bıktım bu fikirsiz kaynanadan

çocuk için çok zor olur çünkü eşim ya yatılı okula verir yada kendi yanında ama sıkıntılı büyür etrafında anne faktörü olmayacak bidaha evlense sanki kadın rahatmı verecek akıllanacakmı
Otur eşinle konuş....bunlari anlat...belki annesinin yaptıklarına engel olamayabilir ama kendisi en azından ona destek olmamış olur veya sana annesinden duyduğu ile huzursuzluk vermez.

Bayramdan önce ziyaretine gider sonra tatile giderdik. Doğru değil yaptığı. Eşinizin de gurursuz olduğunu düşünmüyorum ne kadar kötü bir insan olursa olsun onun annesi. Siz alın karşınıza konuşun tamam senin annen saygı duyuyorum onunla arana girmiyorum ama ben bana yaptıklarına tahammül edemiyorum ve sen tatile bizimle gelmesini istoyosun diyiverin. Asla sert veya gergin bir ses tonuyla değil

aramak zorunda hissetmiyorum kendimi aramayıda düşünmüyorum işin sonu nereye varır bilmem ama bende öyle sümsük biri değilim kusura kalmasın yok allah rızası için ara diyorlar bu kadın bunu anlayacak biri değilki baskılarım işe yarıyor sanacak yani eşime çok kızgınım bırak bi süre arama kendi arasın tenezzül edip seni aramıyor sormuyor seni düşünmüyorum bir sürü sıkıntı yaşadık vah tüh demedi umrunda olmadı bırak sende biraz mesafe koy evliliğin bitecek kadının umrunda değil isterse 10 tane kadından boşansın deseki anne karımı boşuyorum gel haftayada tatile gidelim vallahi tatil için hemen bavul hazırlar niye boşanıyosun demez çocuğa seni dövüyormu diye sormasının nedeni onu düşündüğünden ziyade benim açığımı arayıp çocuğun anneannesine dedesine söylemek eşime söyleyip beni kötülemek iyi niyetli olan anne babanı üzme oğlum der

ben KVde fazla bir sorun göremedim. sorun kocan. normal beyin seviyesinde bir insan hergün senin elini ayagini öperdi.
hem calis para kazan, hem kadinlik yap, hem kocanin cocuguna analik yap bide üstüne KV agizkokusu cek.
esinin kafasi iyiymis.
bende bulsam senin gibi bir insani baliklama atlarim.

senin gibi düşünen bi erkek denk gelmedi şaşıyorum ben o çocuğu babasına şikayet etsem herşeyde yok saysam umursamasam okula aç gidip gelse üstü başı kirli yırtık gidip gelse dahamı iyi yaranırım acaba senin önceliğin egonu tatmin edip gezmekmi yoksa o küçücük dünyasında torununun mutlu büyümesimi

biraz dik dursa bizimki bişey olmamış gibi hemen barışıyor kadın alışmış hakaret etmeye bağırmaya ama bana sökmez benim ailemde öyle bişey olmaz anneyse anneliğini bilecek

Bana hakaret eden, psikolojik şiddet uygulayan veya dedikodu yoluyla hakkımda iftira yayan bir insan olursa, hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunurum. Bana laf taşıyanları da şahit gösteririm. Belki bir ceza alırlar. Bir ceza çıkmasa bile, en azından uğraşmış, strese girmiş olurlar. Ondan sonra bakalım o konuşuyor mu, o konuşsa bile diğerleri laf taşımaya cesaret ediyor mu.

senin gibi düşünen bi erkek denk gelmedi şaşıyorum ben o çocuğu babasına şikayet etsem herşeyde yok saysam umursamasam okula aç gidip gelse üstü başı kirli yırtık gidip gelse dahamı iyi yaranırım acaba senin önceliğin egonu tatmin edip gezmekmi yoksa o küçücük dünyasında torununun mutlu büyümesimi

denk gelmez- niye biliyormusun?
sakin sakin yanlis anlama- cennet senin gibi kadinlarin ayaginin altinda- AMA sen kendini paspas etmissin.
niye eski mobilyalara he dedin?
niye bu KV ilk kuyruguna bastiginda en aklini almadin?
Niye iki ay ayri kaldiktan sonra- hicbir sorun cözülmedigi halde geri döndün?
Niye esini güzelce kalaylamiyorsun? karsina gecip ne hakla annemi tatile götürelim diyebiliyor?

