bıktım bu fikirsiz kaynanadan

canım pazar günü hem doğum günüymüş oğluna diyorki yazıklar olsun sen onun annesini aradınmı diyor benim eşim aradı ama benim annem bugüne kadar daha oğluna üf demedi saygıyı hak etti üstelik ben ara demedim ben annemle konuşurken o aldı telefonu anneler gününü kutladı eşimde gideriz eşimin memleketine yemek yerken eşimin ölen eski eşi için rahmetli oda çok severdi bu yemeği yok oda bu çorbayı çok severdi yani böyle tipte bi kadın ki ben eşimin eşiyle olan fotolarını kaldırmadım bile vitrinimde durur yani art niyetli biri olsamda bunu yapsa kıskançlıktan ölüyor tek isteği rahatça buraya gelip gidip hayatımıza burnunu sokmak bizimle tatile gezmeye gitmek gelir yeminle hiç birşeye bakmaz biz işteyken bitabak yemek yaparsa yapar akşama kadar çekirdek çitleyip oturur evimi bok götürür o gelince
Şu yorumunuzu okuyunca anladım ki siz çok çok iyi niyetlisiniz. Yani İçim size çok ısındı o resimleri kaldırmadım dediniz ya. Çok üzüldüm. Ben yapamam sizin yaptığınız çoğu şeyi. Allahtan eşinizin oğlu iyiymiş de kv gibi iftira atmıyor size. İnşallah ilerde doldurmaz onu o kadın.Eşiniz umarım kıymetinizi bilir. O sizi kaçırırsa otursun saçını başını yolsun. Bayramda kv bozuntusu ile tatile gidene kadar ailenizin yanına gidin bence.orada kafanız Rahat olur.

Arkadaşlar ben bi çok şeyi fazla kafasına takan biriyim kolay bi hayatım olmadı eşimle ikinci evliliğimiz yaptık onun bi oğlu var 11 yaşında ilkokul bitince yanımıza aldık 3,5 yıllık evliyiz eşimle okul değişikliği olmasın ilkokul bitsin diye bu yıl aldık yanımıza çocuktan yana bi sıkıntım yok şükür annesini küçükken kaybetmiş masum bi yavrucak ama bu kaynana beni çıldırtıyor bi insan bu kadarmı gurursuz fikirsiz olur düşüncesiz olur oğlan gider yanına seni dövüyormu babanla kavga ediyormu bana söyle diye çocuktan laf almaya çalışır buraya gelir yüzüme güler arkamdan eşime olur olmadık laf söyler hakkımda ben çalışan bi insanım konumum iyi maaşım iyi fedakar bi insanım hiç bir masraftan kaçınmam evle ilgili ki düşünün eşyaları bile değiştirtmedim evlenirken eşimin eski eşyaları önemsemedim mutlu olalım dedim bu kadın hayatımı zindan ediyor her tatilimizi kolladı çalışan insanız damlar gelir elinden gelse benim çeyizime aldıklarımı alacak oğluyla kavga etti bi kere cama çıkıp imdat diye bağırmış memlekette 42 yaşında oğluna yumruk vurdu böyle dengesiz evimin ne sırrını duysa bacılarına komşularına anlatıyor adımı üvey anne koymuşki ben çocuğun ihtiyaçlarını babadan çok bilirim çocuğun saçının teline dokunmadım kendisi hergün arayıp şikayet ederdi şunu yapıyo bunu yapıyo diye kaç kere eşime bunu boşa hakkımı helal etmem dedi eşimle kavga ettirip ertesi gün geziye gidip resim paylaştı eşimle inada ben bu kadının nasıl yüzüne bakayım şimdi hamileyim 6 aylık hamdolsun gücüm var ama sanırım pire için yorganı yakacam anneler gününde aramamışım diye yine bir sürü olay çıkardı ben 2 aylık hamileyken küsüp babamın evine gittim 2 ay kendisi ne aradı ne sordu şimdi kalkmış niye aramamışım ben buna nasıl tahammül edeyim ömür boyu yüzünü görünce şeytan görmüş gibiyim ne doğumuma gelsin istiyorum nede başka bişey ama eşimde gurursuz onca laf söylüyor tutturmuş şimdide bayramda annemide alalıp şehir dışına gidelim diye olacak işmi bu baskı yaptım işe yarıyor diyecek çıldıracam
Olgunsunz işiniz gücünüz var böyle insana katlanmak çok kötü ben olsam direk mesafeyi koyardim gorusmezdm eşinize de söyleyin huzur kaçacağına hiç görüşülmesin daha mantıklı oğluyla görüşsn bu adamlarda kör mü oluyor ne neden doğruya doğru yanlışa yanlış diyemiyolar haksizsa uyarsn annesini çocuğun aklına o senin üvey annen fikrini asilayip kötü göstermeye çalışmak nedir yani ayıp 😣

