- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşinin ölmesiyle vefalı olmasının ne alakası var
Eşinize rest çekeceksiniz. Ben öyle yaptım da kurtuldum.
Ya annen ya ben dedim. Eşim annesiyle telde görüşür, evine gider gelir ama kv benim evime gelemez. Ancak ben izin verirsem gelebilir. Beni annesiyle bir araya getiremez.
Sen çocuğu al karşına konuşbende eşime kusura bakma ben gelemem üçünüz plan yapın dedim akşama bi tartışmamız var benim ailem senede bir defa gelmez bile evime aynı memlekette bu gelir gözü kalır burda kocası öldümü tamamen bana rahat vermeyecek kayınpederim bunun ne olduğunu iyi bilir beni çok sever çok iyi anlaşırız ona bile aratmıyormuş beni çocuk diyor özledim arayıp bi deyince neyini arıyosun neyini özledin diye küçük çocuğa bile inşallah çocukları olmaz demiş çocuk diyor bunu
Sen çocuğu al karşına konuş
Babaannenin psikolojisi bozuk sen onun dediklerine aldırma. Söylediği laflar için de üzülme. Bak kardeş geliyor birlikte çok mutlu bi aile olacağız 4müz falan de. Kıyamam küçücük çocuğu bile üzüyor pislik kadın.
Eşine de sen annenle istersen kanadaya git ama ben annenin olduğu yerlerde olmayacağım bunu da kafana sok. Bana yaptığı söylediği şeylerden sonra ben senin gibi polyannacılık yapamam benim bi gururum var de. Kaynanayla da oldu ki iletişim kurdunuz "bana o lafları söyledikten sonra hala nasıl gelebiliyorsun bu ne yüz kaybı (yüzsüzlük) de." Cidden çok ayar oldum kadına.
Sizde bu kadar pasif eş varken işiniz zor, kayinvalide nasıl olursa olsun, eşiniz zihin vermese bu kadar canınızı sıkacak noktaya gelemez.
Çocuğuyla sorun yaşamayan bir eşi varken evliliğine daha çok sahip çıkması gerekir ama öyle değil anlaşılan. Bazı şeyleri görmesini sağlamaya çalışın. Allah yardımcınız olsun.
EŞinde büyük sıkıntı var ben olsam çekmem bu tipi
Eşinizin huyu bu değişmez. Benim ablam da aynı,ağzına s.c 1 hafta aramaz sonra kendi arar gurur küslük nedir bilmez.eşim yok günap yok anne bedduası almayıp diya ağzınada etse bişey olmamış gibi davranan tiplerden eğer benim annem bana öyle yapsın şahsen bi kaç ay aramam sormam
Kaynana için doğacak çocuğunuzu babasız bırakmayın. Hem yazık bir yetime de annelik yapıyormuşsunuz ne güzel. Bırakın istediğini desin yapsın evinizi basacak hali yok ya. Aramayın sormayın gitmeyin. Herkes biliyordur kadının huyunu. Eşinizle konuşun ben görüşmek istemiyorum. Mesafenin ona göre ayarla bizi bir araya getirme şeklinde . Eşiniz yok illa görüşeceksiniz demiyorsa evinizde mutlu olmaya bakın. Çocuğa da size laf getirmemesini, oradan oraya laf taşımamasını öğütleyin. O da zamanla sizi savunmaya başlar zaten babanesine gitmek bile istemez zamanla
Ben görüşmüyorum ne telefonda ne yüzyüze. Siz de öyle yapın.bu kadın anlamıyor illaki arayıp konuşacam çünkü yüz bulamıyor gelmeye ben konuşmayınca onun gözü oğlunda torunda değil sadece gezmek eğlenmek buraya gelip ayağını uzatıp çekirdeğini çitlemek
Konuyla ilgili size Allah yardımcı olsun diyorum. Böyle bir durumda ben çocuk yapmazdım mesela...
Çünkü maalesef sonu belli gibi.
Ama çok güzel bir kalbiniz varmış. Her kadın dediklerinizi yapamam. Sizin gibi insanların olduğunu bilmek çok mutlu edici ❤
Öyle yapabilmesi için eşin tavrı çok önemli konu sahibinin eşi bu kararı destekleyecek yada saygı duyacak biri değil, ne yapsa sorun olacak o yüzden.Ben görüşmüyorum ne telefonda ne yüzyüze. Siz de öyle yapın.
Eşiniz yanlış konuşuyor.oğlu demiş zorla aratamam zorla sevdiremem diye geleceksen gel demiş bende dedim eşime gelecekse gelsin bende anneme giderim gelince karşılaşmayız diye boşanmaylada tehdit ediyorum yok anlamıyorlar ben yağlı ballı olmak zorundamıyım seninle tatile çıkmak zorundamıyım otur evinin pasağını temizle evi pislik götürür
Konuyla ilgili size Allah yardımcı olsun diyorum. Böyle bir durumda ben çocuk yapmazdım mesela...
Çünkü maalesef sonu belli gibi.
Ama çok güzel bir kalbiniz varmış. Her kadın dediklerinizi yapamam. Sizin gibi insanların olduğunu bilmek çok mutlu edici ❤