bende ona kızıyorum inan 6,30 da kalkar çocuğun kahvaltısını hazırlarım beslenmesini koyarım bayrağımlığını düşünürüm o beni el üstünde tutacak torunuma iyi baksın diye kalkıp bide bana baskı yapıyor çıldıracam ya kader gülmeyince gülmüyor eşi ölmüş vefalı olur dedim evlendim bu defada bu deli kadın çıktı başımaAyy Allah sabır versin. Daraldim okurken. Ne hasta ruhlu insanlar var. Mesafe koyun, sert olun biraz. Karninizdaki yavru her şeyden önemli. Üvey annelik yapmadığınızi siz, eşiniz ve eşinizin çocuğu biliyorsa gerisini bosverin. Allah görür yapilani.
Vay arkadaş ya sinir oldum. Torununa annelik yaptığın için el üstünde tutması gerekirken su mübarek günde neler düşünüyor kadına bak.
böyle densizlik yaptığında o anda durdur ve anne bak hem torununu hem beni üzüyorsun. allah rahmet eylesin, rabbim bu kadar ömür vermiş, lütfen sen de arkasından içinden fatihanı oku. beni de torununu da karnımdaki torununu da üzme de.eşimin ölen eski eşi için rahmetli oda çok severdi bu yemeği yok oda bu çorbayı çok severdi
aranacak tipte bi kadın değil kardeşim formalite anlamaz arasam bir hafta sonra damlar gözü bizim hayatımızda hiç gitmeye niyeti yokSende arayaydın be bacım formalite gereği
Eşinin ölmesiyle vefalı olmasının ne alakası varbende ona kızıyorum inan 6,30 da kalkar çocuğun kahvaltısını hazırlarım beslenmesini koyarım bayrağımlığını düşünürüm o beni el üstünde tutacak torunuma iyi baksın diye kalkıp bide bana baskı yapıyor çıldıracam ya kader gülmeyince gülmüyor eşi ölmüş vefalı olur dedim evlendim bu defada bu deli kadın çıktı başıma
Eşinle nasıl tanistin? Çok mu pasif eşin? Bi dur desin bi zahmet nedir bu ya.bende ona kızıyorum inan 6,30 da kalkar çocuğun kahvaltısını hazırlarım beslenmesini koyarım bayrağımlığını düşünürüm o beni el üstünde tutacak torunuma iyi baksın diye kalkıp bide bana baskı yapıyor çıldıracam ya kader gülmeyince gülmüyor eşi ölmüş vefalı olur dedim evlendim bu defada bu deli kadın çıktı başıma
daha ağzından kızım lafı çıkmamıştır ölen kadıncağızında arasını açmış oğluyla ailesiyle çok kötü olmuş vay kazak ördümde teşekkür etmediler diye olay çıkarmış ölen rahmetlinin ailesine arıza bi kadın gurur yok bu insan benden hoşlanmıyor deyip uzak durmaz aksine küçük bi ışık görsün tatil planı yapmaya kalkar bizimleböyle densizlik yaptığında o anda durdur ve anne bak hem torununu hem beni üzüyorsun. allah rahmet eylesin, rabbim bu kadar ömür vermiş, lütfen sen de arkasından içinden fatihanı oku. beni de torununu da karnımdaki torununu da üzme de.
bazı tepkiler yerinde ve zamanında verilmeli, içine attıkça düşünürsün, büyütürsün.
Ayy çekilecek dert değil.
Şöyle yapsan; eşine sorun yokmuş artık umursamıyormuşsun gibi davransan ama kaynanaya "biliyor musun doğumdan sonra lohusa depresyonu diye birşey varmış böyle cinnet geliyormuş kim ona düşman gibiyse ona zarar veriyormuş ay bu bilgiyi öğrendiğimden beri rüyalarıma giriyor, umarım bende öyle olmam zira düşmanım çok" de tırssın. İyi sabırlıymışsın ben olsam şimdiye kadar ortalığı ayağa kaldırırdım o laflarından sonra, eşim anamı da alıp memlekete tatile gideriz deme cürretini bulamazdı
Eşinle nasıl tanistin? Çok mu pasif eşin? Bi dur desin bi zahmet nedir bu ya.
Ayy Allah sabır versin. Daraldim okurken. Ne hasta ruhlu insanlar var. Mesafe koyun, sert olun biraz. Karninizdaki yavru her şeyden önemli. Üvey annelik yapmadığınızi siz, eşiniz ve eşinizin çocuğu biliyorsa gerisini bosverin. Allah görür yapilani.
Vay arkadaş ya sinir oldum. Torununa annelik yaptığın için el üstünde tutması gerekirken su mübarek günde neler düşünüyor kadına bak.
böyle densizlik yaptığında o anda durdur ve anne bak hem torununu hem beni üzüyorsun. allah rahmet eylesin, rabbim bu kadar ömür vermiş, lütfen sen de arkasından içinden fatihanı oku. beni de torununu da karnımdaki torununu da üzme de.
bazı tepkiler yerinde ve zamanında verilmeli, içine attıkça düşünürsün, büyütürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?