Şu yorumunuzu okuyunca anladım ki siz çok çok iyi niyetlisiniz. Yani İçim size çok ısındı o resimleri kaldırmadım dediniz ya. Çok üzüldüm. Ben yapamam sizin yaptığınız çoğu şeyi. Allahtan eşinizin oğlu iyiymiş de kv gibi iftira atmıyor size. İnşallah ilerde doldurmaz onu o kadın.Eşiniz umarım kıymetinizi bilir. O sizi kaçırırsa otursun saçını başını yolsun. Bayramda kv bozuntusu ile tatile gidene kadar ailenizin yanına gidin bence.orada kafanız Rahat olur.

Allah razı olsun ölmüş gitmiş kadın 30 yaşında bebeği iki yaşındaymış çokta iyi biriymiş nasıl tüm hatıralarını sileyim bende bi anne adayıyım evladına doyamamış bile yazık gerçekten ne fotoğraflarını kaldırdım nede kimi eşyalarını hurçladım ilerde çocuğuna anı olarak sakladım fotolarından hiç rahatsızlık duymadım anne babasınıda ziyaret ettik mezarınada gittik arkadaşıylada tanıştık boşanmış olsa farkıl düşünürdüm ama ölmüş gitmiş gencecik bi insan var sonuçta eşimde kötü niyetli değildir çocuk gibi ama biraz daha gururlu olmasını çok isterdim anne baba olmak herşeyi söyleme hakkını vermez ben 37 o 42 yaşında rahat bıraksınlar bizi mutlu olmak bizimde hakkımız

Allah razı olsun ölmüş gitmiş kadın 30 yaşında bebeği iki yaşındaymış çokta iyi biriymiş nasıl tüm hatıralarını sileyim bende bi anne adayıyım evladına doyamamış bile yazık gerçekten ne fotoğraflarını kaldırdım nede kimi eşyalarını hurçladım ilerde çocuğuna anı olarak sakladım fotolarından hiç rahatsızlık duymadım anne babasınıda ziyaret ettik mezarınada gittik arkadaşıylada tanıştık boşanmış olsa farkıl düşünürdüm ama ölmüş gitmiş gencecik bi insan var sonuçta eşimde kötü niyetli değildir çocuk gibi ama biraz daha gururlu olmasını çok isterdim anne baba olmak herşeyi söyleme hakkını vermez ben 37 o 42 yaşında rahat bıraksınlar bizi mutlu olmak bizimde hakkımız
Kayınpeder yaşıyor mu? Muhtemelen yaşamıyor. O yüzden de oğluna sarmış. Yaşı kaç birde. İnsanın arayacağı varsa da aramıyor işte böyle insanları

Ya inşallah çok mutlu olursunuz. İnşallah düşer yakanizdan su kadın.

yok ondan değil bağımlı olacak durumu yok eşim küslük nedir bilmeyen müspet biri yani açıkçası biraz gururlu olsa annesi her hakareti yapar 1 hafta sonra hiç bişey olmamış gibi olurlar şimdi daha iki gün önce bunları kadın bize yaptı bi sürü laf söyledi oğluna bugün kalkmış birlikte bayram tatili planlıyor olacak işmi bu ya bu kadın ondan sonra demeyecekmi baskım işe yarıyor diye
annesi olunca tamam silemez atamaz ama evliliğinde de orta yerine koymamalı. bunu kendisine anlatın yoksa bu evlilik yürümez. Gitmeyin kv ile tatile

