bıktım bu hayattan ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Aqqes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aqqes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2017
917
182
33
İyi insanlar hep mi kaybeder. Kimseye güvenim kalmadı. Canımdan çok sevdiğim vardı gitti arkadaşlarım var ama sadece sınıfta konuştuğum bi yere çağırsam hepsi ya sevgilim izin vermiyor diyorlar ya bahane uyduruyorlar bıktım çok yalnız hissediyorum ailem hep yanımda ama ne arkadaşım ne sevgilim var iyi niyetimden hep kaybettim

dersleriniz yok mu?

Neden sizden kaçıyor olabilirler?
Kendi başınıza da yetersiniz, kitap okuyun kütüphanede zaman geçirin falan filan. Üniversite de yapacak şey çok yani. Üstlerine gitmeyin kafa denginiz illaki çıkar.
Yalnızlığı sevmiyorum bıktım sürekli ağlıyorum

Sen de farklı ortamlara gir arkadaş edin.

aynı yaştayız. bizim okulda belli sınıflar yok sectionlar var mesela fizik dersinde başka,matematikte başka binaya gidiyorum arkadaşlarım hep farklı. sizde de öyle bir sistem varsa sonraki dönem yeni insanların olduğu sectionlara kayarsınız.

okulun kulüplerine katılabilirsiniz. birçok etkinlik olur. hem kariyer açısından hem okul hayatınıza katkı sağlar kredisi varsa da yararlanırsınız.

onun dışında derslerinize sıkı sıkı sarılabilirsiniz. mesela hocalarla asistanlık yapabilirsiniz. başınızı kaşıyacak vaktiniz kalmaz.

ben de keşke şuan hayatımda arkadaşım vs olmasa okulda bir tek başıma kahve içebilsem diyorum. bu dediklerimi yaptım ve şuan tüm okul arkadaşım neredeyse. ümiversitede arkadaş edinmek o kadar kolay ki.

Ben pek girşken biri değilim

Ben pek girşken biri değilim

yahu ne olacak gidip kulübe kayıt olacaksınız. daha sonra onlar zaten sizle iletişim kurarlar.

Belki de konuşmadığınız için vs arkadaşınız yok. Ben de karşımda öylece duran birini istemezdim.

yahu ne olacak gidip kulübe kayıt olacaksınız. daha sonra onlar zaten sizle iletişim kurarlar.

Belki de konuşmadığınız için vs arkadaşınız yok. Ben de karşımda öylece duran birini istemezdim.

Kesinlikle kulüplere üye olunca direkt iletişime geçiyorlar ve onların toplantıları, etkinlikleri oluyor. İlla ki sürekli etrafınızda birisi oluyor bu şekilde. Size katılıyorum bu konuda.

Arkadaşlarım da benim gibi ciddi öyle çok konuşan biri değiller kendim gibi

Moral olsun diye yazdım buraya tavsiyelerinizi görmek için konuşmak için

anladım. ama çekingen olmanız size büyük sıkıntılar doğurabilir. bunu yenmeye çalışın olur mu? sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…