düsünüyorumda - belkide ben asiri cirkef bir kadinim ama benim mustakbel KV (nisanliyim- beraber yasiyoruz) iki sinirime dokundu diye yaklasik 1 senedir ne benimle ne ogluyla görüsebiliyor.
oglu görüssün- ama disarida! BENIM evime ayagini basamaz- kirarim o ayagi. kart oglunuda paket yapar yollarim pesine.
senin esin 42 benim nisanlim 37 yasinda. o kv gelsin benim elimi ayagimi öpsün kafasindayim. hayatinda piyango gibi bir kadini bulmus oglu kv kurban kesecegine cakcak yapmasin.
azcik disinizi, tirnaginizi göstermenin vakti gelmis.
manevi ve maddi acidan güc sizde. bunu sakin ama sakin unutmayin.

Bana hakaret eden, psikolojik şiddet uygulayan veya dedikodu yoluyla hakkımda iftira yayan bir insan olursa, hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunurum. Bana laf taşıyanları da şahit gösteririm. Belki bir ceza alırlar. Bir ceza çıkmasa bile, en azından uğraşmış, strese girmiş olurlar. Ondan sonra bakalım o konuşuyor mu, o konuşsa bile diğerleri laf taşımaya cesaret ediyor mu.

evlilikte öyle yapamıyosun işte canım son raddeye gelmedikçe ne yazıkki hayalım şöyle ağzı dualı lafını sözünü bilecek bi kayınvalideydi ama bu 10 yaşında çocuk zekasına sahip düşünmeden konuşan hareket eden umrunda olmayan utanmadan anneler gününde aramamı bekliyor ne analık yaptınki mecburmuyum sana hak etmediğin sevgiyi saygıyı vermeye önce emek ver eşimle memleketine giderdik yoldan geliyorlar diye yemek bile yapmazdı oğlum gelinim geliyor diye bir kere bile özel bi hazırlığını görmedim sürekli beni annemi ailemi kıskanır benim annem ağır oturaklı osmanlı kadınıdır karışıp etmez öyle ev hayatımıza

denk gelmez- niye biliyormusun?
sakin sakin yanlis anlama- cennet senin gibi kadinlarin ayaginin altinda- AMA sen kendini paspas etmissin.
niye eski mobilyalara he dedin?
niye bu KV ilk kuyruguna bastiginda en aklini almadin?
Niye iki ay ayri kaldiktan sonra- hicbir sorun cözülmedigi halde geri döndün?
Niye esini güzelce kalaylamiyorsun? karsina gecip ne hakla annemi tatile götürelim diyebiliyor?

düsünüyorumda - belkide ben asiri cirkef bir kadinim ama benim mustakbel KV (nisanliyim- beraber yasiyoruz) iki sinirime dokundu diye yaklasik 1 senedir ne benimle ne ogluyla görüsebiliyor.
oglu görüssün- ama disarida! BENIM evime ayagini basamaz- kirarim o ayagi. kart oglunuda paket yapar yollarim pesine.
senin esin 42 benim nisanlim 37 yasinda. o kv gelsin benim elimi ayagimi öpsün kafasindayim. hayatinda piyango gibi bir kadini bulmus oglu kv kurban kesecegine cakcak yapmasin.
azcik disinizi, tirnaginizi göstermenin vakti gelmis.
manevi ve maddi acidan güc sizde. bunu sakin ama sakin unutmayin.

çok kavgalar ettim çok tartıştım asla onlar söylüyor diye aramadım canım istediği için aradım bayramda büyüklük bende kalsın diye tam 1,5 yıl konuşmadım gitmedim gelemedi ama bitek bayramda gittim diye yine yüz buldu ya adamı boşuyacam yada bu sürekli böyle benim karşımda tek laf edemez ederse lafını alır sonradan duyyorum söylediklerini aradım bi defa telefonunu açamadı telefonumu kıskançlıktan geberiyor hak etmediği muameleyi istiyor benden yapmam yaptıramaz kimse niye eski eşyaları önemsemedim ilk evliliğim 3 gün 3 gece misali bi araba alacak takılarım vardı ama mutlulukmu getirdi hayır önemsemedim şimdiki aklım olsa bu şekilde düşünmezdim 10 yıl evlenmedim ayrıldıktan sonra kimi ayrılmış bi kadınsın dedi kimi hasta anasına baktırmaya çalıştı kimi kadrolu işli güçlü kadın diye düşündü neler neler ne adaylar adayarın içinde en iyisi eşimdi ailemde tok gözlüdür önemsemez altını eşyayı yanlış anlaşılmasın çirkinde biri değilimdir eşimi layık bile görmediler bana ki gayette güzel bi bayandım ama ayrıldığımı öğrenen yobazların niyeti değişiyordu

Yaprak Dökümü - Cevriye

Allah sabır versin. Bu kadının oyunlarına gelmeyin. O kötü de olsa siz eşinizle iyi olmaya bakın. Mesafeli durun her zaman. Onun istediği zaten ara bozmak. Bazı insanlar böyle kavga çıkarttırıp mutlu oluyorlar.

