- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 38
Oldu bi kaç kere vurdu ama uzun zamandır yok kendini tutuyomus bana vurmamak icin
Alışıyoruz heralde bu duruma ćok içimden gelmiyo birlikte olmak ana o aynı şeyi düşünmüyo biz karı kocayiz tartışabilirz kirabilirim ama kusemeyiz kafasindaBoşanmak boşanmamak herkesin kendi tercihi,boşanmayı göze alan çocuk olsa da boşanıyor,var böyle kadınlar,onlar zaten yolunu çiziyor da ya bosanamayanlar katlaniyorum diyenler...katlaniyorum ne demek, sevgi falan yok gün geçiriyorum demek, tamam gün geçer de gece aynı yatak nasıl olur katlandığı biriyle nasıl birlikte olur kadın, tecavüz gibi birsey bu
Şu an gerçekten bilinçaltına yerleşir mi bilemiyorum ancak lütfen anlayacak yasa gelince, sırf esiniz empati yapsın diye böyle şeyler demeyin yavrunuza. Onun küçük dünyasında nasıl bir yıkım oluşturur bilinmez. Çocuklar çok hassastır.Dün akşam annem yemeğe davet etti eşimin gıcıklığı tuttu gitmeyelim dedi Tamam dedim Gerçi Bugün de hep birlikte Mevlit yemeğine ve oradan pikniğe geçtik Bugün de kızıma 9 aylık bebeğim var kulağına eğildim diyorum ki babasının yanında kızım diyorum ben ne zaman ilerde seni çağırsam yanıma geleceksin geldiğimde geleceksin git dediğinde gideceksin Herkesten her şeyden önce annen olacak öncelik diyorum kocan bile sonra gelecek diyorum bak diyorum Kızın kafasına bilinçaltında neler yerleştiriyorum diye söylüyorum Bir de eşime dönüp O da oradan kıs kıs gülüyor bana Anlasın di mi biraz beni..
Çok güzel analiz etmişsiniz sağolun evet cesaret içimizde korkmuyorum ondan tehditler etse de giderim ama ümit olduğu için duruyorum hala ümit ede ede yaslanicaz büyük ihtimal ama bilmiyorum artık begenmiyosan boşan dediğimde deliriyo çok ağzına alıyorsun Boşanmayı diyo ama böyleyken de olmuyo gerçekten kafam allak bullakNiyet okumayı çok ahlaki bulmadığım için eşiniz sizi gerçekte sevmiyor gibi kesin bir cümle kuramam. Ama sevgiden daha büyük bir probleme dikkat çekmek istiyorum: Eşiniz hakaret, şiddet ve kötü muamelenin hak edilebilir bir şey olduğuna inanıyor. Size, "Yaptığım yanlış, cinnet anıydı" demiş olsa, en iyi niyetli yaklaşımla tedavi edilebilir olduğu belki düşünülebilir. Oysa eşiniz, bu davranışlarının doğrudan kendisiyle değil sizinle ilgili olduğunu ve bunların ilişkiyi temelden sarsacak kadar kötü eylemler olduğunu kabul etmiyor. Bu koşullarda siz eşinizi gerçekten seviyor musunuz, yoksa sevmek istediğiniz için kendinizi buna mi inandiriyorsunuz? Gerçekten burada ifade ettiğiniz gibi tahammülünüzün kalmadığını düşünüyorsanız, kimse attığı bir imzaya omur boyu mahkum olmak zorunda değildir. Cesaret, içinizde, yeter ki farkına varın.
Kadına el kaldıran aciz bi insandır zaten kadın güçsüz erkek karşısında nefret ediyorum o tür insanlardan işte biride basimdaNe kadar ince düşünceli bir erkek
Haklısın canim doğru konustun çocukların etkilenmesine bende karşıyım.böyle guzel uyarılar için tesekkur ederim.Şu an gerçekten bilinçaltına yerleşir mi bilemiyorum ancak lütfen anlayacak yasa gelince, sırf esiniz empati yapsın diye böyle şeyler demeyin yavrunuza. Onun küçük dünyasında nasıl bir yıkım oluşturur bilinmez. Çocuklar çok hassastır.
Kaldı ki esiniz bugün ailenizle birlikteymis yani büyütücek bişey de yok ortada. Her gün görüşmek istemeyebilir. Muhtemelen sizde kaynananizla her gün görüşmek istemezseniz .
Ben hep dediğin gibi düşündüm toz konduramadim eşime ailesini suçladım hep ama görmemişim asıl suç eşim deymis hatta bende suçluyum çok herseye evet demekleSeven insan senin kotuye yorulabilecek hareketlerini genellikle pozitif yanindan algilamaya calisir. Ya aslinda bunu demek/yapmak isterken iyi niyetliydi şeklinde dusunur. Demekki adama batmaya baslamissin yani sevginiz azalmis
Ben teşekkür ederim olgunlukla karsiladiginiz için.Haklısın canim doğru konustun çocukların etkilenmesine bende karşıyım.böyle guzel uyarılar için tesekkur ederim.
tedavi olsun yolun basjndayken benceBen vazgeçtim şikayet etmiyorum aşığım ben kocama
Eşinizin sizi hangi davranışlarinizdan dolayi suçluyor peki?Ben hep dediğin gibi düşündüm toz konduramadim eşime ailesini suçladım hep ama görmemişim asıl suç eşim deymis hatta bende suçluyum çok herseye evet demekle
İşte iki farklı karakter ortaya çıkıyo bizimki sadece cinselliğe gelince benimle çok güzel konuşuyo hep eleştirir beni bende eskiden sınırlıyken susuyodum şimdi tam tersine hakli oldugum için konuşuyorum artık saçma sapan sebepler yüzünden tartışma çıkarıyor Allah sana da sabır versinKızlar ne dertlisiniz yaa benim eşimde değişik bir insan yeri geliyor beni o kadar mutlu ediyor ki Bazen kendimi bulutların üstünde hissediyorumYeri geliyo sinirlenince baya bi değişiyor ben bile bu adam nasıl bir adam diyorumAslında benim eşim tam bir Aile Babası iyi bir eş ancak sinir olunca hiçbir şeyi gözü görmüyor çok sevdiği eşi olan ben bile onun gözünde değersiz basit bir insan oluyorum sinir anlarında Susmaya üzerine gitmemeye tartışmamaya çalışıyorum erkeklerin çoğu sinirli galiba öyle böyle idare ediyoruz ama fedakarlık yapan bu evliliği yürütmeye çalışan dengede tutmaya çalışan çoğu şeyi içime atan içten içe yıpranan ve üzülen benim tabiki..
Bu tarz yaşamayı istemyenler olabilir bende istemem ama bunun içinde boşanılmaz bence kendi kocamdan bahsediyorum adam olacak kız senin kocanı anlatta bilelim senin hayatını nasıl yemiyor?
İyi dilekler için teşekkürler ama iğneler şekilde dua edenlerede başına gelsinde gör diyorum.
Ayrıca minyon tipliyim ve 40 yaşına gelince 30 durucağımdan eminim...
Çok hoşsunuz yani...İyi dilekler için teşekkürler ama iğneler şekilde dua edenlerede başına gelsinde gör diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?