bıktım bu fikirsiz kaynanadan

Şu an hamilesin ve sendeki kin bebeğine sirayet ediyor unutma. Ramazan günü maneviyata duaya yönel. Rabbim bu ayın hatrına kabul eder inşallah.

Insana düzgün ibadet bile ettirmiyorlar mübarek günde.

korkmuyor değilim valla sürekli onun stresini yaşayınca bebeğime onun huyu geçer diye allah ıslah etsin benden uzak allaha yakın olsun

Sahsen bana cektiren bir kaynana var ise sana karsi bir sorumlulugum artik kalmadi senden hoslanmiyorum ve vakit gecirmek istemiyorum insan icinden gelmedigi birseyi yapamaz oglunun yuvasi yikilmasin istiyorsan kir dizini otur sus pus torun morun gostermem size derim.

Siz bebeğinizi düşünün ve maşallah o yetim çocuğa da sahip çıkar şekilde annelik yapıyormuşsunuz onu da düşünün. Tatil vs konusunda ben olsam rest çekerim. Gitmiyorum siz gidin diye. Eşiniz annesiyle arasını iyi tutmak zorunda belki ama sizin böyle bir zorunluluğunuz yok. Bence muhatap almamak en iyisi. Derdi zaten hayatınıza müdahil olmak ve sizin huzurunuzun bozulduğunu görmek. Doğmayan bebeğe dahi dil uzatacak seviyedeyse bu kadın normal değil demektir. En güzel ve sinir bozucu intikamlardan biridir sessiz kalmak. Belki sizin için zor ama mutlaka deneyin bunu. Ha, bir de çocukla aranızı ne kadar iyi tutarsanız yanınıza çekersiniz çocuğu ve eminim buna deli olacaktır. Çocuğu daha fazla önemseyin.

zaten deli oluyor çocuğun bana düşkünlüğüne eşim ısrar edemez gitmem dersem bitmiştir olay illaki gideceksin arayacaksın demez diyemez ki bende zaten gitmem üçünüz plan yapın öyleyse dedim

eeşiniz idare edecek annesini, yav he he deyip evin içine huzursuzluk getirmiycek. Ağzına bakıp sizle tartışmıycak, yoksa hakkaten çok zor oluyor.

Bende de var bu cinsten, daha bin betetlerini de yaptı ama eşim idare ediyo şükür. Etmediği dönem çok kötüydük kaç defa boşanma durumuna geldik.. Bendeki boşanma kararlığını görünce mecbur ailesini zaptetmeyi öğrendi.

Bunlar hep dualarla oldu, Allah tan isteyin olmuycak şeyleri oldurandır O

O zaman kendi sağlığınız için biraz daha duymamazlıktan mı gelseniz acaba ? Çok takmayın

Zaten ikinci evlilik ben olsam sifir sikinti ile gecirmek isterim geri kalan omrumu sehir disina gittmeyi birak bulundgm ilde carsiya giderken bile yanmda kabul etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…