• Beğen
Reactions: Kuf
evlilikte öyle yapamıyosun işte canım son raddeye gelmedikçe ne yazıkki hayalım şöyle ağzı dualı lafını sözünü bilecek bi kayınvalideydi ama bu 10 yaşında çocuk zekasına sahip düşünmeden konuşan hareket eden umrunda olmayan utanmadan anneler gününde aramamı bekliyor ne analık yaptınki mecburmuyum sana hak etmediğin sevgiyi saygıyı vermeye önce emek ver eşimle memleketine giderdik yoldan geliyorlar diye yemek bile yapmazdı oğlum gelinim geliyor diye bir kere bile özel bi hazırlığını görmedim sürekli beni annemi ailemi kıskanır benim annem ağır oturaklı osmanlı kadınıdır karışıp etmez öyle ev hayatımıza

Ben de evliyim zaten. Siz kendinize değer vermezseniz kimse vermez. Zaten boşanmayı da düşünüyormuşsunuz. Boşanmadan önce son çare olarak bari haklarınızı savunun.

İlla savcılığa şikayette bulunmanız gerekmiyor ama eşinize “ne demek annemle beraber tatil yapalım? O onu senin hatırın var diye savcılığa şikayet etmediğime şükretsin. Sorun ettiği ben değilim. Biz boşansak da, ki bu gidişte onu da başaracak, sen başkasıyla evlensen de aynı şeyleri yaşayacaksın. Benim gibi birini bulmuşsunuz, kıymetimi bilirseniz sizin hayrınıza olur. Yok bilmezseniz, ben canımı yolda bulmadım. Bu kadar üzüntüyü daha fazla çekip kendimi hasta ettirmem” diyebilirsiniz. Veya artık ilişkiniz ne kadarını kaldıracaksa o kadarını. Ama sizin kendinize değer verdiğinizi ve bu durumun böyle devam edemeyeceğini anlasınlar.

Gerçekten de canınız kıymetli. Kanserin en büyük sebebi stres. Ben ilk eşinin rahatsızlığında eşinizin ve annesinin payının büyük olabileceğini düşünüyorum. Sizi de üzüp, hasta etmesinler.

çok kavgalar ettim çok tartıştım asla onlar söylüyor diye aramadım canım istediği için aradım bayramda büyüklük bende kalsın diye tam 1,5 yıl konuşmadım gitmedim gelemedi ama bitek bayramda gittim diye yine yüz buldu ya adamı boşuyacam yada bu sürekli böyle benim karşımda tek laf edemez ederse lafını alır sonradan duyyorum söylediklerini aradım bi defa telefonunu açamadı telefonumu kıskançlıktan geberiyor hak etmediği muameleyi istiyor benden yapmam yaptıramaz kimse niye eski eşyaları önemsemedim ilk evliliğim 3 gün 3 gece misali bi araba alacak takılarım vardı ama mutlulukmu getirdi hayır önemsemedim şimdiki aklım olsa bu şekilde düşünmezdim 10 yıl evlenmedim ayrıldıktan sonra kimi ayrılmış bi kadınsın dedi kimi hasta anasına baktırmaya çalıştı kimi kadrolu işli güçlü kadın diye düşündü neler neler ne adaylar adayarın içinde en iyisi eşimdi ailemde tok gözlüdür önemsemez altını eşyayı yanlış anlaşılmasın çirkinde biri değilimdir eşimi layık bile görmediler bana ki gayette güzel bi bayandım ama ayrıldığımı öğrenen yobazların niyeti değişiyordu