YALNİZ KONU SAHİBİ SONUNA KADAR HAKLISIN ESİN DE BİTİYOR İS KEŞKE ANNESİYLE DOĞRU DÜZGÜN KONUSABİLSE KENDİ OĞLUYLA İSTEDİĞİ KADAR GORUSSUN BAYRAM SEYRAN VS.DE DE ARIZA ÇIKARMADAN AİLECE GÖRÜŞÜN EN GÜZELİ BU..ZOR BU YAŞTAN SONRA AMA İNŞALLAH EŞİNİZİN KAFASINA DANK EDER DE DUZELİRSİNİZ (OKUYANLAR DUA EDİN LÜTFEN) ÇÜNKÜ BEN ÇOK ÜZÜLDÜM O ANNESİ ÖLMÜŞ COCUK SİZE BAĞLANMIŞ ANNE DEMİŞ KARDEŞİ OLACAĞI AİLE İÇİNDE HİSSEDECEĞİ İÇİN MUTLU..SİZ DE BU AŞAMADAN SONRA GİDERSENİZ O ÇOCUĞUN HALİNİ BEN BİLE DÜŞÜNEMİYORUM 😥😥😥

Eşinizi alın karşınıza konuşun resti çekin ,annendir git gör konuş ama ben görüşmek istemiyorum,tatilde dibimde evimde istemiyorum,hayatımıza dahil olamaz ,yok sen bunu kabul etmiyorsan brn giderim,annenle yaşamaya devam edersin diyin hayırlısı olsun çekilmez

bende ona kızıyorum inan 6,30 da kalkar çocuğun kahvaltısını hazırlarım beslenmesini koyarım bayrağımlığını düşünürüm o beni el üstünde tutacak torunuma iyi baksın diye kalkıp bide bana baskı yapıyor çıldıracam ya kader gülmeyince gülmüyor eşi ölmüş vefalı olur dedim evlendim bu defada bu deli kadın çıktı başıma
kadınlarda ki bu otorite merakını hiç anlamıyorum 42 yaşındasın yaşa kendi hayatını.
siz iyi sevilen bir eş olunca ilgi sizde olunca tabi ki hırs kibir yüzünden ne oğlunu ve torununu düşünüyor yerden ben ben mesajını veriyor. Siz çok muhatap olmayın eşinizin çözmesi gerek bu sorunu

o zaman eşinizi alın karşınıza son kez konuşun. Olmuyorsa da çekin gidin. Sizin en kritik dönemleriniz sonuçta. Ama ne olursa olsun bu insanlar hayatınızda ömür boyu olacak maalesef...

önceki eşi niye ölmüş acaba. Bu kayınvalide yüzünden olmasın. Çok çirkef bir kadınmış. Bence kesinlikle aynı ortamlarda bulunmayın. tehlikeli

Siz kendinizi ezdirmeyen aklıbasinda ve iyi niyetli birisiniz cok hosuma gitti. Bir yerde yazmistiniz neden bu kadini cekeyim diye dogru soylediniz orda. Esinizle konusun net bir sekilde gorusmeyin annesiyle karismasin huzur bozmasin yoksa bitiyor diyin. Cekilmez bu kötü niyetli fesat kadin. Belki esinin akli basina gelir

Boyle durumda ya annen ya ben derdim anneni tercih ediyorsan hadi yallah yasayin birlikte boyle durumda biraz dis gostermek sart kadin dengesizin teki omurmu gecer boyle

