21Yaş kaç?
Neden sizden kaçıyor olabilirler?
Vardersleriniz yok mu?
Yalnızlığı sevmiyorum bıktım sürekli ağlıyorumNeden sizden kaçıyor olabilirler?
Kendi başınıza da yetersiniz, kitap okuyun kütüphanede zaman geçirin falan filan. Üniversite de yapacak şey çok yani. Üstlerine gitmeyin kafa denginiz illaki çıkar.
Hayatın okadar başındasın ki boş şeyler için kendini üzme. Kendi karakterinde birini illa ki bulursun.Yalnızlığı sevmiyorum bıktım sürekli ağlıyorum
3Hayatın okadar başındasın ki boş şeyler için kendini üzme. Kendi karakterinde birini illa ki bulursun.
Kaçıncı sınıf?
Pek girişken biri değilim ortama girecekSen de farklı ortamlara gir arkadaş edin.
Ben pek girşken biri değilimaynı yaştayız. bizim okulda belli sınıflar yok sectionlar var mesela fizik dersinde başka,matematikte başka binaya gidiyorum arkadaşlarım hep farklı. sizde de öyle bir sistem varsa sonraki dönem yeni insanların olduğu sectionlara kayarsınız.
okulun kulüplerine katılabilirsiniz. birçok etkinlik olur. hem kariyer açısından hem okul hayatınıza katkı sağlar kredisi varsa da yararlanırsınız.
onun dışında derslerinize sıkı sıkı sarılabilirsiniz. mesela hocalarla asistanlık yapabilirsiniz. başınızı kaşıyacak vaktiniz kalmaz.
ben de keşke şuan hayatımda arkadaşım vs olmasa okulda bir tek başıma kahve içebilsem diyorum. bu dediklerimi yaptım ve şuan tüm okul arkadaşım neredeyse. ümiversitede arkadaş edinmek o kadar kolay ki.
Ben pek girşken biri değilim
yahu ne olacak gidip kulübe kayıt olacaksınız. daha sonra onlar zaten sizle iletişim kurarlar.
Belki de konuşmadığınız için vs arkadaşınız yok. Ben de karşımda öylece duran birini istemezdim.
Arkadaşlarım da benim gibi ciddi öyle çok konuşan biri değiller kendim gibiyahu ne olacak gidip kulübe kayıt olacaksınız. daha sonra onlar zaten sizle iletişim kurarlar.
Belki de konuşmadığınız için vs arkadaşınız yok. Ben de karşımda öylece duran birini istemezdim.
Arkadaşlarım da benim gibi ciddi öyle çok konuşan biri değiller kendim gibi
Moral olsun diye yazdım buraya tavsiyelerinizi görmek için konuşmak içinpeki,tam olarak bizim nasıl yardımcı olmamızı istiyorsunuz?
Moral olsun diye yazdım buraya tavsiyelerinizi görmek için konuşmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?