yapmicaksin iste. bu tip insanlara (normalde bende saygi ve saygidan yanayim) B*K muamelesi yapicaksin. sadece ama sadece o dili anliyorlar cünkü. sen büyüklük bende kalsin diyorsun karsidaki seni ezik görüyor. sen mobilya, altin istemem, huzurum olsun diyorsun karsidaki amaaaaaaaan dul kari, cok bile diyor.
karsindaki kültürsüz ve yobaz.
benim KVde beni ezmeye calisti. ben yetim ve öksüz (koskoca 32 yasinda kadin olmama ragmen) oldugum icin kus beyninle ezicekti.
ben bu konularda hic gereksiz empati yapamam. o beni ezdikce ben oglunu ezdim- benim icin hava hos- herkes haddini bilsin. eger oglunun huzurlu ve mutlu bir yuvasi olsun istiyorsa o pis agizina tutacak. heee- istemiyorsa basarim tekmeyi oglunun kicina. oturur anasinla musmula gibi.
ben nisanlimi gercekden cok seviyorum ve hayatimda tanidigim en iyi insan AMA kendimi hep bir tik daha cok seviyorum. millet kocayi birakdi, dul kaldi der diye güzelim sagligimdan, psikolojimden olamam. nefes aldigim sürece, KVyi birak feristahi gelse bunaltamaz. bir yapar iki yapar iplerim koparsa hem sokak ortasinda kalayini yer hemde kicina tekmeye yemis oglunla kalir ortalikda. bakalim oglu tonca nafakayi bayildiktan sonra tatile götürebiliyormu.
kimse seni bosanmis oldugun icin ezemez.
ay ben costum ve asiri sinir oldum. en iyi cikim konundan

şöyle düşünüyorum böyle rezil düşüncesiz bi kadın için neden ömrümün sonuna kadar stres çekeyimki alırım çocuğumu gül gibi bakarım ailemin maddi durumu var kendimde devlette çalışıyorum onlar düşünsün otursun anasıyla başbaşa ağzı dualı terbiyeli oturaklı kadın olduda benmi kötü davrandım ne konuştuğu lafı bilir ne sohbeti dinlenir saf ayağına yatıp her şeytanlığı yapar annemle uğraşır ki annem garibim daha evine 2 defa gitti hiç birşeyimize karışmaz etmez üstelik annem öğüt verir kızım annesi eşin için boşver diye buna rağmen o annemle bile uğraşır
Kaynanayı anladık eğerki eşinde tüm bu olanlara rağmen annesini mutlu etmeye çalısıyorsa onun doldurusuna gelip senle kavga ediyorsa onlara bir ders ver . Ailen yanında durumunda var çık git uzun sürede gelme eşinin aklı başına gelirse gelir gelmezse de inceldiği yerden kopart. Ya o kadın senin evine karışmayacak yada bu bi ömür böyle gitmez yani

Eşinizin orta yolu bulması gerekiyor.Bir insan sırf anne diye her yaptığı doğru olacak manasına gelmiyor.Bu arada yaşınız kaç ? Daha gençsiniz sanırım

Eşinizin orta yolu bulması gerekiyor.Bir insan sırf anne diye her yaptığı doğru olacak manasına gelmiyor.Bu arada yaşınız kaç ? Daha gençsiniz sanırım

canım yaşım çok genç değil 37 zaten 2 ay gittim anneme 2 aylık hamileyken bir kere bile aramadı o kadın şimdi benden arayıp sormamı bekliyor boşansak umrunda değildi eşim geldi doğum günümde çocukla barıştık sonra bide çocuğumun hatrına döndüm kadın ben eve dönmeden 3 hafta önce memleketine gitti benim döndüğümü duyunca ne söyledi biliyomusun inadına haftaya gelecem dedi tabi gelemedi yani uzaktan havlıyor ama huzurumu kaçırmaya yetiyor

bende ona kızıyorum inan 6,30 da kalkar çocuğun kahvaltısını hazırlarım beslenmesini koyarım bayrağımlığını düşünürüm o beni el üstünde tutacak torunuma iyi baksın diye kalkıp bide bana baskı yapıyor çıldıracam ya kader gülmeyince gülmüyor eşi ölmüş vefalı olur dedim evlendim bu defada bu deli kadın çıktı başıma
ilk eş bu kadın yüzünden vefat etmiş sanırım. zira bu kadın insanı kanser eder.

ilk eş bu kadın yüzünden vefat etmiş sanırım. zira bu kadın insanı kanser eder.

kız çok müspet biriymiş iyi biriymeş duyduğum kadarıyla onuda şikayet edermiş sanki kendi çok iyi kadın şöyle bi profil düşün elinden telefonu düşürmeyen çocuk gibi sürekli video seyreden sosyal medyaya giden evi pislik içinde dağınık millete yaranmak için onların işini yapıp buraya gelince hasta kadın rolü yapan akşama kadar kocasını köpek gibi azarlayıp oğluna bi nane limon yapsa oğlum seninle ilgilenmiyor diye doldurmaya kalkan bi pasaklı kaynana çok sinirliyim çok kin duyyorum

