdan uzak bir şekilde sadece anlamaya çalışarak soruyorum. Aşk, insanı değiştirir, dönüştürür, çoğaltır, yeniden inşa eder. Kısacası, daha iyi ve güçlü biri haline getirir. Bu kadar öfke patlamasına maruz kalarak nasıl hala "aşık" kimliğimizi koruyabiliyorsunuz?

Söylüyorum zaten hep diyorum oda biliyor ben ağladım mı içi gidiyor yeri geliyor oda ağlıyor biliyorum bana belli etmiyor ama düşünüyor fakat sevmek saygı ayrı birşey her insan dört dörtlük olamaz değil mi haksızmıyım? Ve birini seversen herşeyiyle kabullenirsin... Başta ki cümlemde ben ayrı iş ayrı beni karşılaştırma amaçlı dememiştim.

O bağırdığında yaptığının yanlış olduğunı beni kırdığını kötü yaptığını yapmaması gerektiğini söylüyorum pısırık kalmıyorum önce bunu belirtiyim. Ve oda yavaş yavaş yoluna sokmaya sabretmeye çalışıyor. Daha yeni 1 sene anca oldu en yakın arkadışını kaybetti çok fazla anıları olan kardeşi gibi olan hayatta az şey yaşamış insan değil bazen oda sakin bir hayat istiyor artık bendende bunu bekliyor biraz ama bans zorbalık yapmıyor. Ay bişey yazdım kocamı taşlamadığınız seviyorum diye bana kızmadığınız kaldı üzüldüm gerçekten.

Neyse canım daha 6 aylık evlisin buralardayız nasıl olsa iyi kötü gelişmeleri yazarsın,dilerim hep böyle aşık kalırsın

Kızlar ne dertlisiniz yaa benim eşimde değişik bir insan yeri geliyor beni o kadar mutlu ediyor ki Bazen kendimi bulutların üstünde hissediyorumYeri geliyo sinirlenince baya bi değişiyor ben bile bu adam nasıl bir adam diyorumAslında benim eşim tam bir Aile Babası iyi bir eş ancak sinir olunca hiçbir şeyi gözü görmüyor çok sevdiği eşi olan ben bile onun gözünde değersiz basit bir insan oluyorum sinir anlarında Susmaya üzerine gitmemeye tartışmamaya çalışıyorum erkeklerin çoğu sinirli galiba öyle böyle idare ediyoruz ama fedakarlık yapan bu evliliği yürütmeye çalışan dengede tutmaya çalışan çoğu şeyi içime atan içten içe yıpranan ve üzülen benim tabiki..

Siz yazdıklarınızla esinizin davranisini normallestiriyorsunuz. Arada bir kızar ama pişman olur gelir sarılır demenizden bu anlaşılıyor. Size burda gerçekler söyleniyor kimse esinizi taslamadi. Ben çekerim diyorsaniz sorun yok.
Zaten mesele bu. Dediginiz gibi hiç bir insan mükemmel değildir evet sadece bizim sabredebilecegimiz ve sabredemeyecegimiz şeyler vardır .
Benim sabrim buna yeter ben çok sakin bir insanım diyorsanız size kolay gelsin. Dilerim bir gün içinize atmaktan hasta olmazsınız.
Tabi şu da var ki esiniz sizin merhametinizle hatasını anlayabilir. Gerçekten iyi kalpli biriyse üzülüp değişmeye de çalışabilir. Umarım ikinci seçeneği yaşar ve mutlu olursunuz

Dün akşam annem yemeğe davet etti eşimin gıcıklığı tuttu gitmeyelim dedi Tamam dedim Gerçi Bugün de hep birlikte Mevlit yemeğine ve oradan pikniğe geçtik Bugün de kızıma 9 aylık bebeğim var kulağına eğildim diyorum ki babasının yanında kızım diyorum ben ne zaman ilerde seni çağırsam yanıma geleceksin geldiğimde geleceksin git dediğinde gideceksin Herkesten her şeyden önce annen olacak öncelik diyorum kocan bile sonra gelecek diyorum bak diyorum Kızın kafasına bilinçaltında neler yerleştiriyorum diye söylüyorum Bir de eşime dönüp O da oradan kıs kıs gülüyor bana Anlasın di mi biraz beni..

Ne kadar oldu evleneli ben eskiden çok kötü oluyodum yine Ağlıyorum ama artık eskisi gibi çok düşünmüyorum huyu bu diye ama yine de kulak ardı edemiyorum çok örnek varda artık unutuyorum soylediklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…