bıktım bu fikirsiz kaynanadan

Şu an hamilesin ve sendeki kin bebeğine sirayet ediyor unutma. Ramazan günü maneviyata duaya yönel. Rabbim bu ayın hatrına kabul eder inşallah.

Insana düzgün ibadet bile ettirmiyorlar mübarek günde.

korkmuyor değilim valla sürekli onun stresini yaşayınca bebeğime onun huyu geçer diye allah ıslah etsin benden uzak allaha yakın olsun

Sahsen bana cektiren bir kaynana var ise sana karsi bir sorumlulugum artik kalmadi senden hoslanmiyorum ve vakit gecirmek istemiyorum insan icinden gelmedigi birseyi yapamaz oglunun yuvasi yikilmasin istiyorsan kir dizini otur sus pus torun morun gostermem size derim.

Siz bebeğinizi düşünün ve maşallah o yetim çocuğa da sahip çıkar şekilde annelik yapıyormuşsunuz onu da düşünün. Tatil vs konusunda ben olsam rest çekerim. Gitmiyorum siz gidin diye. Eşiniz annesiyle arasını iyi tutmak zorunda belki ama sizin böyle bir zorunluluğunuz yok. Bence muhatap almamak en iyisi. Derdi zaten hayatınıza müdahil olmak ve sizin huzurunuzun bozulduğunu görmek. Doğmayan bebeğe dahi dil uzatacak seviyedeyse bu kadın normal değil demektir. En güzel ve sinir bozucu intikamlardan biridir sessiz kalmak. Belki sizin için zor ama mutlaka deneyin bunu. Ha, bir de çocukla aranızı ne kadar iyi tutarsanız yanınıza çekersiniz çocuğu ve eminim buna deli olacaktır. Çocuğu daha fazla önemseyin.

Siz bebeğinizi düşünün ve maşallah o yetim çocuğa da sahip çıkar şekilde annelik yapıyormuşsunuz onu da düşünün. Tatil vs konusunda ben olsam rest çekerim. Gitmiyorum siz gidin diye. Eşiniz annesiyle arasını iyi tutmak zorunda belki ama sizin böyle bir zorunluluğunuz yok. Bence muhatap almamak en iyisi. Derdi zaten hayatınıza müdahil olmak ve sizin huzurunuzun bozulduğunu görmek. Doğmayan bebeğe dahi dil uzatacak seviyedeyse bu kadın normal değil demektir. En güzel ve sinir bozucu intikamlardan biridir sessiz kalmak. Belki sizin için zor ama mutlaka deneyin bunu. Ha, bir de çocukla aranızı ne kadar iyi tutarsanız yanınıza çekersiniz çocuğu ve eminim buna deli olacaktır. Çocuğu daha fazla önemseyin.

zaten deli oluyor çocuğun bana düşkünlüğüne eşim ısrar edemez gitmem dersem bitmiştir olay illaki gideceksin arayacaksın demez diyemez ki bende zaten gitmem üçünüz plan yapın öyleyse dedim

şöyle düşünüyorum böyle rezil düşüncesiz bi kadın için neden ömrümün sonuna kadar stres çekeyimki alırım çocuğumu gül gibi bakarım ailemin maddi durumu var kendimde devlette çalışıyorum onlar düşünsün otursun anasıyla başbaşa ağzı dualı terbiyeli oturaklı kadın olduda benmi kötü davrandım ne konuştuğu lafı bilir ne sohbeti dinlenir saf ayağına yatıp her şeytanlığı yapar annemle uğraşır ki annem garibim daha evine 2 defa gitti hiç birşeyimize karışmaz etmez üstelik annem öğüt verir kızım annesi eşin için boşver diye buna rağmen o annemle bile uğraşır
eeşiniz idare edecek annesini, yav he he deyip evin içine huzursuzluk getirmiycek. Ağzına bakıp sizle tartışmıycak, yoksa hakkaten çok zor oluyor.