Arkadaşlar ben bi çok şeyi fazla kafasına takan biriyim kolay bi hayatım olmadı eşimle ikinci evliliğimiz yaptık onun bi oğlu var 11 yaşında ilkokul bitince yanımıza aldık 3,5 yıllık evliyiz eşimle okul değişikliği olmasın ilkokul bitsin diye bu yıl aldık yanımıza çocuktan yana bi sıkıntım yok şükür annesini küçükken kaybetmiş masum bi yavrucak ama bu kaynana beni çıldırtıyor bi insan bu kadarmı gurursuz fikirsiz olur düşüncesiz olur oğlan gider yanına seni dövüyormu babanla kavga ediyormu bana söyle diye çocuktan laf almaya çalışır buraya gelir yüzüme güler arkamdan eşime olur olmadık laf söyler hakkımda ben çalışan bi insanım konumum iyi maaşım iyi fedakar bi insanım hiç bir masraftan kaçınmam evle ilgili ki düşünün eşyaları bile değiştirtmedim evlenirken eşimin eski eşyaları önemsemedim mutlu olalım dedim bu kadın hayatımı zindan ediyor her tatilimizi kolladı çalışan insanız damlar gelir elinden gelse benim çeyizime aldıklarımı alacak oğluyla kavga etti bi kere cama çıkıp imdat diye bağırmış memlekette 42 yaşında oğluna yumruk vurdu böyle dengesiz evimin ne sırrını duysa bacılarına komşularına anlatıyor adımı üvey anne koymuşki ben çocuğun ihtiyaçlarını babadan çok bilirim çocuğun saçının teline dokunmadım kendisi hergün arayıp şikayet ederdi şunu yapıyo bunu yapıyo diye kaç kere eşime bunu boşa hakkımı helal etmem dedi eşimle kavga ettirip ertesi gün geziye gidip resim paylaştı eşimle inada ben bu kadının nasıl yüzüne bakayım şimdi hamileyim 6 aylık hamdolsun gücüm var ama sanırım pire için yorganı yakacam anneler gününde aramamışım diye yine bir sürü olay çıkardı ben 2 aylık hamileyken küsüp babamın evine gittim 2 ay kendisi ne aradı ne sordu şimdi kalkmış niye aramamışım ben buna nasıl tahammül edeyim ömür boyu yüzünü görünce şeytan görmüş gibiyim ne doğumuma gelsin istiyorum nede başka bişey ama eşimde gurursuz onca laf söylüyor tutturmuş şimdide bayramda annemide alalıp şehir dışına gidelim diye olacak işmi bu baskı yaptım işe yarıyor diyecek çıldıracam

Eşinizle oturup konuşun bence. Evliliğiniin sürmesi için artık annesi ile görüşmek istemediğinizi ve onunla ilgili bir konuda konuşmak istemediğinizi söyleyin. Bakalım ne diyecek ?

kız çok müspet biriymiş iyi biriymeş duyduğum kadarıyla onuda şikayet edermiş sanki kendi çok iyi kadın şöyle bi profil düşün elinden telefonu düşürmeyen çocuk gibi sürekli video seyreden sosyal medyaya giden evi pislik içinde dağınık millete yaranmak için onların işini yapıp buraya gelince hasta kadın rolü yapan akşama kadar kocasını köpek gibi azarlayıp oğluna bi nane limon yapsa oğlum seninle ilgilenmiyor diye doldurmaya kalkan bi pasaklı kaynana çok sinirliyim çok kin duyyorum
Şu an hamilesin ve sendeki kin bebeğine sirayet ediyor unutma. Ramazan günü maneviyata duaya yönel. Rabbim bu ayın hatrına kabul eder inşallah.

Insana düzgün ibadet bile ettirmiyorlar mübarek günde.

böyle densizlik yaptığında o anda durdur ve anne bak hem torununu hem beni üzüyorsun. allah rahmet eylesin, rabbim bu kadar ömür vermiş, lütfen sen de arkasından içinden fatihanı oku. beni de torununu da karnımdaki torununu da üzme de.
bazı tepkiler yerinde ve zamanında verilmeli, içine attıkça düşünürsün, büyütürsün.
ne kadar düşüncesizce bir hareket gerçekten çok sabırlısınız

Back
X