Arkadaşlar ben bi çok şeyi fazla kafasına takan biriyim kolay bi hayatım olmadı eşimle ikinci evliliğimiz yaptık onun bi oğlu var 11 yaşında ilkokul bitince yanımıza aldık 3,5 yıllık evliyiz eşimle okul değişikliği olmasın ilkokul bitsin diye bu yıl aldık yanımıza çocuktan yana bi sıkıntım yok şükür annesini küçükken kaybetmiş masum bi yavrucak ama bu kaynana beni çıldırtıyor bi insan bu kadarmı gurursuz fikirsiz olur düşüncesiz olur oğlan gider yanına seni dövüyormu babanla kavga ediyormu bana söyle diye çocuktan laf almaya çalışır buraya gelir yüzüme güler arkamdan eşime olur olmadık laf söyler hakkımda ben çalışan bi insanım konumum iyi maaşım iyi fedakar bi insanım hiç bir masraftan kaçınmam evle ilgili ki düşünün eşyaları bile değiştirtmedim evlenirken eşimin eski eşyaları önemsemedim mutlu olalım dedim bu kadın hayatımı zindan ediyor her tatilimizi kolladı çalışan insanız damlar gelir elinden gelse benim çeyizime aldıklarımı alacak oğluyla kavga etti bi kere cama çıkıp imdat diye bağırmış memlekette 42 yaşında oğluna yumruk vurdu böyle dengesiz evimin ne sırrını duysa bacılarına komşularına anlatıyor adımı üvey anne koymuşki ben çocuğun ihtiyaçlarını babadan çok bilirim çocuğun saçının teline dokunmadım kendisi hergün arayıp şikayet ederdi şunu yapıyo bunu yapıyo diye kaç kere eşime bunu boşa hakkımı helal etmem dedi eşimle kavga ettirip ertesi gün geziye gidip resim paylaştı eşimle inada ben bu kadının nasıl yüzüne bakayım şimdi hamileyim 6 aylık hamdolsun gücüm var ama sanırım pire için yorganı yakacam anneler gününde aramamışım diye yine bir sürü olay çıkardı ben 2 aylık hamileyken küsüp babamın evine gittim 2 ay kendisi ne aradı ne sordu şimdi kalkmış niye aramamışım ben buna nasıl tahammül edeyim ömür boyu yüzünü görünce şeytan görmüş gibiyim ne doğumuma gelsin istiyorum nede başka bişey ama eşimde gurursuz onca laf söylüyor tutturmuş şimdide bayramda annemide alalıp şehir dışına gidelim diye olacak işmi bu baskı yaptım işe yarıyor diyecek çıldıracam