Bende de var bu cinsten, daha bin betetlerini de yaptı ama eşim idare ediyo şükür. Etmediği dönem çok kötüydük kaç defa boşanma durumuna geldik.. Bendeki boşanma kararlığını görünce mecbur ailesini zaptetmeyi öğrendi.

Bunlar hep dualarla oldu, Allah tan isteyin olmuycak şeyleri oldurandır O ❤️

canım yaşım çok genç değil 37 zaten 2 ay gittim anneme 2 aylık hamileyken bir kere bile aramadı o kadın şimdi benden arayıp sormamı bekliyor boşansak umrunda değildi eşim geldi doğum günümde çocukla barıştık sonra bide çocuğumun hatrına döndüm kadın ben eve dönmeden 3 hafta önce memleketine gitti benim döndüğümü duyunca ne söyledi biliyomusun inadına haftaya gelecem dedi tabi gelemedi yani uzaktan havlıyor ama huzurumu kaçırmaya yetiyor
O zaman kendi sağlığınız için biraz daha duymamazlıktan mı gelseniz acaba ? Çok takmayın

Arkadaşlar ben bi çok şeyi fazla kafasına takan biriyim kolay bi hayatım olmadı eşimle ikinci evliliğimiz yaptık onun bi oğlu var 11 yaşında ilkokul bitince yanımıza aldık 3,5 yıllık evliyiz eşimle okul değişikliği olmasın ilkokul bitsin diye bu yıl aldık yanımıza çocuktan yana bi sıkıntım yok şükür annesini küçükken kaybetmiş masum bi yavrucak ama bu kaynana beni çıldırtıyor bi insan bu kadarmı gurursuz fikirsiz olur düşüncesiz olur oğlan gider yanına seni dövüyormu babanla kavga ediyormu bana söyle diye çocuktan laf almaya çalışır buraya gelir yüzüme güler arkamdan eşime olur olmadık laf söyler hakkımda ben çalışan bi insanım konumum iyi maaşım iyi fedakar bi insanım hiç bir masraftan kaçınmam evle ilgili ki düşünün eşyaları bile değiştirtmedim evlenirken eşimin eski eşyaları önemsemedim mutlu olalım dedim bu kadın hayatımı zindan ediyor her tatilimizi kolladı çalışan insanız damlar gelir elinden gelse benim çeyizime aldıklarımı alacak oğluyla kavga etti bi kere cama çıkıp imdat diye bağırmış memlekette 42 yaşında oğluna yumruk vurdu böyle dengesiz evimin ne sırrını duysa bacılarına komşularına anlatıyor adımı üvey anne koymuşki ben çocuğun ihtiyaçlarını babadan çok bilirim çocuğun saçının teline dokunmadım kendisi hergün arayıp şikayet ederdi şunu yapıyo bunu yapıyo diye kaç kere eşime bunu boşa hakkımı helal etmem dedi eşimle kavga ettirip ertesi gün geziye gidip resim paylaştı eşimle inada ben bu kadının nasıl yüzüne bakayım şimdi hamileyim 6 aylık hamdolsun gücüm var ama sanırım pire için yorganı yakacam anneler gününde aramamışım diye yine bir sürü olay çıkardı ben 2 aylık hamileyken küsüp babamın evine gittim 2 ay kendisi ne aradı ne sordu şimdi kalkmış niye aramamışım ben buna nasıl tahammül edeyim ömür boyu yüzünü görünce şeytan görmüş gibiyim ne doğumuma gelsin istiyorum nede başka bişey ama eşimde gurursuz onca laf söylüyor tutturmuş şimdide bayramda annemide alalıp şehir dışına gidelim diye olacak işmi bu baskı yaptım işe yarıyor diyecek çıldıracam
Zaten ikinci evlilik ben olsam sifir sikinti ile gecirmek isterim geri kalan omrumu sehir disina gittmeyi birak bulundgm ilde carsiya giderken bile yanmda kabul etmem

Back
X