Bıktım bu evlilikten

En degisigi benimkidir heralde.diyetteyim bisey yemiyorum bunu biliyor.su saatte en sevdigim pastaneden kek borek corek pasta ne varsa doldurmus gelmis.kendi yemez hele kendi icin almaya hic gitmez.seytan diyo bi cay demle otur hunharca ye hepsini ama 6 kilo vermisken olmax diyorum.
gelip konusmak bu kadarmi zor ya.illa benim gitmemi bekliyo elinden ne gelirse yapiyo.

Alışıyoruz heralde bu duruma ćok içimden gelmiyo birlikte olmak ana o aynı şeyi düşünmüyo biz karı kocayiz tartışabilirz kirabilirim ama kusemeyiz kafasinda

Şu an gerçekten bilinçaltına yerleşir mi bilemiyorum ancak lütfen anlayacak yasa gelince, sırf esiniz empati yapsın diye böyle şeyler demeyin yavrunuza. Onun küçük dünyasında nasıl bir yıkım oluşturur bilinmez. Çocuklar çok hassastır.
Kaldı ki esiniz bugün ailenizle birlikteymis yani büyütücek bişey de yok ortada. Her gün görüşmek istemeyebilir. Muhtemelen sizde kaynananizla her gün görüşmek istemezseniz .

Çok güzel analiz etmişsiniz sağolun evet cesaret içimizde korkmuyorum ondan tehditler etse de giderim ama ümit olduğu için duruyorum hala ümit ede ede yaslanicaz büyük ihtimal ama bilmiyorum artık begenmiyosan boşan dediğimde deliriyo çok ağzına alıyorsun Boşanmayı diyo ama böyleyken de olmuyo gerçekten kafam allak bullak

Haklısın canim doğru konustun çocukların etkilenmesine bende karşıyım.böyle guzel uyarılar için tesekkur ederim.

Seven insan senin kotuye yorulabilecek hareketlerini genellikle pozitif yanindan algilamaya calisir. Ya aslinda bunu demek/yapmak isterken iyi niyetliydi şeklinde dusunur. Demekki adama batmaya baslamissin yani sevginiz azalmis
Ben hep dediğin gibi düşündüm toz konduramadim eşime ailesini suçladım hep ama görmemişim asıl suç eşim deymis hatta bende suçluyum çok herseye evet demekle

Ben hep dediğin gibi düşündüm toz konduramadim eşime ailesini suçladım hep ama görmemişim asıl suç eşim deymis hatta bende suçluyum çok herseye evet demekle
Eşinizin sizi hangi davranışlarinizdan dolayi suçluyor peki?
Sen sebep oluyorsun demiş. Ne yapıyorsunuz ona göre?

Bu tarz yaşamayı istemyenler olabilir bende istemem ama bunun içinde boşanılmaz bence kendi kocamdan bahsediyorum adam olacak kız senin kocanı anlatta bilelim senin hayatını nasıl yemiyor?

Sakinim ama bi yere kadar bende şimdi size karşı kötü konuşucam zor duruyorum kırmamaya çalışıyorum...

İyi dilekler için teşekkürler ama iğneler şekilde dua edenlerede başına gelsinde gör diyorum.

İşte iki farklı karakter ortaya çıkıyo bizimki sadece cinselliğe gelince benimle çok güzel konuşuyo hep eleştirir beni bende eskiden sınırlıyken susuyodum şimdi tam tersine hakli oldugum için konuşuyorum artık saçma sapan sebepler yüzünden tartışma çıkarıyor Allah sana da sabır versin

Bu tarz yaşamayı istemyenler olabilir bende istemem ama bunun içinde boşanılmaz bence kendi kocamdan bahsediyorum adam olacak kız senin kocanı anlatta bilelim senin hayatını nasıl yemiyor?

Konu ben değilim ayrıca sana iğneleyici birsey de söylemedim başkasının konusunda kendi kocanı öne süren sendin ve acaba ilerde böyle mi olur gibi bi laf dediğin için sana yazdım

Reactions: anu
İyi dilekler için teşekkürler ama iğneler şekilde dua edenlerede başına gelsinde gör diyorum.
Çok hoşsunuz yani...
Duamda bile art niyet aramanız bu konuda ne kadar hasaslastiginizi gösteriyor. Tamamen iyi niyetimle yazdığım için diyorum dikkat edin bedduaniz donmesin size.
Şu kadar atari kocanıza yapsanız belki sorununuz çözülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…