Arkadaşlar ben bi çok şeyi fazla kafasına takan biriyim kolay bi hayatım olmadı eşimle ikinci evliliğimiz yaptık onun bi oğlu var 11 yaşında ilkokul bitince yanımıza aldık 3,5 yıllık evliyiz eşimle okul değişikliği olmasın ilkokul bitsin diye bu yıl aldık yanımıza çocuktan yana bi sıkıntım yok şükür annesini küçükken kaybetmiş masum bi yavrucak ama bu kaynana beni çıldırtıyor bi insan bu kadarmı gurursuz fikirsiz olur düşüncesiz olur oğlan gider yanına seni dövüyormu babanla kavga ediyormu bana söyle diye çocuktan laf almaya çalışır buraya gelir yüzüme güler arkamdan eşime olur olmadık laf söyler hakkımda ben çalışan bi insanım konumum iyi maaşım iyi fedakar bi insanım hiç bir masraftan kaçınmam evle ilgili ki düşünün eşyaları bile değiştirtmedim evlenirken eşimin eski eşyaları önemsemedim mutlu olalım dedim bu kadın hayatımı zindan ediyor her tatilimizi kolladı çalışan insanız damlar gelir elinden gelse benim çeyizime aldıklarımı alacak oğluyla kavga etti bi kere cama çıkıp imdat diye bağırmış memlekette 42 yaşında oğluna yumruk vurdu böyle dengesiz evimin ne sırrını duysa bacılarına komşularına anlatıyor adımı üvey anne koymuşki ben çocuğun ihtiyaçlarını babadan çok bilirim çocuğun saçının teline dokunmadım kendisi hergün arayıp şikayet ederdi şunu yapıyo bunu yapıyo diye kaç kere eşime bunu boşa hakkımı helal etmem dedi eşimle kavga ettirip ertesi gün geziye gidip resim paylaştı eşimle inada ben bu kadının nasıl yüzüne bakayım şimdi hamileyim 6 aylık hamdolsun gücüm var ama sanırım pire için yorganı yakacam anneler gününde aramamışım diye yine bir sürü olay çıkardı ben 2 aylık hamileyken küsüp babamın evine gittim 2 ay kendisi ne aradı ne sordu şimdi kalkmış niye aramamışım ben buna nasıl tahammül edeyim ömür boyu yüzünü görünce şeytan görmüş gibiyim ne doğumuma gelsin istiyorum nede başka bişey ama eşimde gurursuz onca laf söylüyor tutturmuş şimdide bayramda annemide alalıp şehir dışına gidelim diye olacak işmi bu baskı yaptım işe yarıyor diyecek çıldıracam
Bayramdan önce ziyaretine gider sonra tatile giderdik. Doğru değil yaptığı. Eşinizin de gurursuz olduğunu düşünmüyorum ne kadar kötü bir insan olursa olsun onun annesi. Siz alın karşınıza konuşun tamam senin annen saygı duyuyorum onunla arana girmiyorum ama ben bana yaptıklarına tahammül edemiyorum ve sen tatile bizimle gelmesini istoyosun diyiverin. Asla sert veya gergin bir ses tonuyla değil

Olgunsunz işiniz gücünüz var böyle insana katlanmak çok kötü ben olsam direk mesafeyi koyardim gorusmezdm eşinize de söyleyin huzur kaçacağına hiç görüşülmesin daha mantıklı oğluyla görüşsn bu adamlarda kör mü oluyor ne neden doğruya doğru yanlışa yanlış diyemiyolar haksizsa uyarsn annesini çocuğun aklına o senin üvey annen fikrini asilayip kötü göstermeye çalışmak nedir yani ayıp 😣

evet allahtan çocuk çok akıllı yaptıklarımı görüyor biliyor .. anne beni sevmesen şöyle şöyle davranmazsın diyor keşke annen yaşasaydı dedim bi defa o zaman sen olmaz
Kayınpeder yaşıyor mu? Muhtemelen yaşamıyor. O yüzden de oğluna sarmış. Yaşı kaç birde. İnsanın arayacağı varsa da aramıyor işte böyle insanları
kayınpeder yaşıyor canımda kadın adam yerine koymuyor onuda sürekli azarlar adamla çok iyi anlaşırız beni kızı gibi sever bu kadın değişik bi kadın

YALNİZ KONU SAHİBİ SONUNA KADAR HAKLISIN ESİN DE BİTİYOR İS KEŞKE ANNESİYLE DOĞRU DÜZGÜN KONUSABİLSE KENDİ OĞLUYLA İSTEDİĞİ KADAR GORUSSUN BAYRAM SEYRAN VS.DE DE ARIZA ÇIKARMADAN AİLECE GÖRÜŞÜN EN GÜZELİ BU..ZOR BU YAŞTAN SONRA AMA İNŞALLAH EŞİNİZİN KAFASINA DANK EDER DE DUZELİRSİNİZ (OKUYANLAR DUA EDİN LÜTFEN) ÇÜNKÜ BEN ÇOK ÜZÜLDÜM O ANNESİ ÖLMÜŞ COCUK SİZE BAĞLANMIŞ ANNE DEMİŞ KARDEŞİ OLACAĞI AİLE İÇİNDE HİSSEDECEĞİ İÇİN MUTLU..SİZ DE BU AŞAMADAN SONRA GİDERSENİZ O ÇOCUĞUN HALİNİ BEN BİLE DÜŞÜNEMİYORUM 😥😥😥

çocuk için çok zor olur çünkü eşim ya yatılı okula verir yada kendi yanında ama sıkıntılı büyür etrafında anne faktörü olmayacak bidaha evlense sanki kadın rahatmı verecek akıllanacakmı

Eşinizin aklı başına gelmedikçe daha çok çekersiniz.
Aranızdaki mesafeyi koruması gereken kişi eşiniz.

Allah rahmet eğlesin eski gelinde stresten kahırdan gitmiştir.Allah kuratrsın.

Back
X